حجت الاسلام مومنی:برای همراهی با اهلبیت(ع) از وادی عاشورا وارد شوید
وارث: حجت الاسلام والمسلمین حسین مومنی استاد حوزه علمیه در مراسم سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در مهدیه تهران گفت: با ماه محرم سال قمری جدیدی آغاز میشود، در ایام محرم و صفر جوانان با مراقبه و محاسبه نفس تلاش کنند سیر و سلوکی برای نزدیکی به اهلبیت(ع) داشته باشند.
وی افزود: در عصر جاهلیت عربستان با اینکه حقیقت انسانی بر اعراب حاکم نبود اما آنها به علت تعصب قومی و قبیلهای برای ماه محرم احترام قائل بودند وارد جنگ نمیشدند، طوری که حتی قربانی هم انجام نمیدادند.
استاد حوزه علمیه با استناد به روایتی از امام رضا(ع) مبنی بر اینکه جریان واقعه غدیر شباهت به جریان سجده فرشتگان بر حضرت آدم دارد، عنوان کرد: ابلیس تکبر کرده به آدم سجده نکرد؛ پس رجیم درگاه الهی شد، در واقعه غدیر نیز برخی مقابل حضرت امیرمومنان امام علی(ع) تکبر کرده ولایت ایشان را نپذیرفتند و در کنار ظالمان قرار گرفتند.
حجت الاسلام والمسلمین مومنی با بیان اینکه همراهی با امام ما را وارد صراط مستقیم کرده و از شر شیاطین حفظ میکند، ابراز کرد: برای همراهی با ائمه معصومین(ع) روضهها و ختم قرآنهای خانگی را احیا کنید؛ امروز شیاطین و دشمنان ما در مرزها نیستند بلکه در خانههای ما نفوذ کردند برای پیروزی بر آنها باید به اهلبیت(ع) و قرآن تمسک بجوییم.
وی افزود: برای همراهی با اهلبیت(ع) از وادی عاشورا وارد شوید، دوری از هوی و هوس و هر حرام و گناهی ساده نیست اما با تمسک به امام حسین(ع) و یادآوری مصائب و رنجهای اهلبیت(ع) این امر برای ما نیز آسان خواهد شد.
استاد حوزه علمیه با اشاره به سخنان برخی وطنفروشان که ادعای ایرانی بودن دارند، گفت: اگر ایران اسلامی امروز در دنیا به جایگاه بالایی رسیده به برکت ولایت اهلبیت(ع) و اسلام است، کسی که ایران اسلامی را قبول دارد غارت بیتالمال را ارثیه پدری خود نمیخواند یا از آن سوی مرزها بر علیه حجاب و عفاف زهرایی چهارشنبههای سفید راه نمیاندازد.
حجت الاسلام والمسلمین مومنی افزود: کسانی با اسلام و قرآن مشکل دارند در نمایشگاهی بنر میزنند و روی رنگ مشکی علامت رد میزنند تحت این عنوان که زنان چهره شهر را تغییر میدهند بدانند که از آنها بزرگتر نتوانستند اسلام و نام الله را حذف کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: جوانان در ایام محرم با بصیرت و آگاهی بر مصائب امام حسین(ع) اشک بریزند و عزاداری کنند.
منبع:شبستان