تدارک جمکران برای پایان هفته با سخنرانان و مداحان مشهور

کد خبر: 96058
برنامه هفتگی مسجد مقدس جمکران در روزهای پایانی هفته با برگزاری مراسم قرائت ادعیه توسل، کمیل و ندبه با شعار «برای ظهور همدل باشیم» برگزار می‌شود.
وارث

مسجد مقدس جمکران همچون هفته‌های گذشته برنامه قرائت ادعیه توسل، کمیل و ندبه را در روزهای پایانی هفته برگزار می‌کند.

این مسجد مقدس در روز سه‌شنبه برنامه‌های خود را با جلسه آموزش قرآن و شرح صحیفه سجادیه از ساعت ۱۸ آغاز می‌کند و برنامه قرائت دعای توسل با عنوان «توسل به حریم کبریا» با سخنرانی حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان و قرائت دعای سعید حدادیان از ساعت ۲۰:۱۵ برگزار خواهد شد.

این مسجد در روز چهارشنبه ۱۵ آبان ماه به مناسبت شهادت امام حسن عسکری (ع) بعد از نماز ظهر و عصر مراسم عزاداری با مدیحه‌سرایی محمد ایرانی برگزار خواهد کرد.

براساس این گزارش، در روز پنجشنبه ۱۶ آبان‌ماه برنامه قرائت دعای کمیل با عنوان «کمیل عارفانه» با سخنرانی حجت‌الاسلام ناصر رفیعی و مدیحه‌سرایی محمدرضا غلامرضا زاده از ساعت ۲۰:۱۵ برگزار خواهد شد.

همچنین در روز جمعه نیز مراسم قرائت دعای ندبه با عنوان «ندبه‌های انتظار» با سخنرانی حجت‌الاسلام میرباقری و مدیحه‌سرایی سید مهدی میرداماد از ساعت ۵:۳۰ برگزار می‌شود.

پایان بخش برنامه‌های این هفته مسجد مقدس جمکران نیز قرائت زیارت آل یاسین در ساعت ۱۷:۳۰ است.

منبع: فارس


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.