مراسم احیای نیمه شعبان گامی در راستای تحقق استانداردهای جامعه مهدوی است
نشست خبری «مراسم سراسری احیای نیمه شعبان» با حضور اعضای ستاد هماهنگی فعالیت های مهدوی کشور برگزار شد.
«علی اکبر رائفی پور» در این نشست طی سخنانی اظهار کرد: پیش از تشکیل ستاد هماهنگی فعالیت های مهدوی، بعضا نسبت به کسی که وارد مباحث مهدوی می شد، نگاه سلبی و بدی وجود داشت و او را به فرقه ای نسبت می دادند، لذا این باعث شد که خود ما در موسسه مصاف به این فکر کنیم که انقلابی که با شعار مهدویت سر کار آمده است، چرا امروز شرایطش باید به گونه ای شود که به خاطر حرف چهار نفر نتوانیم از مهدویت حرف بزنیم، لذا به دنبالش بودیم که موجی راه بیندازیم که این جریانات جزئی و کوچک دیده نشود و به دنبال استانداردهای جامعه مهدوی برویم.
رئیس موسسه مصاف اظهار کرد: امام زمان(عج) جزو ائمه مظلوم است و ما آن قدر که به برخی دیگر از ائمه می پردازیم به ایشان توجه نمی کنیم، ما به ائمه رانتی نگاه می کنیم، کسی به امام هادی(ع) کاری ندارد چون از آن طرف نَه مثل امام جواد(ع) فرزند اما رضا(ع) است و نَه مثل امام حسن عسگری(ع) پدر امام زمان(عج)، از خود امام زمان(عج) هم آگاهی لازم در جامعه وجود ندارد، در حوزه هایی که باید فعالیت می کردیم آن طور که باید حضور موثر نداشته ایم.
رئیس موسسه مصاف گفت: شب نیمه شعبان شب ولادت منجی است، کسی که دنیا منتظر اوست تا بیاید و جهان از سختی و بدبختی ها رها شود، وقتی که در نیمه شعبان توصیه به بیداری می شود یعنی حتی خواب هم غفلت است. ما در موسسه به این مساله فکر کردیم که برای احیای نیمه شعبان چه کار کنیم، در درجه اول خدمت تنی چند از مراجع رسیدیم و خودم به شخصه نزد آنها رفتم و در مورد احیای نیمه شعبان و فراگیر شدن آن سوال کردم. البته تا قبل از سال ۱۳۹۲ احیا برگزار می شد اما تنها در چند شهر، لذا ما از دفاتر مراجع نیز استفتا کردیم، سراغ مرکز تخصصی مهدویت به عنوان نهادی که پشتوانه علمی جریانات فرهنگی است رفتیم و همچنین بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج)، لذا این یک جریان شد. اولین احیا در این راستا سال 1392 بود که به تدریج بعد از آن ستاد فعالیت های مهدوی شکل گرفت که بسیار اتفاق مبارکی بود. بسیاری از اتفاقات و برنامه هایی در کشور تا قبل از راه اندازی این ستاد انجام می شد که بیشتر موجب وهن بود.
رائفی پور گفت: سال 1392 که مراسم احیای نیمه شعبان را برگزار کردیم در مراکز استان ها بود، اما سال 1393 شاهد برگزاری مراسم در برخی کشورهای خارجی هم بودیم، سال 1394 حتی در سنندج برادران اهل سنت برنامه برگزار کردند. از سال 1395 به بعد کاملا فراگیر شد و تاجایی رسید که مثل مراسم شب قدر برگزار شد.
وی اظهار کرد: شعار همه احیاهای مهدوی در طول سال های اخیر «استغفار، اضطرار، دعا» بوده است و این یک قرار است بین بچه های مهدوی که جز حضرت چیز دیگری نخواهیم. افرادی که در مراسم این شب ها حضور می یابند همه آن را بی نظیر توصیف می کنند.
منبع: شبستان
افزودن دیدگاه جدید