عدالت از مهمترين اثار بعثت محسوب می شود

کد خبر: 68520
عدالت از مهمترين اثار بعثت محسوب می شود كه هم در قرآن به این مطلب اشاره شده است و هم اميرالمومنين در نهج البلاغه بر این خصوص تاكيد فراوان داشتند.
وارث:  یکی از سخنرانان برجسته کشورمان گفت: عدالت از مهمترين اثار بعثت محسوب می شود كه هم در قرآن به این مطلب اشاره  شده است و هم اميرالمومنين در نهج البلاغه بر این خصوص تاكيد فراوان داشتند. 

حجت الاسلام والمسلمین "سیدعباس موسوی مطلق" یکی از سخنرانان برجسته کشورمان در گفت و گو با وارث ضمن تبریک به مناسبت مبعث حضرت رسول اکرم(ص) و با ابراز این نکته که مهمترين فلسفه ى بعثت انبياء هدايت بشر به سمت خدا بوده است، اظهار کرد: ما همه از خدا بوده ايم انالله ،انبيا امدند براي هدايت به انا اليه راجعون .
وی با اشاره به فرمایش خداوند در قرآن کریم مبنی براینکه"فطرت الله الذي فطر الناس عليها لا تبديل" افزود: اين يك حقيقت إنكار ناپذير است كه : "كل مولود يولد علي الفطره" . بعثت رسول اکرم(ص) در واقع انقلاب اساسی پیامبر (ص) بود. هدف از آمدن ائمه بیدار کردن فطرت انسان ها است و اين يك حقيقت انكار ناپذير است.
حجت الاسلام موسوی مطلق در ادامه داد:  بعث رسول مكرم اسلام كه بهتر است بگوييم انقلاب اساسي پيامبر، در واقع انقلاب علم بود که با خواندن و تعليم اغاز شد.
وی با ابراز این نکته که پيامبر(ص) امدند تا كتاب الهي تلاوت شود و ارتباطي از طريق كتاب خدا با خالق متعال وحكيم  برقرار گردد، خاطرنشان کرد: پيامبر(ص) مبعوث شدند تااختلافات طبقاتى دوران هاي قبل را از بين ببرند، يك نمونه از اين اختلافات تقسيم بندي حق تحصيل در دوران انوشيروان بود. 
حجت الاسلام موسوی مطلق در ادامه افزود: یکی دیگر از دلایل بعثت رسول اکرد(ص) رستگاری انسان ها و تمام كردن مكارم اخلاق بود. 
وی  با اشاره به این جمله "بعثت لاتمم مكارم الاخلاق" ادامه داد:  از اين بيان شريف ما این طور نتیجه میگیریم که  براي متخلق شدن مردم به اخلاق، حكومت نياز است و بايد تحت إشراف حاكم الهي مردم اخلاق را طى كنند. اخلاق فقط به معناي روي خوش نشان دادن نيست بلکه اخلاق سواري ندادن به ابليس است.
وی گفت: موضوعاتی مثل مسواک زدن و یا رعایت بهداشت که از کوچکترین مسائل امروز زندگی همه انسان ها به حساب می آید، از جمله مواردی است که درراستای اخلاق اسلامی شکل گرفته است.
حجت الاسلام موسوی مطلق  در ادامه ابراز کرد: قتل و غارت خلاف اخلاق است كه امروز مصداقي از قتل و غارت و فساد ربا است كه متاسفانه در جوامع امروزی به وفور دیده میشود و لشگر خدا را كه همان بندگان هستند، را نابود مي كند .
وی با اشاره به آیه ای از قرآن کریم مبنی بر اینکه " لقد ارسلنا رسلنا بالبينات و انزلنا معهم الكتاب والميزان ليقوم الناس بالقسط "عدالت را از مهمترين اثار بعثت دانست و خاطر نشان کرد: در این خصوص هم خداوند در قرآن و هم امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه موضوع زیادی را مطرح کرده اند.
حجت الاسلام موسوی مطلق  احیای توحید و دعوت به خدا را نیز از جمله برکات بعثت برشمرد و گفت: از مهمترين  سياست های  پيامبر بعد از رسالت محبت و اخلاق بود که بوسیله آن توانست قلوب را تصرف کند. سياست رسول الله (ص) دفاع از مستضعفان، سرمايه گذاري روى جوانان و نوجوانان، تقويت بنيه دفاعي اسلام، مبارزه شديد با خرافات، انحرافات در جامعه ، برخورد شديد با كافران،ارسال مبلغين جهت تبليغ اسلام و تبين جايگاه ولايت و خلافت اهل بیت(ع) بود.
حجت الاسلام موسوی مطلق  با اشاره به فرمایشات امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه " اصل آمدن پیامبر برای "آموزش" و "پرورش" بوده است؛ آیات را تلاوت کند برایشان و تزکیه کند آنها را، آنها را تطهیر کند، نفوس را تطهیر کند، پرورش قبل از آموزش است، اگر هم قبل نباشد، همراه باید باشد و رتبه او مقدم است." و فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه " بعثت نبی اکرم ـ صلی الله علیه و آله ـ یک حرکت عظیم در تاریخ بشر و در راه نجات انسان ها و تهذیب نفوس و ارواح و اخلاق بشر و مقابله با مشکلات و مصایبی بود که بشر در همه دوران با آن رو به رو بوده و هنوز هم هست." اظهار کرد: ما تعالیم اسلام را از پیامبر(ص) آموختیم و درمان درد بشر نیز همین تعلیم است.
حجت الاسلام موسوی مطلق با اشاره به فرمایش قرآن کریم مبنی بر اینکه "لا تدخلوا بيوت النبي حتي يوذن لكم" افزود: حتی خداوند در قرآن برای اجازه ورود به منزل و یا محلی، ایاتی نازل کردند تا به همه بفهمانند که ادب یکی از درس های بعثت است.
وی ادامه داد: خداوند به افرادی که صدایشان را برای رسول الله(ص) بلند می کردند در قرآن می فرمایند"لا ترفعوا اصواتكم فوق صوت النبي" یعنی صدایتان را در مقابل پیامبرتان بلند نکنید. 
حجت الاسلام موسوی مطلق در ادامه به ایه ی دیگری از قرآن کریم مبنی بر اینکه "اشداء علي الكفار رحماء بينهم"، خاطر نشان کرد: پيامبر در يك دست شمشير و در دست ديگر قران به همراه داشتند، شمشير براي دشمنان و قران براي دوستان و مردم . این نیز یکی دیگر از مطالبی است که انسان ها باید از مبعث فرا گیرند.