آیت‌الله جاودان؛ عمل صالح و نماز درست حاجت قبول شده را به دنبال خود دارد

کد خبر: 109893
آیت‌الله جاودان گفت: اگر اعمال ما درست باشد نماز ما هم درست می‌شود و نماز درست حاجت قبول شده را به دنبال خود دارد.
وارث

آیت‌الله جاودان به مناسبت ماه صفر در مسجد امام خمینی به سخنرانی پرداخته و گفت: باید کوشش ما در زندگی بر این مبنا باشد که هیچ نقطه سیاهی از عمل ناپسند در کارنامه ما نباشد.

وی افزود: اگر اعمال ما درست باشد نماز ما هم درست می‌شود و نماز درست حاجت قبول شده را به دنبال خود دارد. اگر ما دعا می کنیم و نتیجه نمی‌دهد به این علت است که نماز ما دارای اشکال است، وقتی نماز ما اشکال داشته باشد یعنی زندگی ما و اعمال ما اشکال دارد.

 

آیت‌الله جاودان با تاکید بر اینکه وقتی سیاهی در زندگی انسان نباشد نماز او قبول است، عنوان کرد: در روایات متعدد داریم که نماز میزان همه‌چیز میزان شخصیت و زندگی شما است، اگر از اول تا آخر توانستید یک نماز درست و صحیح را بخوانید اخلاق، عقاید و شخصیت شما کامل و درست می‌شود، باید کوشش انسان برای رسیدن به این هدف باشد.

استاد حوزه علمیه با تاکید بر اینکه اعمال درست اخلاق انسان را درست می‌کند، اظهار کرد: به عنوان مثال وقتی یک فروشنده به صورت درستی به فروش مشغول است و هیچ خطایی در فروش خود انجام نمی دهد گناهی انجام نمی دهد نماز او هم درست خواهد بود.

وی با بیان اینکه اگر اگر کسی دنبال تصفیه و درست کردن اخلاق خود است عمل خود را درست کند، ابراز کرد: اخلاق درست، عقاید انسان را هم درست می‌کند. اخلاق با اعتقادات انسان کامل در ارتباط است. کسی که بخل یا حسادت دارد در اعتقادات خود مشکل دارد. اگر بخواهد بخل خود را برطرف کند باید اعتقادات خود را درست کند. اگر این شخص بخل خود را برطرف کرده و سخاوتمند شود نشان می‌دهد که توحید او درست شده است.

 

آیت‌الله جاودان با بیان اینکه اهل سیر و سلوک آرزو دارند که بتوانند برای خود یک شخصیت درست ایجاد کنند، گفت: شخصیت انسان با عمل، اخلاق و اعتقادات درست می‌شود.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه امام حسین(ع) خون دل خود را در راه خداوند هدیه کرد که مردم را از ضلالت و جهالت نجات بدهد، عنوان کرد: از زمان معاویه به بعد آن چیزی که در تبلیغات به مردم آموزش می‌دادند این بود که خلیفه خلاصه دین است. تبلیغات چنان خلیفه را بزرگ کرده بود که اگر کسی از او اطاعت نمی‌کرد او را جزء خارج شدگان از دین به حساب می‌آوردند.

 

وی با بیان اینکه زمان یزید مخالفت با خلیفه بی دینی حساب می شد، اظهار کرد: احترام به خلیفه از احترام به خانه کعبه بیشتر و همه چیز فدای خلیفه بود. خلیفه مهمتر از خانه خدا، قرآن و هر چیز مقدس دیگری قرار داشت. در این میان امام حسین(ع) با خلافت یزید مخالفت کردند و با دادن خون خود این مسئله را از بین برد که خلیفه فاسدی چون یزید عصاره دین است.

آیت‌الله جاودان با بیان اینکه سپاه یزید در حمله به مکه بسیاری از اصحاب پیامبر(ص) را کشتند به این علت که مخالف با یزید بودند، گفت: اسلام به برکت خون امام حسین(ع) به دست ما رسیده است در غیر این صورت پس از پیامبر(ص) چیزی از دین اسلام باقی نمانده بود.
منبع: شبستان


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.