حضرت آیت‌الله صافی گلپایگانی مطرح کرد

ضرورت صدور معارف اهل بیت(ع) به خارج از ایران و معرفی اسلام ناب به جهانیان

کد خبر: 89210
آیت‌الله‌العظمی صافی‌گلپایگانی با تأکید بر ضرورت موضوع صدور معارف اهل بیت(ع) به خارج از مرزهای ایران و معرفی اسلام واقعی به جهانیان گفت: این مسأله مورد توجه مرحوم حضرت آیت‌الله‌العظمی بروجردی قرار داشت و از اهمیت بالایی برخوردار است.
وارث

 حجت‌الاسلام محمدحسین مختاری رئیس و مدیران پژوهشکده بین‌المللی عروةالوثقی با حضور در بیت آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی از مراجع عظام تقلید با ایشان دیدار و گفت‌وگو کردند.

آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی در این دیدار پس از استماع گزارش ریاست پژوهشکده با اشاره به اینکه حرکت اسلامی در کشورهای مختلف آغاز شده است، بیان داشت: در میان جوامع بشری و پیروان ادیان الهی، منصفان زیادی وجود دارند که با شنیدن کلام حق آن را با جان و دل بپذیرند.

وی به ضرورت موضوع صدور معارف اهل بیت (ع) به خارج از مرزهای ایران و معرفی اسلام واقعی به جهانیان تأکید کرد و افزود: این مسأله مورد توجه حضرت آیت الله العظمی بروجردی قرار داشت و از اهمیت والایی برخوردار است که ما بتوانیم این شناخت و معرفت به دین مبین اسلام را در سراسر عالم توزیع و ترویج کنیم.

آیت‌الله صافی بیان داشت: امیدوارم در تحت توجهات حضرت ولی عصر (عج) بتوانید افراد زیادی را با معارف ناب اسلامی آشنا کنید.

13971026000783_test_newphotofree.jpg

تدوین دائرةالمعارف اسلام به زبان انگلیسی

در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین مختاری رئیس پژوهشکده عروةالوثقی با اشاره به عملکرد پژوهشکده در سال‌های فعالیت گفت:  با عنایت الهی کارگروه‌های علمی در موضوعات فقه، اصول فقه، فلسفه و کلام اسلامی و مطالعات بین‌الملل در پژوهشکده عروةالوثقی شکل گرفته است که مدیران این گروه‌ها در کنار فضل حوزوی و دانشگاهی به زبان‌های روز دنیا نیز مسلط هستند.

وی افزود: یکی از فعالیت‌های چندین ساله این پژوهشکده دائرةالمعارف اسلام به زبان انگلیسی برای سنین نوجوان است که تا چند ماه آینده از چاپ خارج می‌گردد. دائرةالمعارف اسلام در حدود ۴۰۰ مدخل آماده شده است که با طراحی منحصر به فردی عرضه خواهد شد.

حجت‌الاسلام مختاری اظهار داشت: به لطف الهی این پژوهشکده به همت پژوهشگران و محققین حوزوی و دانشگاهی توانسته است چندین کتاب با موضوعات مورد نیاز جوامع غربی به زبان انگلیسی و عربی تدوین نماید که از آن جمله می توان به کتاب هایی با عناوین «شبیه‌سازی از منظر فقه شیعه»، «جهانی سازی از منظر فقه شیعه»، «تقابل علم و دین و زبان دین» و... اشاره کرد.


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.