جَاء الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ، ما عاشق پیامبریم
از دنیای دیروز تا امروز، همواره خالق یکتا به طور ویژه هوای نوع بشر را داشته است، خدای مهربان علاوه بر نزول نعمات دنیوی برای او سعادت اخروی را نیز با ایجاد زمینههای هدایت فراهم کرده است.
بر اساس روایات در ادوار تاریخ تعداد 124 هزار پیامبر از سوی پروردگار عالم مأموریت ارشاد بشر را بر عهده گرفتهاند که همه یک هدف مشترک داشتند و آن رسیدن انسان به سعادت ابدی است.
در این میان در برههای که جهل و شرک بیداد میکرد، ظلمت و تاریکی همه جا را فرا گرفته بود، عقاید و باورهای شیطانی روح بشر را محبوس کرده، فطرت و خوی پرستش وجودی او را به سوی بتپرستی کشانده بود و پیروان ادیان الهی نیز به انحراف رفته بودند؛ رحمت خداوند بار دیگر شامل حال انسان شد، این بار نه برای انسانهای زمانی خاص بلکه حال و آینده!
خالق مهربان خاتم پیامبران(ص) را فرستاد، مأموریت او را فراتر از زمان و مکانی خاص تعیین کرد و نعمت وجودش را برای همه انسانها و جهانیان قرار داد «وَ ما أَرْسَلْناکَ إِلاّ رَحْمَةً لِلْعالَمِینَ» و معجزه جاویدان او را قرآن نام نهاد، کتابی آسمانی که از تحریف به دور ماند و راهنمای سعادت ابدی بشر امروز و فرداست.
اسلام، دینی که پیامبر(ص) وظیفه تبلیغ آن را از سوی خداوند بر عهده گرفت در واقع مکمل دیگر ادیان الهی بود و اصول آن در امتداد شرایع آسمانی است. واژه «اسلام» از «سلم» گرفته شده که به معنای تسلیم شدن در برابر خدا، سلامت و آرامش است. پروردگار یکتا نیز در قرآن مؤمنان را همواره به صلح و آشتی فرا میخواند، «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ ادْخُلُواْ فِی السِّلْمِ کَآفَّةً وَلاَ تَتَّبِعُواْ خُطُوَاتِ الشَّیْطَانِ إِنَّهُ لَکُمْ عَدُوٌّ مُّبِینٌ؛ ای کسانی که ایمان آوردهاید، همگی در صلح و آشتی در آیید، و از گامهای شیطان، پیروی نکنید، که او دشمن آشکار شماست»(بقره/ 208)
از بدو ظهور اسلام تا کنون، همواره این دین آسمانی به دلایل مختلف مورد هجمه بیگانگان قرار گرفته است. معرفی نادرست اسلام با تشکیل گروههای افراطی، ضد تبلیغها، مقابله فیزیکی، سرکوب مسلمانان، تولید فیلمها و تألیف کتابهای ضد اسلامی و تمسخر به مقدسات این دین و در نهایت توهین به ساحت مقدس حضرت محمد(ص) از جمله اقدامات غرب، استکبار، صهیونیسم و حتی دولتهای اسلامی انحرافی است.
حوادث اخیر در کشور فرانسه و بازنشر کاریکاتورهای توهینآمیز نشریه شارلیابدو، گواهی بر تداوم هجمهها و توطئهها علیه مسلمانان است. در این میان این سئوال به ذهن میرسد که چرا مسلمانان؟ باید گفت، انسان فطرتاً به سمت حق و حقیقت گرایش دارد و در این میان اسلام و قرآن حقایقی است که بر دل هر انسان آزادهای خوش مینشیند. آموزههای آسمانی قرآن، اعماق وجودی و روح بشر را تحت تأثیر قرار میدهد و اگر چنین تبلیغات منفی نبود، اسلام با سرعت بیشتری در جهان گسترش پیدا میکرد.
از همان ابتدای کار تبلیغ این دین آسمانی از سوی رسولالله(ص) مشرکان به دلیل به خطر افتادن منافع مادی خود در مقابل اسلام ایستادند، هر چند تجهیزات و طرفداران بیشتری داشتند اما نتوانستند در برابر این حقیقت الهی ایستادگی کنند و نعمت وجود پیامبر(ص) را ندانسته یا دانسته نپذیرفتند.
آیا حوادث جهانی امروز نیز که بر ضد اسلام صورت میگیرد و دستپاچگی در طراحی و اجرای توطئههای رنگارنگ علیه مسلمان ناشی از ترس مشرکان از به خطر افتادن منافعشان نیست؟ «سَأُلْقِی فِی قُلُوبِ الَّذِینَ کَفَرُواْ الرَّعْبَ...؛ بزودی در دلهای کافران ترس و وحشت میافکنم...»(انفال/ 12)
بارها ثابت شده است دسیسههای مشرکان علیه اسلام به خودشان بازگشته است، «وَمَکَرُواْ وَ مَکَرَ اللّهُ وَاللّهُ خَیْرُ الْمَاکِرِینَ؛ ودشمنان مکر ورزیدند و خدا در پاسخشان مکر در میان آورد و خداوند بهترین مکرانگیزان است»(آل عمران/ 54)
گروههای تروریستی و تکفیری که خودشان بر ضداسلام راهاندازی کردند امروز امنیت آنها را نیز تهدید میکند و علاوه بر این زمینه وحدت بیشتر شیعه و سنی را فراهم کرد.
در این میان پایان این جریانها بر طبق معجزه جاوید پیامبر اعظم(ص) به وضوح نمایان است، «وَقُلْ جَاء الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ کَانَ زَهُوقًا؛ و بگو حق آمد و باطل نابود شد آری باطل همواره نابودشدنی است»(اسراء/ 81)
همانطور که حقیقت حماسه حسینی(ع) در کربلا تا به امروز زنده مانده است، همانطور که امام خمینی(ره) انقلاب اسلامی را در مقابل طاغوت با تأسی از این مکتب بنیان نهاد، اگر مسلمانان عالم با خلوص نیت و برای رضای خدا، مقاومت کنند و راه مولایشان حضرت سیدالشهدا(ع) را ادامه دهند، استکبار و صهیونیسم آیندهای جز نابودی نخواهند داشت.
/س.ب215