نهج‌البلاغه بهترین منبع اقتصاد مقاومتی و فعالیت فرهنگی است

کد خبر: 72244
مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی گفت: اگر می‌خواهید کار فرهنگی، انقلابی و اقتصاد مقاومتی انجام دهید، فقط نهج البلاغه را مطالعه کنید.
وارث: سردار سرتیپ دوم پاسدار عظیم ابراهیمی‌پور در دوره شهید صدر که توسط بنیاد علمی ـ فرهنگی حیات برگزار شد اظهار داشت: اگر می‌خواهید کار فرهنگی، انقلابی و اقتصاد مقاومتی انجام دهید، فقط نهج‌البلاغه را مطالعه کنید.

وی‌افزود:‌ اقتصاد مقاومتی دارای رویکرد صرفاً اقتصادی نیست بلکه رویکردهایی از جمله امنیتی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی دارد.

مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی خاطرنشان کرد: برای درک بهتر اقتصاد مقاومتی باید با مبانی فکری مقام معظم رهبری آشنا شویم ،کتاب "طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن " از بهترین مصادیق به شمار می‌رود.

سردار ابراهیمی‌پور افزود: اقتصاد مقاومتی باید برای مردم و آبادانی کشور باشد نه در راستای اهداف عده‌ای در بدنه دولت باشد.

وی ادامه داد: در خطبه‌های نهج‌البلاغه عوامل نهی از منکر اعلام و توصیه شده که مراقب بیراهه‌ها باشید و خود را همیشه مورد سنجش قرار دهید تا در این چارچوب قدم بردارید. شما دانشجویان و فعالان اقتصادی برخود ببالید که در این عرصه پا به میدان گذاشته‌اید.