حجت الاسلام موسوی مطلق: اوج ظهور حب دنیا برای هر کسی متفاوت است +گزارش تصویری

کد خبر: 30034
مراسم شب دوم عزاداری ایام دهه دوم فاطمیه با سخنرانی حجت الاسلام موسوی مطلق و قرائت حدیث کساء توسط برادر مجتبی فلاح زاده و مداحی حاج مهدی آصفی، حاج احد قدمی، کربلایی محمدحسین پویانفر، حسین طلایی و دیگر ذاکرین اهل بیت علیهم السلام در هیئت ریحانه النبی سلام الله علیها برگزار شد.

وارث: مراسم شب دوم عزاداری ایام دهه دوم فاطمیه با سخنرانی حجت الاسلام موسوی مطلق و قرائت حدیث کساء توسط برادر مجتبی فلاح زاده و مداحی حاج مهدی آصفی، حاج احد قدمی، کربلایی محمدحسین پویانفر، حسین طلایی و دیگر ذاکرین اهل بیت علیهم السلام در هیئت ریحانه النبی سلام الله علیها برگزار شد.

در ادامه متن سخنان حجت الاسلام موسوی مطلق را می خوانید:

گاهی به بیان و قلم مطرح می کنند که سقیفه موضوعی بود و گذشت. می گویند: به امر گذشته نپردازیم! بگوییم هدف از این سخن چیست؟

اصل و اساس بعد از رسول اکرم صلی‌الله‌علیه‌و‌آله که رقم مهمی را در تاریخ دست خوش حوادث قرار گرفت. دعوا نداریم و همچنان که اهل بیت علیه‌السلام در طول تاریخ این موضوع را مطرح کردند و به حاکم وقتشان پرداختند، ما هم می پردازیم.

بحث علمی کردن که موردی ندارد. سقیفه تمام نشده است و منحصر و مختصر به موقعیت خاص جغرافیایی که افرادی در آن باشند و بگوییم دیگر نیستند. سقیفه یک تفکر و جنایت است که غیر قابل فراموشی است! این تفکر هنوز نمرده است.

گاهی هم اینگونه مطرح می شود، آن زمان سقیفه که بودند دیگر نیستند و فقط آنهایی هستند که بودند و ما باید صبح تا شب بنشینیم و به لعن آنها مشغول شویم و کاری به فعل انجام شدۀ آنها نداریم.

سقیفه ای که تشکیل شد و امروز ما در عزایش هستیم و اهل بیت علیه‌السلام که عزا داشتند و هر جنایتی که به آنها شد، ریشه در آنجا دارد. اساس ظلم به معنای کلمه و به معنای حقیقی است. اصل و اساس ظلم در آنجا صورت گرفته است.

چیزی که مهم است این است: چه مسائلی آنها را در سقیفه تهدید می کرد که به آنجا رسیدند و به تصمیم شومی که نباید برسند، رسیدند! الان هم کفن هایشان پوسیده است و در عذاب الهی به سر می برند. هر لعن شما به عذاب آنها می افزاید. هیچ روزنۀ امیدی نیست. آنها مورد لعن مردم و اهل بیت علیه‌السلام و پیامبر صلی‌الله‌علیه‌و‌آله هستند.

قلم و کاغذی برداریم و ببینیم آنها چه ویژگی ای داشتند که نکند این ویژگی در ما بوده باشد. اهل سقیفه مشکل و نقاط ضعفی داشتند. اینکه ما بگوییم آنها تعدادی بودند و مردند و نظیر آنها در اسلام نیست، صحیح نیست.

آنها خبیث هستند و اما سلسله و شجرۀ خباثت هست. حجاج ابن یوسف ثقفی را کمتر از آنهایی که در سقیفه بودند، میدانید؟ شما هارون الرشید را کمتر میدانید؟ شمر و عمر و مأمون را کمتر میدانید؟ تمام اینها خبیث و ملعونند.

ویژگی آنها از آن زمان بوده تا به حالا که با نام های جدید رونمایی می شوند. همانند ابن العباس و بنی امیه. قتل هایی که داعش انجام میدهد، کمتر از آنهاست؟ آنچه که تاریخ برای انسان می خواند، الان به عینه مشاهده می شود.

پس ویژگی های بدی هست که اگر کسی آن را داشته باشد و آن را درمان نکند، ممکن است به این جاها برسد و تضمینی نیست. تضمین دلی هست ولی عملی...!

یکی از مهم ترین خصوصیت اهل سقیفه در این است که آنها حب دنیا را در دل داشتند. حب دنیای هر کسی متفاوت است. فکر نکنید کسانی که حب دنیا دارند دارای شاخصه برای شناسایی هستند. اوج ظهور حب دنیا برای هر کسی متفاوت است.

بروز اوج حب دنیای اهل سقیفه کجاست؟ معاویه میدانست علی علیه‌السلام کیست. وقتی دلش می گرفت به خطیب می گفت: برو بالا و از علی علیه‌السلام بگو. می گفت: در امان هستم؟ می گفت: در امانی. بالای منبر می رفت و از امیرالمومنین علیه‌السلام می گفت و معاویه به پهنای صورتش اشک می ریخت. می گفت: شما اباالحسن علیه‌السلام را نمی شناسید! او را من می شناسم. خودشان اعتراف کردند که مستحق تر از خلافت علی علیه‌السلام شخصی دیگر نیست. اعتراف می کند و می گوید: چه کنم که از این تاج و تخت نمی توانم دل بکنم؟! از این کنیزک ها نمی توانم دل بکنم!

حدیث داریم: آخرین چیزی که از قلوب صدیقین خارج می شود حب جاه و مقام و ریاست است. سخت است کسی به مقام صدیقین برسد و آخرین چیزی که می خواهد از او جدا شود حب جاه و ریاست باشد.

از امام بعد از ده سال تبعید، آن هم در آن موقعیت که هر لحظه ممکن است دشمن هواپیما را بزند، می پرسند: چه حالی دارید؟ می فرمایند: هیچی! ایشان در خواست کردند که گوشه ای بروند و نماز بخوانند و بعد از اتمام نمازشان به راحتی خوابیدند!

اگر ذره ای هم حب جاه و ریاست داشته باشیم به آنها شبیه هستیم. اهل سقیفه بهانه تراش بودند. ببینید اهل بهانه هستید یا خیر؟ تا صحبت از ولایت امام علی علیه‌السلام شد بهانه آوردند و گفتند او کم سن است. پیامبر صلی‌الله‌علیه‌و‌آله خیلی از کارها را به جوانان می دادند. بهانه جویی یکی از خصلت های اهل باطل است.

آنها به حسب ظاهر به قول پیامبر صلی‌الله‌علیه‌و‌آله عمل می کردند که البته قول های حضرت را به نفع خودشان نقل می کردند. آنها وجود ایشان را درک نکرده بودند. تمام فعل های انجام شدۀ پیامبر صلی‌الله‌علیه‌و‌آله در تاریخ ثبت است، یعنی با وجود این مستندات ریز از افعال حضرت، ایشان وصیت نامه ای نداشت؟ برای لشکر اسلام فرمانده ای تأیین نکردند؟!

آنها نمی گذاشتند آب وضوی پیامبر صلی‌الله‌علیه‌و‌آله بر زمین بریزد! اما دخترش در کوچه تنها ماند و نفری پیدا نشد.

در ادامه این مراسم؛ حاج مهدی آصفی، حاج احد قدمی، کربلایی محمدحسین پویانفر، حسین طلایی و دیگر ذاکرین اهل بیت علیهم السلام به روضه خوانی و سینه زنی پرداختند.