حجت الاسلام فقیهی اراکی: اگر انسان زندگی سالمی بکند، مرگش هم سالم خواهد بود

کد خبر: 29805
مراسم عزاداری ایام فاطمیۀ دوم با سخنرانی حجت الاسلام فقیهی اراکی و مداحی ذاکرین اهل بیت علیهم السلام در هیئت ذبیح العطشان علیه السلام برگزار شد.
وارث: مراسم عزاداری ایام فاطمیۀ دوم با سخنرانی حجت الاسلام فقیهی اراکی و مداحی ذاکرین اهل بیت علیهم السلام در هیئت ذبیح العطشان علیه السلام برگزار شد.
در ادامۀ خبر متن سخنان حجت الاسلام فقیهی اراکی را می خوانید: 


بشر در دو علم کار کرده است. یکی علم کاربردی، یعنی دانشی که برای زنده ماندنش احتیاج دارد. الان انسان به جایی رسیده است که علم را تسخیر کرده است، یعنی مثلاً به وسیلۀ برق کارهای زیادی انجام می دهد. بشر با کمک علوم موفق بوده است، این علوم کاربردی است.
یک علم دیگری به نام هویت شناسی بوده است. انسانی که این همه در زندگی مادی اش پیش رفته است، هویت خودش چیست؟ حیوان صد در صد است؟ فرشته است؟ فرشته و حیوان است؟ چیست؟ این علم توأم با آن رشد کرده است.
دنیا طلبیدیم و به مقصد نرسیدیم آیا چه شود آخرت نا طلب ما؟!
این علم در چهار اصل سخن گفته است، بحث اول این است که مادۀ اولیۀ عالم از چیست که آنقدر شکل می گیرد؟ 
مسأله بسیار مهم و علم مهم این است. چه چیزی این عالم را تشکیل داده است؟ تمام شعر ها از حروف تشکیل شده است که 28 حرف عربی و 5 حرف فارسی دارند. تمام کتاب ها را که جمع کنید، حروف همین است. و نوشته های کتاب ها صورتی از این حروف است. از این حروف، کلمه و از کلمه، جمله و از جمله، شعر ساخته شده است. 

این ها همان حروف است که ما آن را در عالمی دیگر میبریم. این اثر برای صورت شعرا است. تمام کتاب ها را که خرد کنیم به 28 حروف عربی و 5 حرف فارسی ختم می شود. این زیبایی برای هنر حافظ و شاعر است.
مادۀ اصلی عالم چیست که گاهی حیوان است و گاهی گیاه و گاهی انسان و هر شکلی می گیرد؟ فلسفه علمی است که ابجد عالم را تحقیق می کند.
 گفتند ابتدای عالم اتم است! بعد پیش رفتند و ذره سازی کردند. انیشتین این موضوع را حل کرد و گفت: اتم وجود ندارد. اصلاً عالم ماده ندارد. موج است که شما در عربی روح می گویید. عالم در دو حالت است، انقباض و انبساط. انقباضش را ماده می گوییم و انبساطش را انرژی می گوییم.
خداوند می فرماید: روزی آسمان به دود تبدیل می شود. دود یعنی چی؟ یعنی انرژی. تمام این علوم را از قرآن گرفتند. روز ماده را با زمان می سنجیم که 24 ساعت می شود. ولی اگر منبسط شود 50هزار سال می شود. یک روز قیامت همان روز دنیاست ولی چون باز شده است 50هزار سال است. اگر سنگی از خورشید بخواهد حرکت کند، باید هزاران سال طی کند تا به زمین برسد. ولی وقتی می خواهد منفجر شود، 8 دقیقه و 18 ثانیه به زمین می رسد.
پیامبر صلی‌الله‌علیه‌و‌آله می فرمایند: جسم انسان بعد از مرگ منبسط می شود و از بین می رود و تنها روح است که باقی می ماند. روح همیشه هست.
بعد از مرگ میمیریم و فانی می شویم ولی خداوند می فرماید: دوباره زنده می شوید! روز قیامت که بدنتان منفجر شده است را جمع می کنم و همان انسان اول خواهید شد. حتی خطوط انگشتانتان هم تغییر نمی کند.
پس کاری کنیم که در این دنیا شکلی زیبا به خود دهیم تا آنجا صورتی زیبا داشته باشیم. اگر اینجا ناسالم باشی، آنجا هم ناسالم خواهی بود. اگر انسان زندگی سالمی بکند، مرگش هم سالم خواهد بود و قیامتش هم سالم خواهد بود.
 خداوند می فرماید: عده ای می گویند: ما را برگردان تا خوب شویم! اگر من آنها را زنده کنم همانی می شوند که بودند. اگر برگردانم هیچگونه تفاوتی نخواهند داشت.
بشر دوران تکاملش در زمان است. زمان چیست؟ زمان دورۀ تکامل یک موجود است. دورۀ تکامل انسان عمریست که دارد. آن را هم بیهوده صرف کرد. به قول کلیم کاشانی:
یک روز صرف بستن دل شد به این و اون  /   روز دگر به کندن دل زین و زون
 حقیقت انسان از بین نمی رود. یک روز دنیا در آن عالم 50 هزار سال می شود. پس زمان دورۀ تکامل یک موجود است. بعد از مرگ، انبیا همانند نور می آیند. ما در آن دنیا انرژی می شویم ولی به صورت ملکانی در می آییم. شبیه به صفت بارزمان خواهیم شد. یهود به صورت میمون و خوک درآمدند. زنبور عسل عمری کوتاه دارد ولی در همان بازۀ زمانی کام همه را شیرین می کند. درست زندگی کنیم که بعد ها درست شدنی نخواهیم بود.
در ادامۀ مراسم جمعی از ذاکرین اهل بیت علیهم السلام به روضه خوانی پرداختند.