حاج مهدی توکلی: خدا به بنده ای که دوستش دارد، بلا هدیه می دهد

کد خبر: 15471
مراسم مناجات شب هجدهم ماه مبارک رمضان با سخنرانی حاج مهدی توکلی و مداحی حاج رسول فیضی و دیگر ذاکرین اهل بیت(ع) در هیئت دلریش علیه السلام برگزار شد .

وارث: مراسم مناجات شب هجدهم ماه مبارک رمضان با سخنرانی حاج مهدی توکلی و مداحی حاج رسول فیضی و دیگر ذاکرین اهل بیت(ع) در هیئت دلریش علیه السلام برگزار شد .

در ادامه گزیده ای از سخنان حاج مهدی توکلی را میخوانید: 


خدا می گوید، هر زمان که خواستی نزد من بیا، صبح دلت شکست بیا، نیمه های شب بیا، در خانه من هیچ وقت بسته نیست. خدا اجازه داده است که همه او را بخوانند، بدون واسطه. این که ما خدا را قسم می دهیم به یک آبرومند، واسطه نیست، ما با خدا مستقیم حرف میزنیم، اما می گوییم ما آبرو نداریم یک آبرو مند را می بریم. ما مستقیم و در هر جایی که بخواهیم با خدا حرف می زنیم.

ابن اجازه هم تکوینی است هم تشریعی.

اذن تکوینی به این معنا است که خداوند به ما توفیق داده است که در این شب ها در این مجالس شرکت کنیم. مثل توفیق خواندن نماز شب. خداوند گاهی ملائکه اش را می فرستد تا بعضی را برای نماز شب بیدار کنند. به واسطه در زدن، یا هر واسطه ای از خواب بیدار می شوند و میبینند وقت نماز شب است.

خدا بعضی بنده هایش را صدا می کند تا او را صدا زنند. و گروهی هم هستند که خداوند به ملائکه گفت: انقدر به آنها بدهید تا هیچ وقت نام مرا صدا نزنند، خدا صدای آن ها را دوست نداردو. مثل فرعون، مثل نمرود. خدا اگر یک بنده ای را دوست داشته باشد، یک بلا برای او هدیه می دهد. استاد بنده می گفت اگر کسی 10 سال در تخت بیمارستان عذاب می کشد، درد می کشد، اما نتیجه اش این باشد که یک شب از غرور دست بردارد و با دل شکسته خدا را صدا بزند، می ارزد، چون خدا دوستش دارد.

ای دعا از تو اجابت هم زتو ایمنی از تو مهابت هم زتو

گر خدا خواهد که غفاری کند میل بنده جانب زاری کند

در جمله ای از دعای ابو حمزه آمده است که : اللهم انت الطاهر و قولک عبد و وعدک صدق "

خدایا خودت گفتی، وعده تو دروغ نیست. خدا می گوید من چه گفتم؟امام زین العابدین علیه اسلام می گوید: خودت گفتی: بیایید از فضل من درخواست کنید. امام سجاد هم می فرمایند: از خدا این بر نمی آید، که تو ما را امر کنی که بخوانیم تو را و چیزی به ما ندهی. محال است کسی به عنوان گدا در خانه خدا برود و دست خالی برگردد.

فرزندانتان را به مجالس و هیئت ها ببرید نه به زور، بلکه از راهش؛ هر کاری یک راهی دارد.

هر کس هر چه گرفته از خدا گرفته است؛ خیر کجاست که به ما برسد؟ نزد خداست. نجات کجاست؟ دست خداست. همه سلامتی ها و ثروت ها دست خداست.

امام سجاد علیه السلام می فرمایند: بالاترین نعمتی که شامل ما بنده ها شده است این است که تو، به ما اجازه دادی که تو را صدا بزنیم.

خدا یا تو به ما اجازه دادی که بیییم؛ بی دعوت نیامندیم. به مهمان بی دعوت هر چهه که داشته باشند را می دهند، اما اگر دعوت شده باشد برایش تدارک میبینند. خدایا تو ما را دعوت کردی و حالا حرف های مرا بشنو.

امام حسین علیه السلام در دعای عرفه می گویند: خدایا من همه عبادت هایم معصیت است.

خداوند اگر پرده ها را ازجلو چشم ما کنار بزند، از هیئت رفتن ها و کربلا رفتن ها، از دعای کمیل خواندن باید توبه کنیم.


در ادامه این مراسم؛ مداح اهل بیت(ع) حاج رسول فیضی به مناجات خوانی پرداختند و دگیر ذاکرین به مداحی پرداختند. 


کلیک کنید