زیارت، سنت نبوی است
علم الهدی گفت: میهماننوازی ایرانیان، در کنار ارادتی که نسبت به پیامبر گرامی اسلام(ص)، اهل بیت(علیهمالسلام) و فرزندانشان در دل داشتند باعث شد از شعارهای عدالتخواهانه و مبارزه با ظلم دشمنان قرآن و اهل بیت پیروی کنند. این طور بود که زمینه برای ورود آنها به کشور فراهم میشد.
وی افزود: زمانی که امام رضا(ع) به ایران مهاجرت کرد، تعداد زیادی از امامزادهها همراه او به ایران آمدند. بعد از آن سفر حضرت معصومه(س) اتفاق افتاد که در کاروان آن حضرت هم امامزادهها و از جمله خواهران و برادران آن حضرت حضور داشتند. بعد از آن دوران هم تعداد زیادی از نوادگان امام کاظم(ع) وارد کشور شدند. به همین دلیل تعدد نسل آن حضرت در کشور ما بسیار است.
حجت الاسلام سید باقر علم الهدی در ادامه سخنان خود درباره زیارت گفت: نگاه ما به زیارت یک حضور تصمیم ساز است. پیوند قلبی تاثیرات ژرف در انسان به وجود می آورد و زیارت بزرگان یک حضور راه گشا و انسان ساز است.
وی در پاسخ به برخی شبهات گروه وهابی درباره زیارت افزود: زیارت یک سنت نبوی است؛ چرا که پیامبر اکرم قبر عموی خود حضرت حمزه را در در احد زیارت می کرد.
علم الهدی تصریح کرد: پیامبر می گفت من از خدا اجازه دارم که قبر مادر خود را زیارت کنم.
علم الهدی در ادامه سخنان خود در درباره اهمیت زیارت هم گفت: زیارت حضور آگاهانه و قلبی است. در کنار بزرگی وقتی حاضر می شویم، این ارتباط قلبی و تاثیر گذار است.
وی گفت: در فرهنگ اسلامی شهدا زنده هستند و ما این را قبول داریم؛ در همین حال اکثر امام زاده های مدفون در ایران هم در مبارزه با ظلم جور حاکمان ظالم به شهادت رسیده اند.
سید محمد باقر علم الهدی تصریح کرد: خداوند دستور داده که با ما پاکان ارتباط برقرار کنیم. امام زاده هایی که های در ایران تکریم شده اند از بهترین زمانه خود هستند.
/1102001307