کتابها درباره «مادر امت» میگویند+دانلود
دهم ماه مبارک رمضان سالروز وفات بزرگ بانویی است که پیامبر خاتم (ص) همواره از او به نیکی یاد میکردند. به گونهای که از امسلمه نقل شده است: «فلما ذکرنا خدیجة بکی رسول الله ثم قال خدیجة و أین مثل خدیجة صدقتنی حین کذبنی الناس و وازرتنی على دین الله و أعاننی علیه بمالها إن الله عز و جل أمرنی أن أبشر خدیجة ببیت فی الجنة من نصب الزمرد لا صخب فیه و لا نصب»؛ هر وقت ذکر حضرت خدیجه (س) میکردیم، رسول خدا(ص) گریان میشد و سپس میفرمود: خدیجه و کجاست مثل خدیجه؟ او در آن هنگام که مردم مرا تکذیب کردند، مرا تصدیق کرد و مرا با ثروت خود برای پیشرفت دین خدا یاری نمود. خدا به من دستور داد خدیجه را به قصر زمردی که در بهشت قرار دارد و هیچ رنج و زحمتی در آن نیست بشارت دهم. (بحار الانوار، علامه مجلسی رضوان، جلد ۴۳، صفحه ۱۳۱). به مناسبت سالروز وفات حضرت خدیجه کبری(س) به معرفی برخی کتابها پیرامون ویژگیهای شخصیتی، سیره و جایگاه ایشان در ادامه میپردازیم:
*کتاب «مقام حضرت خدیجه در پیشگاه خدا و رسول اکرم» اثری از سید جواد حسینی
هدف از معرفی این کتاب، بیان مقامات خدیجه کبرى، بانوی فداکار و صبور اسـلام، در پیشـگاه الهی و نزد پیامبراکرم است.(دریافت )
*کتاب «بر کرانه فضائل خدیجه (س)» اثری از علی امامی
هدف از معرفی این کتاب، نگاهی گذرا به فضائل خدیجه کبری بانوی فداکار است.(دریافت )
*کتاب «۱۶۰ پیشنهاد برای بزرگداشت حضرت خدیجه (س)» اثری از سید مجید نبوی
هدف از معرفی این کتاب، این است که با توجه به اینکه همه ما مدیون مادر مومنان حضـرت خدیجه (س) از نظر معنوی و مادی هستیم. حداقل کاری که میتوانیم به پاس زحمات ایشان انجام دهیم: حدود ۱۰۰ سال است حرم مطهر ایشان در قبرستان ابوطالب توسط وهابیان تخریب شده است، اگر تاکنون هیچ اقدامی برای ساخت این حرم نشده است. نشان دهنده عدم اطلاع و شـناخت کافی مسلمانان از قدر و شأن و منزلت آن بانوی بزرگوار است.
بر این اساس ندای مظلومیت آن بانو را به گوش همه مسلمانان برسانیم.(دریافت )
*کتاب «نگاهی به آموزههای تربیتی در زندگی حضرت خدیجه (س)» اثری از عبدالکریم پاکنیا
هدف از معرفی این کتاب، بیان نقش این بانوی خجسته در گسترش آموزههای مکتب تربیتی اسـلام میباشد.(دریافت )
*کتاب «سیمای حضرت خدیجه (س)» اثری از عطیه تحقیقی(دریافت )
*کتاب «و کجاست مثل خدیجه...» جمعی از نویسندگان
هدف از معرفی این کتاب، بررسی نقاط حساس زندگانی وی که میتواند ما را در دستیابی به الگوی مثبت یاری دهد و برای همه گروههای جامعه، به ویژه زنانکه دوران جاهلیتها، تعصبها و هجوم فرهنگهای بیگانه را تجربه کردهاند، سودمند باشد.(دریافت )
*کتاب «ویژگیهای شخصیتی حضرت خدیجه(س)» اثری از مهدی وزنه
هدف از معرفی این کتاب، بیان برخی از ویژگیهای شخصـیتی حضرت خدیجه در مسـیر زندگی مشترکش با رسول خدا است.(دریافت )
*کتاب «دانشنامه حضرت خدیجه (س)» کاری از واحد تحقیقات مرکز تحقیقات رایانهای قائمیه اصفهان
در مسیر تدوین و گردآوری این کتاب، بیش از ۱۲۰۰ جلد کتاب مورد بررسی قرار گرفته است که از میان آنها مطالب مربوط به حضرت خدیجه (س) از میان ۴۰۰ جلدکتاب، استخراج و فیشبرداری شده که در مجموعه دانشنامه ارائه شده است و هدف از معرفی این کتاب، پاسخ به بسیاری از شبهات پیرامون آن بزرگوار میباشد.(دریافت )
*کتاب «سیری در زندگانی ام المؤمنین حضرت خدیجه کبری (س)» اثری از مهدی آقابابائی
هدف از معرفی این کتاب، بیان قسمتهایی از زندگانی بانوی اسلام، نخستین حامی پیامبر، سرچشمه
کوثر ام المؤمنین حضـرت خدیجه کبری (س) و پاسخ به شبهاتی درباره زندگانی حضرت خدیجه (س)
میباشد.(دریافت )
افزودن دیدگاه جدید