حجت الاسلام موسوی درچه ای: حجاب نوعی جهاد در راه خداست+گزارش تصویری
وارث: عزاداری دهه سوم محرم با سخنرانی حجت الاسلام دکتر موسوی درچه ای و مداحی حاج حسین سازور و حاج سید محمود علوی در هیئت محبان اهل بیت (ع) برگزار شد.
در ادامه متن سخنرانی حجت الاسلام دکتر موسوی درچه ای را می خوانید:
از بین بردن ظواهر اسلام، دسیسه ی دشمنان برای نابودی دین
هفت هزار مسیحی را در کلیسا جمع کردند تا نظراتشان را برای از بین بردن اسلام جمع آوری کنند در نهایت به این نتیجه رسیدند که چادر را از سر زن مسلمان بردارند. تمام همّ و غمّ وهابیت این است که ظواهر از بین برود، اگر ظواهر از بین رفت کم کم بواطن و باطن ها از بین می رود، باید تمام آثاری که بواسطه دیده شدنش باعث می شود ما به باطن ها پی ببریم و فکر کنیم، توسط وهابیت از بین می رود یکی از آنها کوچه بنی هاشم است که بواسطه نگاه کردن به آن هر روز واقعه سیلی خوردن به صورت حضرت زهرا سلام الله علیها برایمان در ذهن ما تکرار می شود و کم کم به این فکر می افتیم که چه کسانی به صورت دختر پیامبر صلی الله علیه و آله سیلی زدند؟ و بعد از آن دنبال "سرّ المستودع فیها" در صلوات حضرت زهرا سلام الله علیها می گردیم که این سرّ در وجود حضرت چیست؟
تمام حرف شیعه از لسان علامه امینی بیان شده است که ایشان در جمعی از سنی ها پرسیدند: به من بگویید امامِ حضرت زهرا سلام الله علیها چه کسی است؟ امام مفترض الطاعه، امام کسی است که در عصر و زمانش همه ی موجودات عالم به برکت وجود این شخصیت به حیات خود ادامه می دهند، آیات سوره قصص می فرماید: اگر زمین بدون حجت خدا بشود هر آنچه رویش است را می بلعد و نابود می کند، یعنی اگر قرار باشد امام معصوم از دنیا برود و یا آسیبی به او برسد، اگر تمام موجودات فنا بشود که امام معصوم از بین نرود، روا و به جاست چون اگر امام از بین برود همه چیز از بین برود.
چادر و حجاب؛ یادگار حضرت زهرا سلام الله علیها
آنها گفتند چادر و حجاب که یادگار حضرت زهرا سلام الله علیهاست از سر زنان و دختران برداریم و کوچه بنی هاشم و قبر پدر پیغمبر صلی الله علیه و آله به اسم توسعه شهری از بین می رود، تمام این اتفاقات برای این است که دیده آن را نبیند، چون هر آنچه دیده بیند دل کند یاد، دل مستقیم در ارتباط با مغز است وقتی چیزی را می بینیم شروع به تفکر درباره اش می کنیم.
پس ظواهر که از بین برود بواطن هم خود به خود از بین می رود. ظاهری که ما را به حقیقت دین در وجود زنان و دخترانمان می رساند حجاب است که یادگار حضرت زهرا سلام الله علیهاست. اولا وقتی می خواهند مقابله کنند می گویند: مگر شما نمی گویید چادر حجاب برتر است، یعنی حجاب بدون چادر هم می شود باشد یعنی برتر هم نبود اشکالی ندارد، کامل باشد اگر برتر هم نبود عیب ندارد اسلام گفته از مچ دست و گردی صورت بیرون باشد اشکالی ندارد پس می شود با یک مقنعه بزرگ و مانتوی بلند هم می توانیم داشته باشیم. عقل سلیم هم این را می پذیرد که حجاب کامل است اما برتر نیست اما در قدم های بعدی به جایی می رسد که الان هستیم یک پیراهن و شلوار و یک نخ به اسم روسری!
فرانتس فانون در کتاب " انقلاب الجزایر " می نویسد و به فرانسوی ها توصیه می کند: اگر می خواهید الجزایر را به عنوان مستعمره در بیاورید، حجاب را از سر زنان بردارید، زنی که حجاب ندارد نمیتواند چون ظاهر ندارد نمی تواند پشت دین قد علم کند و بایستد.
شخص تا می خواهد امر به معروف و نهی از منکر کند با این هجمه رو به رو می شود که خانم اگر شما درد دین دارید اول خودت را درست کن، کسی که می خواهد امر به معروف کند باید ظاهر خودش درست باشد و نمی تواند پشت دین بایستد.
جامعه ی هدف: دختران 16 تا 26 سال
تمام جامعه ی هدفشان دختران بین 16 سال تا 26 سال است و علت دارد و روی آن سالها مطالعه کرده اند، یهود قومی نیست که حرفی فی البداهه بزند. دختر 16 ساله عزیز دردانه پدر و مادر است و کسی نمی تواند به او بگوید بالای چشمت ابروست! چون نازدانه است اگر حرفی بزند یا خواسته نامشروع و نامعقولی داشته باشد، والدین به خاطر اینکه او نرنجد به حرف او گوش می دهند. همین دختر بعد از سال ها نقشش عوض می شود و یک همسر می شود. زنان به خاطر ظرافتی که خدا در وجودشان نهاده است تاثیر پذیری بیشتری روی مرد دارند یعنی اگر خانمی مذهبی باشد تاثیر بیشتری از نظر مذهبی روی همسرش خواهد گذاشت.
بنابراین این دختری که تا به امروز کسی به او امر و نهی نکرده وارد خانه ی همسر که شود، همسر هم تاثیرپذیری دارد و همان دختر الگوی همسرش می شود مگر استثنائاتی خاص.
همین دختر چند سال بعد یک نقش متفاوت تری پیدا می کند و مادر می شود، وظیفه مادری این دختر ایجاب می کند که با ناملایماتی که مرد بیرون از خانه دارد رسیدگی کند و فرزند در خانه اش تربیت کند و تحویل اجتماع بدهد.
تا جایی که می توانید کم و کوتاهش کنید!
رضاخان کلا یک سفر خارجی داشت که در همین سفرش آتاتورک او را به کارخانه برد و پرسید می دانی چرا ما این قدر پیشرفت کرده ایم و شما دچار انحطاط شده اید چون دخترو پسر ما در کنار هم در کارخانه ها کار می کنند وقتی حجاب باشد تو نمی توانی آنها را به کنار هم بیاوری تا کار کنند. اگر حجاب را برداری دختر و پسر با هم فرقی نمی کنند و کنار هم در کارخانه ها کار می کنند و کشورت متجدد می شود.
اگر چادر مهم نیست چرا کشورهای اروپایی تمام همّ و غمّ خود را گذاشته اند تا حجاب را بردارند، در فرانسه می بینید فلان دختر به خاطر حجاب مورد ضرب و شتم قرار گرفت یا از تحصیل محروم شد؟ اگر حجاب این قدر پیش پا افتاده است چرا این همه تلاش را برای از بین بردن حجاب دارند.
اگر زن بداند چه ارزش و جایگاهی در حجاب پیدا می کند از حجاب بیرون نمی آید. بعد از انقلاب صنعتی در کل دنیا قرار بر این شد که هر چیز که مخالف با مادی گرایی است اگر امکان نابودی اش هست، نیست و نابود شود. اگر امکان ندارد نیست و نابود شود تا حد امکان کم و کوتاه بشود. از جمله چیزهایی که در مقابل مادی گرایی است لباس و پوشش زن هاست، گفتند این حجاب را بردارید، اما در بعضی کشورها امکانش نیست، گفتند: پس تا جایی که می توانید این حجاب را کم و کوتاه کنید چون بعد از انقلاب صنعتی قرار است از تن و بدن ها مثل بقیه چیزها لذت برده شود.
تا آن لحظه اسلام می گوید زن می تواند دارای شخصیت باشد مثل فاطمه زهرا سلام الله علیها، زینب کبری سلام الله علیها و فاطمه معصومه سلام الله علیها، و می تواند در دامانش شخصیت هایی پرورش پیدا کنند که قطب عالم امکان می شود که هنوز بعد از 1400 سال نام امام حسین علیه السلام بر سر زبان ها باشد چون مادری مثل فاطمه زهرا سلام الله علیها دارد.
حجاب و پوشش اسلامی نوعی جهاد است
با توجه به اینکه هوا سرد یا گرم می شود و چادر زیر دست و پا گیر می کند اما بعضی خانم ها چون چادر یادگار فاطمه زهرا سلام الله علیهاست، آن را از سر برنداشتند و امروز این اتفاق هر لحظه اش جهاد در راه خداست. چون در زمان های قبل از اسلام در رم، مصر و ایران و ... همه ی لباس ها بواسطه ی حیایی که داشتند گشاد و بدن پوش بود چه برای مردها و چه برای زنها.
بعد از اسلام اگر کسی حجاب داشت به معنای بلند کردن پرچم به نام و یاد دین است به خاطر همین است که اسلام می فرماید: زنی که حجاب داشته باشد کانّه در جبهه جنگ با دشمن مبارزه می کند. مقام معظم رهبری فرمود: هر کسی ممکن است عیبی داشته باشد اما افرادی که حجاب مناسبی ندارند عیبشان در ظاهرشان است.
نمی خواهیم همه را تخطئه کنیم اما اگر کسی می خواهد تبری و تولی کند و بگوید من محب اهل بیت علیهم السلام هستم و در دشمنی با دشمنان آنها هستم باید در ظاهرش تجلی و ظهور این دوستی را داشته باشد.
بانویی که در دوره رضاخان، خودش را 7 سال در منزل حبس کرد
مرحوم ایت الله سید محمد باقر مجتهد سیستانی در مشهد مقدس برای آنکه به محضر امام شرف یاب شود ختم زیارت عاشورا را چهل جمعه هفت مرتبه در مسجدی از مساجد شهر آغاز می کند او گفت: در یکی از جمعه های آخر ناگهان شعاع نوری را مشاهده کردم که از خانه ای نزدیک آن مسجدی که من در آن مشغول به زیارت عاشورا بودم می تابید، حال عجیبی به من دست داد، از جای برخاستم و به دنبال آن نور به درب آن خانه رفتم، خانه ای کوچک و فقیرانه ای بود، از درون خانه نور عجیبی می تابید در زدم وقتی در را باز کردند، مشاهده کردم امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در یکی از اتاقهای آن خانه تشریف دارند و در آن اتاق جنازه ای را مشاهده کردم که پارچه ای سفید روی آن کشیده بودند. وقتی من وارد شدم و اشک ریزان سلام کردم ؛
حضرت به من فرمودند: چرا اینگونه به دنبال من میگردی ورنجها را متحمل میشوی؟ مثل این باشید (اشاره به آن جنازه کردند) تا من به دنبال شما بیایم. بعد فرمودند: این بانویی است که در دوره ی بی حجابی (رضا خان پهلوی) هفت سال از خانه بیرون نیامد تا مبادا نامحرم او را ببیند.