حضرت فاطمه(س) شایستهترین الگوی قناعت است
سخنران حرم مطهر رضوی با بیان اینکه ساده زیستی زیباترین مولفه اخلاقی سیره فاطمی است، گفت: حضرت زهرا(س) شایسته ترین الگوی قناعت است.
وارث: سخنران حرم مطهر رضوی با بیان اینکه ساده زیستی زیباترین مولفه اخلاقی سیره فاطمی است، گفت: حضرت زهرا(س) شایسته ترین الگوی قناعت است.
حجت الاسلام سالمی در سلسله سخنرانی های فرهنگی تبلیغی رواق امام خمینی(ره) در جمع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی به تبیین برخی از اصول حاکم بر زندگانی حضرت فاطمه(س) پرداخت و ابراز کرد: یکی از جلوه های سبک زندگی فاطمی ساده زیستی و پرهیز از هر گونه تجمل گرایی بود.
وی تقرب به درگاه الهی و نیل به آرامش حقیقی را از جمله آثار ساده زیستی و قناعت برشمرد و افزود: بهرهمندی از روحیه قناعت پیشگی و ساده زیستی از زیباترین و شاخصترین ویژگی های اخلاقی حضرت زهرا(س) است.
خطیب بارگاه منور امام هشتم(ع) با اشاره به اینکه سیره حضرت زهرا (س) مملو از فضائل و کمالات اخلاقی و انسانی است، خاطرنشان کرد: ساده زیستی یکی از مولفههای اخلاقی است که در زندگی انسان مومن و جویای کمال حاکم است.
وی در ادامه با بیان اینکه علم حضرت فاطمه(س) علم لدنی است و در پرتو آن، شان و مقام حضرت اثبات میشود، گفت: با توجه با اینکه علم حضرت ام الائمه(س) نشات گرفته از علم الهی و حقایق ربوبی است، لذا محدود به زمان و مكان خاصی نیست چرا که علمی كه به ذات الهی متصل باشد تمام دورانها را در بر میگیرد.
سخنران حرم مطهر رضوی اظهار کرد: علم و دانش انسانهای معمولی و غیر معصوم، اكتسابی است و بر اثر تعلیم به دست می آید، ولی علم پیامبران، اولیای الهی و ائمه معصومین(ع) برگرفته از علم الهی است.
وی گفت: عدم غفلت از دشمنان دین از دیگر اصول حاکم بر زندگانی حضرت صدیقه طاهره(س) بود و لذا حضرت هر زمان متوجه میشدند که اصل دین مورد هجمه دشمن قرار گرفته است خودشان وارد میدان دفاع از دین میشدند.
حجت الاسلام سالمی افزود: محبت به اهل بیت(ع) علامت اطاعت از آنان است، بنابراین ما اگر محب حضرت فاطمه(س) هستیم باید همه مولفهها و اصول سیره فاطمی را الگوی زندگی خودمان قرار دهیم.