مخلوط کردن حق به باطل کار خناسان است

کد خبر: 107872
مخلوط كردن حق به باطل براى اينكه توده مردم در تشخيص ميان حق و باطل دچار انحراف و اشتباه شوند از گناهان بسيار زشت و عملى است ويژه خناسان و دشمنان خدا كه به خاطر كبر و حسدشان انجام مى‌گيرد.
وارث

آنچه در ادامه می آید مروری است بر آموزه های قرآنی برخی آیات که می تواند راهگشای منتظران در عصر غیبت باشد. شرح مهدوی دو  آیه از این آیات به قلم حجت الاسلام والمسلمین «محمدرضا نصوری»، معاون آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) در ذیل می آید:

 

«وَلَا تَلْبِسُوا الْحَقَّ بِالْبَاطِلِ وَتَكْتُمُوا الْحَقَّ وَأَنْتُمْ تَعْلَمُونَ؛ و حق را با باطل مخلوط نكنید تا تشخیص دادنشان بر مردمِ جویای حق دشوار نشود»

مسئله مخلوط كردن حق با باطل بر اساس تزوير و مكر و حيله انجام مى‌گيرد و در حقيقت كارى شيطانى و عملى است ويژه خناسان و دشمنان خدا كه به خاطر كبر و حسدشان  انجام مى‌گيرد.

مخلوط كردن حق به باطل براى اينكه توده مردم در تشخيص ميان حق و باطل دچار انحراف و اشتباه شوند از گناهان بسيار زشتى است كه كار آگاهان به حق و باطل است، اين دانشمندان هستند كه حق و جايگاه آن را مي دانند، و به باطل و جايگاه آن آگاهاند. اينان كه عهده دار هدايت مردم و مسئول حفظ جامعه و ملت از انحراف هستند، گاهى با تكيه بر آرزوها و خيالات، و به سبب ترسى كه به خاطر از دست رفتن رياست و به جاى هدايت مردم به سوى حق، و حفظ آنان از انحراف با آميختن حق به باطل و به عبارت ديگر حق را باطل نشان دادن و باطل را به صورت حق جلوه دادن دست به اضلال و گمراه‌ كردن مردم مي زنند، و جامعه و ملت را به كژى و انحراف مي كشانند، تا با مال اندكى كه از كيسه مردم غارت مي كنند شكمى سير نمايند، و لذتى از شهوات ببرند!

 

«لِكَيْلَا تَأْسَوْا عَلَىٰ مَا فَاتَكُمْ وَلَا تَفْرَحُوا بِمَآ آتَاكُمْ ۗ وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ كُلَّ مُخْتَالٍ فَخُورٍ؛ بر آنچه از دست شما رفت، تأسف نخورید، و بر آنچه به شما عطا كرده است شادمان نشوید، و خدا هیچ گردنكش  مغرور شده را دوست ندارد.»

اميدواریم آن‌قدر پاك شده باشيم و بخشيده شده باشيم كه هر وقت الله اكبر مي‌گوييم خدا را همه جا ببينيم. چند مرتبه كه عمل كردیم خدا دررحمتش را به سوی ما باز می‌كند.

قلب انسان مثل غنچه گل است؛ وقتی مقابل آفتاب قرار می‌گيرد باز می‌شود و عطرش پراكنده می‌شود. قلب مؤمن وقتی یاد خدا می‌كند، باز می‌شود. وقتی باز شد خندان می‌شود و خودش را به باغبان نشان می‌دهد. وقتی باغبان به آن آب ندهد سرش را پايين می‌اندازد يعنی من تشنه‌ام.

محمّد و آل محمّد(ص) مخصوصا در این زمان، حضرت حجت( عج)  باغبانند، به موقع آب می‌دهند. اگر زياد آب بدهند گل خراب می‌شود، اگر هيچ‌گاه آب ندهند خشك می‌شود. اين كار را نمی‌كنند، بلكه به اندازه آب می‌دهند. وقتی آب می‌دهند قلب انسان شاد می‌شود و شكر خدا رامی‌كند. 

منبع: شبستان


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.