روزه گرفتن در روابط اجتماعی انسان نیز تأثیر میگذارد
وی در ادامه سخنان خود افزود: در ماه مبارک رمضان توجه انسان به مادیات و بعد جسمی کاسته میشود و به بعد روحی و معنوی توجه بیشتری میکند.
استاد تفسیر قرآن دانشگاه فرهنگ و هنر شماره یک اصفهان با بیان اینکه روزه گرفتن تأثیرات جسمی و معنوی خاص خود دارد، بیان کرد: براساس روایتی از پیامبر اکرم(ص)، روزه گرفتن برای صحت و سلامت بدن مؤثر است.
کاظمی با اشاره به اینکه در قدیم نیز برخی دو وعده غذایی در صبحگاهان و شامگاهان صرف میکردند، افزود: هرچه انسان غذای کمتری بخورد، بیشتر جذب بدن میشود که این برای سلامتی نیز مهم است.
وی با اشاره به اینکه روزه گرفتن سبب خویشتنداری و تقویت تقوا در انسان میشود، گفت: روزه در روابط اجتماعی انسان نیز تأثیر میگذارد بهطوریکه انسانها با مهربانی و ملایمت با یکدیگر رفتار میکنند.
استاد تفسیر قرآن دانشگاه فرهنگ وهنر شماره یک اصفهان ادامه داد: ماه رمضان و روزه گرفتن، تمرینی برای زمانهای دیگر سال است تا انسان از برکات معنوی و دستاوردهای آن برخوردار شود.
کاظمی با اشاره نزول قرآن در ماه رمضان گفت: قرآن و عمل به آن در همه زمانها و مکانهای مختلف ارزشمند است، اما نزول قرآن در این ماه یک ویژگی بارز ماه مبارک رمضان و نشان از اهمیت آن است.
استاد تفسیر قرآن دانشگاه فرهنگ و هنر شماره یک اصفهان بیان کرد: انسان باید برای بهرهمندی از برکات معنوی این ماه بزرگ، برنامهریزی داشته باشد.
/م.ی216