کلیدواژه: حضرت خدیجه(س)

غفلت از جایگاه ام‌المؤمنین در شعرآیینی امروز/ ما عاقبت به خیرِ دعای خدیجه‌ایم

شاعر آیینی کشورمان با اشاره به مغفول ماندن زوایای زندگی حضرت خدیجه سلام‌الله علیهما می‌گوید: کار فرهنگی مناسبی برای این بانوی اسلام نشده است؛ در حالی که ما عاقبت به خیرِ دعای خدیجه سلام الله علیهما هستیم.  

روایت رهبر معظم انقلاب از غریبی حضرت خدیجه(س)

حضرت آیت الله خامنه ای در خصوص غریب ماندن حضرت خدیجه فرمودند: قرآن درباره‌ی کسانی که قبل از فتح و بعد از فتح مدینه انفاق می کنند نام حضرت خدیجه را به عنوان انفاق کننده ذکر می کند. ...

چرا حضرت خدیجه به پیامبر اکرم(ص) پیشنهاد ازدواج داد؟

 نویسنده کتاب «زنان نمونه تاریخ و انقلاب» گفت: پیشنهاد ازدواج از سوی حضرت خدیجه به پیامبر اکرم (ص) در آن روزگار روشی مرسومی نبود و باعث شد زنان مکه حتی سلام خدیجه را جواب نمی‌دادند.

ماجرای نگرانی حضرت خدیجه (س) هنگام بیماری و وفات

 در ایام بیماری خدیجه که منجر به مرگ وی شد، روزی اسماء بنت عمیس به عیادتش آمد. او خدیجه را گریان و ناراحت مشاهده کرد. اسماء به خدیجه دلداری داده و گفت: شما بهترین زنان عالم محسوب می شوی، تو تمام اموالت را در راه خداوند بخشیدی، تو همسر رسول گرامی اسلام هستی و بارها تو را به بهشت بشارت داده است. با این همه چرا گریان و نگران هستی؟ خدیجه فرمود: اسماء! من در فکر این هستم که ...

هفت نکته قرآنی در سیره اولین زن مسلمان

اسلام آوردن حضرت خدیجه و وفاداری ایشان نسبت به پیامبر(صلّی اله علیه و آله) در حالی که مشرکان زیر بار هدایت الهی ایشان نمی رفتند موجب دلگرمی و قوت قلب پیامبر بود و این عطوفت از فضائل نیک و ایمان وی نشأت گرفته بود، این همراهی ثبات قدم پیامبر (صلّی الله علیه و آله) در هدایت و ارشاد و دعوت مردم به یکتاپرستی و گرایش آنان به توحید فراهم می کرد.

هفتمین سوگواره شعر ام‌المومنین خدیجه کبری(س) برگزار می‌شود

هفتمین سوگواره شعر ام‌المومنین خدیجه کبری(س) فردا همزمان با دهم ماه رمضان سالروز وفات ایشان برگزار می‌شود.

مراسم عزاداری حضرت خدیجه(س) با مرثیه‌خوانی سیدمجید بنی‌فاطمه برگزار می‌شود

همزمان با ایام وفات حضرت خدیجه سلام الله علیها مراسمی ویژه بانوان در هیئت الزهرا(ع) برگزار می‌شود.

پاسخ به شبهاتی درباره زندگی ام المؤمنین/ آیا حقیقتاً سن حضرت خدیجه(س) از پیامبر(ص) بیشتر بود؟

در مورد زندگی حضرت خدیجه سلام‌الله علیها روایت‌هایی وجود دارد که تأکید می‌کند ایشان قبل از آن ازدواج مبارک با رسول خدا صلی‌الله علیه و آله، با مرد دیگری زندگی نکرده بودند.

خداوند نزد ملائکه بر وجود حضرت خدیجه(س) مباهات می‌کرد

یک استاد حوزه علمیه با بیان اینکه حضرت خدیجه(ص) برای پیامبر(ص) و دین اسلام جان، آبرو و مال خود را در طبق اخلاص گذاشتند، حضرت خدیجه(س) چنان مقامی داشتند که خدا و جبرئیل(ع) بر ایشان سلام می‌رساندند، خداوند نزد ملائکه بر وجود ایشان مباهات می‌کرد.

حجت الاسلام علوی تهرانی: حضرت خدیجه(س) در تجارت پایه‌گذار کسب درآمد حلال با مضاربه بودند

یک استاد حوزه علمیه گفت: حضرت خدیجه(س) در تجارت پایه‌گذار کسب درآمد حلال با مضاربه بودند در حالی که اکثریت اعراب جاهلی مکه با نزول‌خوری و رباخواری به کسب درآمد اشتغال داشتند.

ظهیری: خدیجه(س) مصداقی عینی از یک جهادگر مالی در راه خدا است

یک مدرس حوزه علمیه می‌گوید یکی از ویژگی‌های حضرت خدیجه(س) رسیدگی به امور فقرا و نیازمندان بود. ایشان در زمانی که مسلمانان در شعب ابی‌طالب دچار محاصره اقتصادی بودند، با واسطه‌هایی که داشت، در حد توان خود آذوقه‌رسانی می‌کرد.  

واکنش پیامبر(ص) نسبت به حسادت عایشه به حضرت خدیجه(س)

رجبی‌دوانی معتقد است که دور زدن تحریم‌های اقتصادی، قناعت و صبر در برابر شدائد باعث شد تحریم‌ها نتواند اثری اساسی علیه بنی‌هاشم داشته باشد و پیغمبر(ص) همراه با بنی‌هاشم سربلند از شعب خارج شدند.  

حضرت خدیجه(س) مایه فخر تمام اهل‌بیت بود

در کلام بسیاری از اهل‌بیت فخر و مباهات ایشان نسبت به حضرت خدیجه(س) مشهود است. در قرآن کریم نیز آیات بسیاری در ارتباط با ام‌المومنین آمده است که بیانگر جایگاه والای این بانوی اسلام است.

حامد کاشانی: اگر کسی حاجتی از رسول خدا می خواست، نام خدیجه(س) بُرد+فیلم

حجت‌الاسلام حامد کاشانی گفت: در روایت داریم که مردم طعنه می‌زدند، جسارت می‌کردند، رسول خدا، وقتی کنار حضرت خدیجه سلام الله علیها می‌آمدند، آرامش پیدا می‌کردند.

برخی حسادت‌ها باعث شد سن حضرت خدیجه(س) هنگام ازدواج را تحریف کنند

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: بعد از هجرت پیامبر(ص) از مکه به مدینه، حسادت‌هایی نسبت به حضرت خدیجه(س) صورت گرفت و بنی‌امیه تاریخ را تحریف کردند، به طوری که در حال حاضر مورخان می‌گویند خدیجه(س) در سن 40 سالگی ازدواج کرد!