حجت الاسلام خزاعی : امام جواد (ع)حجت است، حجت خدا که بزرگ و کوچک ندارد

کد خبر: 40451
شام شهادت امام جواد علیه السلام با سخنرانی حجت الاسلام خزاعی و مداحی کربلایی حسین طاهری و دیگر ذاکرین اهل بیت علیهم السلام در هیئت فدائیان حضرت زهرا (س) برگزار شد

وارث: شام شهادت امام جواد علیه السلام با سخنرانی حجت الاسلام خزاعی و مداحی کربلایی حسین طاهری و دیگر ذاکرین اهل بیت علیهم السلام در هیئت فدائیان حضرت زهرا (س) برگزار شد.

در ادامۀ خبر متن سخنرانی حجت الاسلام خزاعی را می خوانید:

حجت الاسلام خزاعی : امام جواد علیه السلام حجت است، حجت خدا که بزرگ و کوچک ندارد
اسلام آوردن ایرانیان

در اینترنت مطالبی دست به دست می شود مبنی بر اینکه ایران یکتاپرست بودند و دینشان زرتشت بوده است و پیامبر و کتابی داشته اند و اهل ایمان بوده اند، چرا اعراب به ایران حمله کردند و ما را به زور مسلمان کرده اند؟ شما تمام کتب تاریخی را بگردید تمام مطالب منابعش به 100 تا 300 سال گذشته بر می گردد. مهم ترین منبع تاریخ طبری است که اهمیت بالایی دارد. اگر این تاریخ طبری را در کنار کتاب شریف نهج البلاغه قرار بدهیم. از نظر نویسنده که کلام از زبان چه کسی بیرون آمده است اگر بخواهیم بررسی کنیم نهج البلاغه قول علی علیه السلام است و تاریخ طبری و کتاب های دیگر قول اشخاص دیگری هستند که معصوم نیستند و عمدتا در نقل تاریخ قرض ورزی هایی را انجام می دادند. مورخی که در تاریخ هیچ گونه دخل و تصرفی را اعمال نکند خیلی کم است. یکی واقعه غدیر است. از مورخین اهل سنت خیلی زیاد نقل کرده اند ولی برایشان ضرر دارد که آنها را نشان دهند. پس این کتاب نهج البلاغه از امیرالمومنین علیه السلام و کتابهای دیگر نوشته کسانی است که عصمت ندارند و بعضی غرض ورزی هم در رساندن مطالب دارند. سال 425 هجری قمری سالروز فوت مرحوم سید رضی1 می باشد. یعنی سید رضی رحمت الله علیه در سال 400 هجری قمری نهج البلاغه را از کتب معتبر شیعه مانند کافی جمع آوری کرده است. مرحوم کلینی2 نویسنده کتاب "کافی" در 100 سال قبل از سید رضی زندگی می کرده است و همزمان با امام عصر عجل الله تعالی فرجه بوده است. بخاطر همین گفتند کافی کتاب بزرگی است زیرا در زمان نزدیکی به ائمه جمع آوری شده است.  سه کتاب در زمینه بررسی مستندات نهج البلاغه نوشته شده است. این سه کتاب بررسی مستندات نهج البلاغه را یکی یکی آورده است. نهج البلاغه هم از نظر صادر شدن کلمات و نامه ها از جانب امیرالمومنین علیه السلام است و در درستی آن شکی نیست. کلمات امیرالمومنین علیه السلام در اوج فصاحت و بلاغت است و مثل ایشان به جز قرآن کریم نتوانسته است صحبت کند. یک علمی به نام علم بلاغت در زبان عرب هست. کسی که این علم را بخواند و تو کلمه ای در جملات علی علیه السلام وارد کنی، متوجه می شود که آن قسمت تحریف شده است. چه کسی مثل امیرالمومنین علیه السلام است که خطبه بدون نقطه یا الف داشته باشد؟ در نهج البلاغه هم اگر مطلب تحریف شده باشد خود را نمایان می کند. اگر ما هزار کتاب را بیاوریم و بگوییم که اعراب به ایران حمله کرده اند، ما یک کتاب به نام نهج البلاغه داریم که به شما نشان می دهیم. حرف چه کسی معتبرتر است؟ اگر ما یک سپاه سی هزار نفری داشته باشیم و لشگر مقابل 120 هزار نفر باشند و در اوج تسلیحات نظامی باشند، آیا صاحب لشگر سی هزار نفری به جنگ آن لشگر می رود؟ هیچ آدم عاقلی این کار را نمی کند. حالا سپاه سی هزار نفری به دست کسی است که خلیفه ثانی است و آنقدر ذکاوت دارد که توانست دهان همه را ببندد تا غدیر را فراموش کنند و خودش حکومت کند. کسی که توانست بعد از شهادت رسول الله صلی الله علیه و آله به در خانه حضرت زهرا سلام الله علیها حمله کند و حق او را غصب کند و احدی چیزی نگوید آیا این شخص کم هوش است؟ این آدم با این هوش و ذکاوت آیا چنین غلطی را می کند؟ کدام عقلی این حرف را باور می کند؟

امیرالمومنین علیه السلام در خطبه 146 می فرمایند: ایرانی ها به اعراب حمله کردند، نه اعراب. در خطبه 146 نهج البلاغه آمده است: امیرالمومنین علیه السلام به خلیفه ثانی با آن شرایطی که آن شخص به وجود آورده بود می فرمایند تو خودت به جنگ برو، مگر می شود سپاه بدون عمود باشد؟ امیرالمومنین به سپاهی که برای اشغال و قتل و غارت می رود بگوید تو ستون اسلام هستی؟ چه اتفاقی افتاده است؟ کیان اسلام در خطر بوده است. امیرالمومنین علیه السلام می فرمایند نصر و پیروزی برای اسلام است. دروغ بزرگ تاریخ است که این چنین گفته اند. حضرت مسلمان ها را به نصرت الهی بشارت می دهند.

درباره امام جواد (ع)

امامی که بخاطر شهادتش عزاداری کردیم در سن هشت سالگی به امامت رسیده است. به نظر ما یک کودک هشت ساله است. تمام دشمنان اهل بیت علیهم السلام گفتند الان وقتش است که شیعه را زمین بزنیم و عقده و کینه هایمان را خالی کنیم. به یک قاضی به نام یحیی بن اکثم3 پول دادند که با امام جواد علیه السلام مناظره کند و او را زمین بزند تا فاتحه شیعیان خوانده شود. یحیی بن اکثم آمد مناظره بر سر خلافت بعد از پیامبر صلی الله علیه و آله را شروع کرد و امام جواد علیه السلام که هشت ساله هست، آن پیر ریش سفید و عالم را جوری مبهوت استدلالات خودش کرد که یحیی بن اکثم چهره اش از فرط خجالت و شرمندگی قرمز شده بود که همه کسانی که ادعایشان می شد، چهره هایشان برافروخته شده بود. قرآن کریم می گوید حضرت عیسی علیه السلام همان وقتی که به دنیا آمد پیامبر شد و زبان باز کرد که من بنده خدا هستم و خدا مرا پیامبر کرده است. امام جواد علیه السلام حجت است، حجت خدا که بزرگ و کوچک ندارد.

شرح زیارت عاشورا

فرازهایی از زیارت عاشورا را در جلسات قبل شرح دادیم. زیارت عاشورا از جبرئیل و از ذات مقدس خداوند برای ما فرستاده شده است. « اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِكَ عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقيتُ وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُمْ » سلام بر تو اى ابا عبداللّه و بر روانهائى که به آستانت فرود آمدند بر تو از جانب من سلام خدا باد هميشه تا من زنده ام و شب و روز برپا است. خدا در قرآن بیشتر از سه تا سلام نداده است و مخصوص حضرت عیسی علیه السلام است. بیشترین سلام خداوند مخصوص سیدالشهدا علیه السلام است. بیشترین احترام را برای پیامبرش در سه سلام می دهد ولی به سیدالشهدا علیه السلام می فرماید در هر شب و روز سلام می دهم. در هر لحظه از شبانه روز که به سیدالشهدا علیه السلام سلام بدهیم با سلام خداوند به ایشان ابلاغ می شود. چقدر امام حسین علیه السلام به ما مقام داده است که با این همه نافرمانی و سرپیچی با سلام خداوند به محضر سیدالشهدا علیه السلام می رسد. نکته دوم: و سلام خدا و تمام خلق بر امام حسین علیه السلام و یارانشان که برای او فدا شدند. کسی که برای حسین علیه السلام به فنا رسید و برای او زندگی کرد و از دنیا رفت آنقدر عظمت دارد که خداوند متعال هر لحظه به او سلام می دهد. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرموده اند: «مَنْ مَاتَ عَلَی حُبِّ آلِ مُحَمَّدٍ مَاتَ شَهِیداً.»4هر کسی بمیرد و بر محبت اهل بیت علیهم السلام باشد، شهید است. زیرا شهدا «بل احیاء عند ربهم یرزقون»هستند. تمام شیعیان زنده اند و از اربابشان روزی می خورند. هر لحظه ثناء خداوند به کسانی که در سینه شان محبت سیدالشهدا علیه السلام را دارند می رسد. کسی که در راه سیدالشهدا جان خود را فدا می کند هر لحظه مورد رزق خاص خداوند قرار می گیرد. این سلام یعنی هیچ گونه امری که آنها را آزرده کند، برایشان پیش نمی آید.

جوان ترین امامی که به شهادت رسیدند امام جواد علیه السلام بودند.در سن 25 سالگی به شهادت رسیدند. بعضی ها در روضه امام جواد علیه السلام روضه حضرت زهرا سلام الله علیها را می خوانند.

/1102101304

حجت الاسلام خزاعی : امام جواد علیه السلام حجت است، حجت خدا که بزرگ و کوچک ندارد

پی نوشت:

1.    

ابوالحسن محمد بن الحسین بن موسی، معروف به سید رضی و یا شریف رضی، از علمای قرن ۴ (قمری) شیعه و گردآورنده نهج‌البلاغه است. او نهج البلاغه را حدوداً چهارصد سال پس از زندگی علی بن ابی طالب گردآوری و تدوین کرده است.

2.    

ابوجعفر محمد بن یعقوب بن اسحاق کلینی رازی معروف به «‌کلینی رازی‌» (متوفا: ۳۲۸ق.) ، صاحب کتاب کافی از محدثان بزرگ شیعه است. بنا بر شواهد، او پس از شهادت امام عسکری(ع) و در زمان امام مهدی(ع) به دنیا آمده و با برخی محدثان که بدون واسطه از امام عسکری(ع) یا امام هادی(ع) حدیث شنیده‌اند، ملاقات کرده است. کلینی از محضر استادان بزرگی چون محمد بن یحیی اشعری، عبدالله جعفر حمیری، علی بن حسین ابن بابویه قمی و محمد بن یحیی عطار بهره برد. مهمترین کتاب او کافی، از منابع معتبر روایی شیعه و یکی از منابع مشهور به کتب اربعه شیعه است. کلینی در نقل احادیث دقت بسیاری داشت. ابن قولویه، محمد بن علی ماجیلویه قمی، احمد بن محمد زراری از جمله شاگردان اویند.

3.    

عرب بود و از قبیله بنی تمیم، اما به « خراسانی » و « مروزی » معروف بود. سال تولد او احتمالاً 159 هجری بوده است. وی اهل علم و ادب و به ویژه فقه بود و پیرو مذهب شافعی. در دوران عباسیان به‌ دلیل علمش وارد دستگاه خلافت عباسی شد و در حالی که بیست و چند سال بیشتر نداشت، از سوی هارون الرشید قاضی بصره شد.

4.    

بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار ج 23 ص233

5.     سوره آل عمران آیه شماره 169