طراحی بازی رایانه ای "مدافعان حرم"

کد خبر: 12474
یونس امیریان گفت : در حوزه بازی های رایانه ای بازی "مدافعان حرم" را در دست انجام داریم و سناریوی آن نوشته شده و قرار شده است کارهای اجرایی آن بزودی از سرگرفته شود.
وارث:  یونس امیریان، فعال سایبری در استان کرمانشاه اظهار داشت: شناسایی و رصد افراد و موسسات فعال در فضای دیجیتال جبهه فرهنگی انقلاب از جمله اقدامات در دست اجراست  و بنا شده همایش، مسابقه و جشنواره ای در خرداد ماه برگزار شود تا افراد با این توانایی ها شناسایی و رصد شوند و رتبه بندی شوند .

وی ادامه داد: از دیگر برنامه ها، طراحی چند نرم افزار کامپیوتری از جمله "مفاخر اسلام"، " مناطق عملیاتی استان"، "روایت گری استان"  و نیز "نرم افزا عفاف و حجاب" است که گروه پرنیان ما کارهای اجرایی آن را انجام می دهد.

امیریان گفت: در حوزه بازی های رایانه ای بازی "مدافعان حرم" را در دست انجام داریم و سناریوی آن نوشته شده و قرار شده است کارهای اجرایی آن بزودی از سرگرفته شود.

وی یادآور شد: بنا داریم یک سایت و یا خبرگزاری را در استان راه اندازی کنیم و مسئول آن را مشخص کرده و در حال برآورد نیازمندی ها و هزینه های این کار هستیم  تا از نظر مالی و سخت افزاری و مواردی که هست بتوانیم این مجموعه را به زودی راه اندازی مکنیم.

این فعال سایبری عنوان داشت: فعالیت های آموزشی مان را به زمانی پس از رصد و شناسایی فاراد از جشنواره ای که بنا داریم در خردادماه برگزار کنیم،  واگذار کرده ایم هم اکنون ما نمی توانیم بدون اینکه افراد را شناسایی کرده و یا هیچ محصولی را ازآنها دیده باشیم آنهارا برای آموزش بفرستیم.

این فعال سایبری در استان کرمانشاه تصریح کرد: ما برنامه هایی را نیز برای قرارگاه کربلا در دست اقدام داریم از جمله انجام برنامه های فرهنگی برای تشویق و ترغیب مردم به نماز جمعه یا در حوزه زنان نرم افزاری به نام "پرنیان" طراحی کرده اسم که کلیه موارد از جمله اثربخشی احکام در زندگی ها را پیش بینی کرده ایم.

منبع: روضه

/م118