عافيت‌طلبي انسان را از عاقبت‌بخيري دور مي كند

کد خبر: 65711
حجت الاسلام فرشاد گفت: انسان بايستي تا آخرين لحظه عمر با جبهه حق بوده و از عافيت‌طلبي به دور باشد.
وارث: حجت الاسلام محمدعلي فرشاد، سخنران بعثه مقام معظم رهبري در كربلا در جمع زائران ايراني حرم مطهر حضرت سيدالشهدا(ع) اظهار داشت: عاقبت بخيري در دنيا و آخرت نيازمند توجه به اصولي مي باشد كه در قرآن و آموزه هاي نبوي مورد اشاره قرار گرفته است.

وي با بيان اين‌كه انسان بايستي تا آخرين لحظه عمر با جبهه حق بوده و از عافيت‌طلبي به دور باشد، خاطرنشان كرد: آنان كه در صحراي كربلا عافيت‌طلب و مصلحت‌انديش بودند؛ نتوانستند امام را در قيام عاشورا همراهي كنند و در نهايت عاقب بخيري را از دست دادند.

حجت الاسلام فرشاد رعايت اخلاق، صداقت، عقلانيت و اعتقاد به حقانيت اهل بيت عصمت و طهارت را از ديگر اصول لازم براي عاقبت بخيري دانست و گفت: اگر به وظايف شرعي و ديني خود عمل كنيم و از وسوسه‌هاي شيطاني به دور باشيم، به يقين عاقبت بخير خواهيم شد.

سخنران بعثه رهبري در كربلا همچنين احسان به پدر و مادر را يكي از مهم‌ترين رموز عاقبت بخيري فرزندان عنوان كرد و افزود: بركات زندگي انسان ريشه در دعاي پدر و مادر دارد؛ اگر بتوانيم رضايت والدين را كسب كنيم، قطعا جلب رضاي الهي دور از انتظار نيست.

وي حسن خلق، مردم‌داري، ايثار و گذشت، ناديده گرفتن زشتي‌ها و گرايش به نيكي را از ديگر اصول لازم براي زندگي سعادتمند دانست و افزود: همه انسان‌ها تشنه محبت هستند؛ اگر نيكي كنيد، در جواب نيكي خواهيد ديد و اگر بدي كرديد، انتظار نيكي از ديگران نداشته باشيد