عالم اهل تسنن نام مدرسه علمیهاش را فاطمهالزهرا(س) گذاشت
آخوند حاج عبدالله امانی درباره نامگذاری مدرسه علمیهاش به نام حضرت زهرا(س) گفت: امیدوارم همه خواهران جامعه اسلامی متمسک به این بانوی مکرمه باشند و با تمسک و پیروی از این عزیزان که اسوههای نمونهای هستند و قرآن کریم و سنت نبی اکرم(ص)،٬ در امور دنیوی و اخروی٬ موفق و موید باشند.
وارث: استان خراسان شمالی از جمله استانهای مرزی کشور و دارای قومیتهای مختلفی است. بخشی از ساکنان و مردم این استان را ترکمنهای اهل تسنن تشکیل میدهند. مردمان با صفا و باغیرتیکه در سالهای دفاع مقدس٬ بیش از 30 شهید سرافراز را تقدیم نظام اسلامی کرده و امروز نیز با غیرت مثالزدنی٬ پای آرمانهای انقلاب اسلامی ایستادهاند.
آخوند حاج عبدالله امانی یکی از علمای اهل تسنن منطقه خراسان شمالی است که با تاسیس مدرسه علمیه و نام گذاری آن به نام بانوی بزرگ جهان اسلام و دخت مکرم نبی خاتم(ص)٬ حضرت فاطمه زهرا (س)٬ نشان داده که محبت اهل بیت اطهار(ع)٬ مهمترین رمز و محور وحدت جهان اسلام است.
* لطفا در ابتدا معرفی از خودتان و فعالیتهایی که انجام می دهید، داشته باشید.
بسمالله الرحمن الرحیم. بنده آخوند امانی، مدیر مدرسه عرفانی برادران و فاطمهالزهرای خواهران در منطقه مرکزی مانه و سملقان از توابع خراسان شمالی هستم.
* حاج آقا چطور شد که اسم مدرسه را به نام حضرت فاطمهالزهرا(س) گذاشتید؟
الله اکبر. البته این موضوع کمی قدیمی شده و تاریخش گذشته (همه این سوال را می پرسند). امیدواریم همه خواهران جامعه اسلامی متمسک به این بانوی مکرمه باشند و با تمسک و پیروی از این عزیزان که اسوههای نمونهای هستند و قرآن کریم و سنت نبی اکرم(ص)٬ در امور دنیوی و اخروی٬ موفق و موید باشند.
* وضعیت وحدت شیعه و اهل تسنن را در استان خراسان شمالی چگونه ارزیابی می کنید؟
الحمدلله بسیار خوب است. وحدت بین همه شیعه و اهل تسنن و بین مردم و مسئولان بسیار خوب است. احقاق حقوق شهروندی نیز بین مردم و مسئولان به خوبی رعایت میشود و مشکلی در این زمینه وجود ندارد. تعاملات خوبی نیز بین علمای شیعه و اهل تسنن در این منطقه وجود دارد و به خوبی و برادری در کنار هم زندگی می کنند.