حجت الاسلام مهدی طائب : شهدا با خداوند معامله کردند/ پاداشی که خداوند در برابر فروش عمر می دهد نقد است
در ادامه خبر متن سخنان حجت الاسلام طائب را می خوانید:
سوال اول: شهدایی که رفتند برنده بودند یا بازنده ؟
سوال دوم: خدا متعال می فرمایند زنده هستند یعنی چه؟
سوال سوم: چه شد و به کجا رسیده ایم ؟
در عالم همه چیز برای آدمیزاد خلق شده است و به صورت سرمایه است. اگر انسان از کنار دنیا برداشته شود قیمتی ندارد. هرآنچه که در آن انسان دست داشته باشد ارزشمند می شود. خداوند در حدیثی قدسی می فرماید: " يا ابن آدم خلقت الاشياء لاجلك و خلقتك لاجلي " هرآنچه که خلق شده است برای انسان است.
سرمایه ای است که قابل دپو کردن نیست و آن را باید مصرف کنیم آنهم سرمایه عمر است. عمری که در اختیار داریم مجموعه نفسهای ما است زمانی که ما به این دنیا می آییم خداوند طبق محاسبات برای ما حتی نفس کشیدن را تعیین کرده است و وقتی این تمام شود طبق آیات الهی :" وَلِكُلِّ أُمَّةٍ أَجَلٌ فَإِذَا جَاء أَجَلُهُمْ لاَ يَسْتَأْخِرُونَ سَاعَةً وَلاَ يَسْتَقْدِمُونَ " وقتی عمرتان به سر رسد یک لحظه هم مهلت نمی دهم.
عمر را نمی توان نگهداری کرد و این دوتا خریدار دارد یکی از این خریدار ها خداست و دیگری دنیا. دنیا از ما می خرد این خریداری کردن دو صفت و یک ویژگی دارد. در دنیا عمر خود را می فروشیم اما بخیل است دست و دل باز نیست. در دنیا عمر را می فروشیم و چیزی از آن دریافت نمی کنیم در پاداش های دنیایی موقعیت مکانی و زمانی وجود دارد تا زمانی که در این دنیا نفس کشیدن تمام شود و بعد از آن همه چیزهایی را که داده است پس می گیرد. تا زمانی که می رسیم به قیامت که توصیف آن را در سوره تکویر می خوانیم تا جاییکه خداوند می فرماید: " وَقِفُوهُمْ إِنَّهُم مَّسْئُولُونَ" پشت سر هم نگهدارید آنان را
و سوال می کند که بگو چکاره بوده ای؟ شغلهای خودشان را توضیح می دهند که خداوند می فرمایند بگو اموال خود را از کجا آوردید؟ خداوند در آخرت وقت کم نمی آورد. اموالی را که به دست آورده ای در کجا خرج کرده ای؟ امام صادق علیه السلام می فرمایند: دستت را می گیریم اما محاسبات را باید خودت رد شوی.
خداوند از ما می خرد پاداش می دهد. پاداشی که خداوند در برابر فروش عمر می دهد، إِنَّ اللّهَ اشْتَرَى مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُم بِأَنَّ لَهُمُ الجَنَّةَ" خداوند خریدار ماست نقد می خرد اما نسیه می فروشد و باید به خداوند اعتماد کرد. نباید به خداوند در این خرید و فروش اعتراض کرد. در کربلا امام حسین علیه السلام به خداوند می گوید "رضا برضائک" و یا امام علی علیه السلام وقتی ضربه به سر مبارکشان می خورد می فرماید "فزت" که معمولا آن را بد تفسیر می کند "فزت" در لغت معنایی به معنای برنده شدن است نه رستگار شدن ، در این برنده شده است که به خداوند بفروشد.
نسیه است اما چیزی که عنایت می کند دو صفت دارد یک محدودیت مکانی ندارد بهشت را می دهد که اندازه ندارد " جنة عرضها السماوات والأرض " چیزی که تو بخواهی اندازه ندارد. دو محدودیت زمانی ندارد "خالدین فیها ابدا".
اینکه می گویند شهدا زنده اند، شهدا به روح زنده اند یا به جسم؟ خداوند می فرمایند که به شهدا مرده نگویید." وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاء عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ" حیات برای روح است با ابزار جسم رفتار می کند. اثر دهی و اثر گیری روح در این دنیا منوط به این است که ابزار جسمش باشد.
برای چه شهید شدند و رفتند؟ در سال 1342 امام خمینی رحمت الله می فرماید سه مطلب را من دنبال می کنم 1-بساط سلطنت را از ایران جمع کنم. 2-در ایران جمهوری اسلامی برپا کنم. 3-این پرچم به دست صاحب اصلی اش برسد. امام صادق علیه السلام می فرماید: او(مهدی عجل الله تعالی فرج)قبا از آنکه بخواهد قیام کند پنهان می شود می ترسد او را بکشند. امنیت جانی را در زمان قبل از غیبت باید تامین کرد . در حال حاضر عجل علی ظهورک به معنی عجل علی قتل نفسک است باید این امنیت برای امام زمان عجل الله تامین بشود.