یک مبلغ برجسته لبنانی تاکید کرد 

تبلیغ جزء اساسی زندگی طلبه‌ها است

کد خبر: 92112
عبدالكريم فضل‌الله با بیان اینکه تبلیغ جزء اساسی زندگی طلبه‌ها است، گفت: نمی‌شود تبلیغ بدون فقه و یا فقه بدون تبلیغ باشد؛ فقه باعث پیشرفت علمی، فرهنگی و اجتماعی است.
وارث

«عبد الكريم فضل الله» فرزند علامه سید علی فضل الله؛ مشاور عالی دادگاه لبنان با حضور در شبکه ماهواره ای امام رضا(ع) نقش رسانه ها در تبلیغ دین را بسیار مهم دانست و گفت»: به نظر من حرف اول در حكومتداري را نه قوه قضاییه و نه قوه مجریه بلکه رسانه ها می زنند.

این مبلغ برجسته لبنانی افزود: رسانه است که باعث می شود مردم به سمت یک فکر یا حزب حرکت کنند و به خاطر رسانه فردی رئیس جمهور می شود یا رئیس مجلس، حتی در انتخابات نیز خیلی موثر است.

وی با اشاره به نقش شبکه های مذهبی و رسانه های اسلامی در انتشار مفاهیم اسلامی گفت: برای نشر معارف اسلامی نیاز گسترده ای به وجود شبکه های اسلامی است چرا که از این طریق می توان به بیان احکام وعقاید پرداخت.

این مبلغ با اشاره به نقش تبلیغ در آگاهی رسانی بیان کرد: به همه طلبه ها توصیه می کنم که همزمانی که درس می خوانند تبلیغ و تدریس را نیز ادامه دهند چرا که تدریس ذهنیت و افق خاصی به مبلّغ می دهد و تبلیغ جزء اساسی زندگی طلبه ها است.

وی تاکید کرد: همچنین توصیه می کنم بعد از اینکه درس سطوح را تمام کردند و بحث خارج را شروع کردند تبلیغ را رها نکنند چون که از طریق تبلیغ مردم را می فهمند و میان مردم می مانند و می توانند سیرت عقلاء و جامعه را درک می کنند و قرآن کریم هم اشاره می کند به فقه و انذار یعنی تبلیغ، لذا عمل و فقه با هم هستند، نمی شود تبلیغ بدون فقه باشد و یا فقه بدون تبلیغ بماند چون فقه باعث پیشرفت علمی، فرهنگی و اجتماعی است.

وی با اشاره به فضای مشهد مقدس در ماه مبارک رمضان خاطرنشان کرد: در اینجا فضای معنوی خاصی حاکم است روزه خواری نیست و انتشار محرمات بسیار کم است. مجالس قرآن نه تنها در خیابان ها و حرم مطهر رضوی بلکه در میان مردم و خانه ها برگزار می شود. به طور کلی در ایران دو موضوع بسیار جالب است اول اینکه جامعه نسبتا پیشرفته است مردم به قانون احترام می گذارند و خیابان های اینجا بزرگ و سرسبز و پارک ها نیز خیلی زیاد است که خیلی از این خدمات در کشورهای جهان سوم نیست از این لحاظ به نظرم ایران جهان دوم است.

فضل الله یادآور شد: مردم اینجا خیلی همدیگر را دوست دارند سفره های صلواتی خیلی زیاد پهن می شود و این امر است که اسلام را از ادیان دیگر متمایز می کند چون اسلام دین فکر و خیر است در غرب صله رحم، حسن همجواری و اخلاق را پیدا نمی کنی اینها همه در اخلاق اسلام است.

منبع:شبستان


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.