حجت الاسلام بی آزار تهرانی: شهید بر کل عالم، اشراف پیدا می کند+گزارش تصویری

کد خبر: 71591
ما مدیون شهدا و مجاهدین هستیم. مقام یک شهید قابل فهم و درک نیست. بالا دست هر خوبی در این عالم یک خوبی است. وقتی کسی به مقام شهادت فی سبیل الله رسید دیگر مقامی بالاتر از آن نیست.
وارث:مراسم چهلمین روز شهادت سید مصطفی صادقی با سخنرانی حجت الاسلام بی آزار تهرانی و با نوای حاج احمد نیکبختیان و شعرخوانی حاج مهدی اقدم نژاد در مسجد جامع امام خمینی(ره) برگزار شد.

در ادامه خبر متن سخنرانی را می خوانید:

سخنران: حجت الاسلام بی آزار تهرانی/ مداح: حاج احمد نیکبختیان/ شعر خوانی:حاج مهدی اقدم نژاد

مقام والای شهید

تصریح کتاب خدا قرآن کریم مقام شامخ شهید از عقول جمعیت بشر خارج است. گفتن و شنیدن و نوشتن با قید اعتراف به این معنا برای ما نورانیت می آورد و الا اگر کسی ادعا کند که می تواند شهید معرفی کند، اصل خطاست. قبل و بعد از گفتن هر فصیح و بلیغی باید استغفار بکند از اینکه بخواهد بگوید من می خواهم شهید معرفی کنم. ما خاک نشینان به تعبیر حضرت امام رحمةالله علیه چطور می توانیم آن مقام ملکوتیان  صدر نشینی که ملکوتیان مقام اعلا متحیر مقامشان هستند صحبت کنیم. این تصریح قرآن کریم است.

وَ لا تَقُولُوا لِمَنْ يُقْتَلُ في‏ سَبيلِ اللَّهِ أَمْواتٌ بَلْ أَحْياءٌ وَ لکِنْ لا تَشْعُرُون

1؛

شما فکر می کنید شهید از دنیا رفت، خیر اینگونه نیست. اصل حیات و زنده بودن برای آنهاست ولیکن ما متوجه نمی شویم حیات آنها به چه معناست. همانطور که امام راحل می فرمایند شهدا در آن قهقه ی مستانه شان عند ربهم یرزقون در مقام حلیت پیش خدا بودن یعنی چه عقل نمی تواند بفهمد.

تعبیر امام راحل از شهدا

امام راحل می فرمایند: من وقتی به وصیت نامه شهدای این بچه ها می رسم احساس حقارت می کنم . کلام امام:پنجاه سال عبادت کردید قبول باشد اما یکبار هم بیایید وصیت نامه شهدا را بخوانید ببینید چه خبر است یعنی سیر صعود و تعالی که قرآن فرموده است را می شود با دریافت حقایق نورانی وصیت نامه شهدا درک کرد. این مقام اینهاست.

شهید تا زمانی که بین ما بود محدود بود اما به محض از اینکه رفت نامحدود شد. هم اسم با حضرت رب الارباب إِنَّ اللَّهَ علی کلِّ شَيْ‏ءٍ شَهيد2

؛ او اشراف پیدا کرد بر همه عالم.

مقام شهدای مدافع حرم

مقام معظم رهبری می فرمایند: شهدای مدافع حرم هر کدام شان جلوه شهیدین هستند مقام دوتا شهید را دارند .خود شهید مقامش قابل ادراک نیست ولی اینها در غربت و بیرون از وطن با درایت مبارزه می کنند. کلام امیرالمومنین در نهج البلاغه خطاب به مردم کوفه رجال بلا رجال اشباه رجال مردانگی آنها را توبیخ می کند. آقا می فرمایند: بلاهت است کسی بخواهد درون وطن خودش بخواهد با دشمن درگیر بشود. اصل کیاست و درایت این است که دشمن را در بیرون از مرزها نگه دارد. رهبر فرمودند اگر شهدای مدافع حرم نبودند ما باید در کرمانشاه و داخل کشور با داعش درگیر می شدیم.

این رزمنده ها وشهدا دفاع کردند و امنیت تامه را مدیون اینها هستیم.خیلی ها باور نمی کردند و عقیده داشتند چرا درگیری؟ برویم صلح کنیم و گفتمان کنیم. همین افراد تا زمانی که تروریست ها به کشور جسارت کردند و حادثه ترور مجلس رخ داد کسانی که شهدای مدافع را مستشار خطاب می کردند ،با این اتفاق گفتند آفرین بر دریادلان سپاهی آفرین بر کسانی که از کشور دفاع می کنند. متوجه شدند که مبارزه آنها چه جایگاه و ارزشی دارد. کسانی که مظلومانه در این حادثه شهید شدند.

حاج قاسم سلیمانی می گوید مگر می شود با این داعش که انسانیت نمی داند گفتمان کرد؟

ما مدیون شهدا و مجاهدین هستیم. مقام  یک شهید قابل فهم و درک نیست. بالا دست هر خوبی در این عالم یک خوبی است.وقتی کسی به مقام شهادت  فی سبیل الله رسید دیگر مقامی بالاتر از آن نیست.

ویژگی های مهدی یاوران واقعی

1- عاقبت بخیر روزگار است.

2- نسبت به مومنین خاکسار نسبت به دشمنان مستحکم  و نفوذ ناپذیر

3- یجاهدون فی سبیل الله و اهل مجاهده ی با دشمن

شهید مصطفی صادقی

شهید صادقی با همسرشان شرط کردند که هرکجا نیاز به مجاهدت باشد باید با من همراهی کنید و اذن به من بدهید. شهید صادقی یکی از نخبگان کشور بودند. تخصص بالا و کارشناسی ارشد در علوم هسته ای داشتند و برای جایگاه کشور فعالیت می کردند ولی متاسفانه و افسوس وقتی کار در آنجا کمرنگ می شود می گویند حال که در جبهه علمی نمی توان فعالیت کرد حالا بخاطر معاهده ای که انجام شده است و التزامی که اتفاق افتاده است و کاری نسیت ما در جبهه ی علمی انجام دهیم یک جبهه ی دیگر یار می طلبد و آن جبهه دفاع از حریم آل الله است. از آنجا ایشون حرکت می کنند برای دفاع و فدایی شدن. نگاه نگاهی جهادی است نیتش مجاهده است از آن لحظه ای که می خواهد زندگی کند.

                      ناز پرورد تنعم نبرد راه به دوست    عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد

دو نکته در اربعین شهید بزرگوار

نزدیک ترین راه به رضایت پروردگار را در این سکوی معنوی برای خودتان حاصل کردید با دلنوازی خانواده معظم شهید، رضایت خدا را جلب کردید.حدیث قدسی از قول امیرالمومنین علیه السلام و ایشان هم از قول پیامبر اکرم صلوات الله علیه نقل می کنند: و یقول الله عزّوجلّ انا خلیفته فی اهله و من ارضاهم فقد ارضانی و من اسخطهم فقد اسخطنی3؛ خدا واجب الوجود به ذات حضرت احدیت خدای منان می فرماید: من خدا جایگزین و نائب شهید در خانواده هاشان هستم. هرکسی خانواده ی شهدا را راضی کند منِ خدا را راضی کرده است.

روایاتی از حضرت رضا(ع)؛ حدیث قدسی

خدای متعال فرمود من خدا راضی  می شوم وقتی کسی از من اطاعت بکند، اگر کسی بتواند خدا را راضی کند به برکت علی الدوامی می رسد به یک برکت سرمدی وصل می شود که عقبه و پایانی ندارد. اگر می خواهید رضایت من را زود کسب کنید خانواده شهدا را راضی کنید.

مهم ترین نعمت و سخت ترین مصیبت در بیان امام صادق(ع)

از حضرت صادق علیه السلام  پرسیدند مهم ترین نعمت خداوند چیست؟ فرمودند اینکه خداوند فرزندی عنایت کند بزرگ شود و جلوی شما با آن قد و بالا راه برود و فقز نگاه کنید.پرسیدند سخت ترین مصیبت چه چیزی است؟ امام سر مبارک را پایین انداختند و اشک می ریختند و فرمودند: فقدان و از دست دادن چنین جوانی. امتحان با اولاد امتحان سختی است. خداوند قلب خانواده ی شهدا را آرام می کند.

ما همه مرهون خون شهدا هستیم ان شالله مدیون خون شهدا نشویم. عکس شهدا را می بینیم عکس اندیشه ی آنها عمل و رفتار نکنیم. عهد ببندیم و خواسته ی شهدا را عملی کنیم سه اصل در وصیت نامه همه شهدا وجود دارد اصل عاشورا، اصل ستون حفظ خیمه ی اجتماعی ما یعنی اصل ولایت فقیه و اصل حجاب است.

شهید جواد محمدی

اگر خدا لطف کرد و شهادت را نصیبمان کرد بنده از شهدایی هستم که بعد از مرگ و روز قیامت یقه بی حجاب ها را می گیرم. شهادت نوع مرگ را عوض می کند نه وقت مرگ را. اگر لایق باشیم و اگر در طول مسیر زندگی و در جامعه تو راه ولایت باشیم ان شالله شهادت نصیبمان می شود. از مرگ نترسیم.

سخنران: حجت الاسلام بی آزار تهرانی/ مداح: حاج احمد نیکبختیان/ شعر خوانی:حاج مهدی اقدم نژاد

 پی نوشت:

1-

آیه 154 سوره بقره



2- آیه 

117 مائده

3- مستدرك الوسائل، ج 11، ص 10.