حقیقت حی علی خیرالعمل "فاطمه زهرا(س)" است / یک بار هم برای شفای دلت نذر کن!
پایان سال است، می گوییم در هیئت ها کمک های مردمی جمع کنند، گره باز کنند، صدقه بدهند، پول برای جهزیه جمع شود. می گوید حاج آقا 3جور پول دهیم!؟ این همه خرج می کنی برای همه چیز برای این مسائل پول نداری که بدهی بعد هم یک اتفاق که می افتد می گویی خدایا ما که کاری نکردیم خمس و زکاتمان را هم می دهیم، حرام خور هم که نیستیم چرا این بلا سرمان آمده است؟ خیلی مهم است خود این کارهای خیر صادر می شود، ساطع می شود.
برخی اینگونه اند، هر کار خیری که می خواهد در عالم شود انگار از مسیر اینها رد می شود چون طلب خیر دارد، چون به حقیقت حی علی خیرالعمل رسیده اند. یعنی خادم زهرا(س) شده است. حقیقت حی علی خیرالعمل "فاطمه زهرا(س)" است. اصل خیر اوست.
اما ما نمی فهمیم که خانه اینها فقط رفت و آمد ملائکه بوده است. سلمان هم بوده، فضه هم بوده، دیگران هم بوده اند اینها هم خیر می دیدند. رفت و آمد اینها سبب برکت شده است. لذا آخرین مرحله اش این است که خیر حتی به نسل بعدش هم می رسد.
حالا در این موضوع چه کاری می خواهی بکنی؟ یک تقسیم بندی در پولت داشته باش. خیلی کارها می توان انجام داد اما ما خودمان نمی خواهیم اهل خیر باشیم یک وقت اجباراً این کار را می کنیم.
مرحله سوم دعا که میگوییم، مربوط به زائر است. چند بار کربلا رفتی؟ چند بار مکه رفته ای؟ رفت و آمد با اهل بیت(ع) نمی کنیم!
می رود در آن شهر نفسی بکشد، پولی در بیاورد. کربلا رفته است تقریبا به اندازه سنش، ولی رفت و آمدی مثل ملائکه نداشته است.
یعنی ما می رویم، ملائکه رفت وآمد دارند در حریم اهل بیت(ع)، آزار ندارند، اما ما گاهی اوقات برای اهل بیت(ع) آزار داشتیم. حالا می خواهیم چه کنیم؟
باید فضولات اخلاقی را تخلیه کرد. یکی از بزرگان می گفت وقتی که خودت درست عمل نکنی همان جایی که هستی، به یک عده اثر می گذاری یک ربع بعد رفقایت کار خودشان را می کنند. کداممان توانسته ایم این تخلیه را ایجاد کنیم؟ دنبال یک مسیر باش که این رذایل اخلاقی تا زمانی که با من است به هیچ شکلی نمیتوانم آن زیارت عاشورا را که اهل بیت(ع) قبول دارند بخوانم.
یک بار هم برای شفای دلت نذر کن. انشالله که خدا توفیق دهد که تخلیه رذایل اخلاقی را انجام دهیم.