چگونه با تسبیحات حضرت زهرا (س) در اعمال خیر پیشینیان و آیندگان شریک شویم؟

کد خبر: 105743
یکی از فضایل تسبیحات حضرت زهرا (س) که پیامبر(ص) به آن حضرت آموزش دادند، این است که ذاکر، در اعمال خیر پیشینیان و آیندگان شریک می‌شود.
وارث

 تسبیحات حضرت زهرا سلام‌الله علیها که از سوی پیامبر(ص) به آن حضرت آموزش داده شده است، دارای فضایل و برکت‌های بسیار زیادی در دنیا و آخرت است که گرفتاری‌ها و مشکلات زیادی را حل کرده و از بروز بلاهای زیادی جلوگیری می‌کند.

یکی از فضیلت‌های تسبیحات حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علیها، پاک شدن از گناهان است. چنانکه در روایتی نقل شده است که شخصی به خدمت امام صادق علیه السلام رفت و از زیاد بودن گناهان خود پیش آن حضرت درددل کرد. امام صادق علیه السلام به او فرمودند که برای پاک شدن و دور ماندن از گناهان، تسبیح مادرم را بگویید و در پایان آن ذکر استغفرالله را تکرار کنید. با این روش هم شیطان از شما دور می‌شود و هم خداوند متعال از شما راضی می‌شود.

یکی دیگر از برکت‌های تسبیحات حضرت صدیقه طاهره سلام‌الله علیها هم‌ردیف کردن گوینده آن با صدقه دهندگان در راه خداست. چنانکه روایت شده است عده‌ای از مردم فقیر و افرادی که توان مالی برای صدقه دادن و کمک به دیگران را نداشتند، در خدمت امام جعفر صادق علیه السلام اظهار ناراحتی کردند که: «ما مانند مردم ثروتمند دارایی و املاکی نداریم که بتوانیم در راه خدا صدقه بدهیم. آیا راهی برای جبران برای ما وجود دارد؟»

امام علیه السلام در جواب آن‌ها هم ذکر تسبیحات حضرت زهرا سلام‌الله علیها را تجویز کردند با توضیح که بعد از آن، ذکر «لا اله الا الله» را ده مرتبه تکرار کنند. به این روش گوینده ذکر در هر عمل خیری که مردم پیشینیان انجام داده‌اند و بعدی‌ها انجام می‌دهند، شریک می‌شود.

منابع:

تسنیم

اعیان الشیعه
الارشاد؛ شیخ مفید
بحارالانوار؛ علامه مجلسی


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.