حجت الاسلام عالی: ماموریت حضرت زهرا(س) بر روی زمین چیست؟ + گزارش تصویری
روایاتی در رابطه با حضرت زهرا(س) وجود دارد که از همان ابتدا که به وجود پیامبر(ص) منتقل شدند ایشان یک استثناء بودند و یک سری تشریفاتی برای آمدن حضرت زهرا(س) وجود داشته که در رابطه با هیچ کدام از ائمه این تشریفات نبوده .
پیغمبر(ص) در یک جمعی بودند و فرمودند که نور فاطمه(س) قبل از خلقت آسمان و زمین و عالم دنیا خلق شد. اصحاب پرسیدند: مگر فاطمه انسان نیست؟ پیغبر(ص) فرمودند: بله او انسان هست اما یک انسان فرشته صفت.
پیغمبر(ص) در جایی که در معراج بودند نور اولیه ی حضرت زهرا(س) را دریا فت کردند وقتی ایشان به درخت طوبی رسیدند که آنجا جبرئیل سیبی را به پیامبر(ص) تعارف کردند که پیامبر(ص) فرمودند وقتی آن سیب را باز کردم و شکافتم نوری از آن سیب ساطع شد که خود پیغمبر اکرم(ص) تعجب کردند که این نور چیست؟ جبرئیل عرض کرد این نور همان کسی است که در زمین کارش "فاطمه" ست در آسمان نامش "منصوره" ست پیغمبر(ص) می فرمایند من این نور را خوردم و تبدیل شد به نور مقدس "فاطمه (س)"!
اسامی اهل بیت (ع) مأموریت های آن ها را بیان می کند مأموریت حضرت زهرا(س) روی زمین فاطمه بودن است. مأموریت فاطمه(س) در زمین این است که آن دری که شیطان به روی انسان باز می کند که به جهنم برود را فاطمه (س) می بندد. مأموریت فاطمه در عالم بالا " منصوره" بودن است که خداوند متعال او را نصرت می کند در شفاعت گسترده. لذا از القاب حضرت زهرا(س) که در زیارات به آن اشاره شده : "تفاحة البهشتی" است یعنی سیب بهشتی.
ابن ابی الحدید در شرح نهج البلاغه ش می گوید: اصلاً ارتباط پیامبر (ص) با حضرت زهرا(س) فراتر از ارتباط دختری و پدری است، می گوید هر بار که پیامبر(ص) حضرت زهرا(س) را می دیدند بلند می شدند به استقبال حضرت زهرا(س) می رفتند بلند قامت خم می شدند دستشان را می بوسیدند! پیغمبر(ص) هر موقع که گرفته بودند حضرت زهرا(ص) را که می دیدند شکفته می شدند. مرحوم علامه امینی در کتاب "فاطمه زهرا" نقل کردند: پیغمبر اکرم(ص) تا 9 ماه هروز صبح می آمدند جلوی درب منزل حضرت امیر المؤمنین و می گفتند: "السلام علیکم یا اهل البیت" تا همگان بفهمند اهل بیت قرآن چه کسانی هستند. حضرت زهرا(س) هم جواب می دادند: "و علیکم السلام یا ابتا"
تاریخ مؤمنین مدیون دو ز ن است که در آن زمانی که مردان مأمور به سکوت بودند به میدان آمدند و دین را حفظ کردند که یکی حضرت زهرا(س) بود که در زمانی که حضرت علی(ع) مأمور به سکوت بود او آمد در میدان و دیگری حضرت زینب(س) بود که در آن زمان که حضرت سجاد(ع) مأمور به سکوت بود او آمد در میدان و دین را حفظ کرد. و این درس بزرگی است برای"زن" جایی که مرد به هر دلیلی نتواند وارد میدان شود "زن" پشتیبان است و وارد میدان می شود.