جوشش «چهل چشمه» در فضائل امام علی(ع)
گردآورنده این اثر، اشعار «چهل چشمه» را از دیوان ها، آثار قدیمی، کتاب های امروزی و دستنوشته شاعران یافته و کنار هم قرار داده است؛ به این اعتبار که همه آنها یک چشمه از فضائل و خصائل امام علی (ع) را به شعر در آورده باشند.
او در مقدمه کتاب مینویسد که جرقه جمع آوری این شعرها حدود ۴۰ ماه قبل و در روزهای ابتدایی سال ۱۳۹۰ در کنار ایوان نجف و مرقد حضرت ابوتراب زده شده و از وجود حضرتش خواسته که پس از بازگشت به ایران، این اندیشه را عملی کند.
این کتاب ۹۵ صفحهای حاصل بررسی بیش از ۲۰۰ کتاب، اثر قدیمی و دستنوشته شاعران است. برای همین است که در «چهل چشمه»، هم از شاعران متقدم و هم از سرایندگان متأخر میشود سراغی یافت. وجود مثنویهایی از سنایی غزنوی شاعر سدههای پنجم و ششم و عطار نیشابوری شاعر سده های ششم و هفتم گرفته تا صامت بروجردی و صغیر اصفهانی، همچنین انتخاب شعرهایی از شعرای معاصر، نظیر علی آهی، مهدی آصفی، حبیب چایچیان (حسان) و ... سرودههای ادوار مختلف در گردآوری این کتاب، مورد توجه قرار گرفته است.
شاعران درگذشته معاصر نظیر حاج محمد علامه، خوشدل تهرانی، حکیم هیدجی و حاج نادعلی کربلایی (پدر سه شهید دفاع مقدس) نیز در گزینش های غلامحسینی مورد توجه بودهاند.
«چهل چشمه» علاوه بر مقدمه ای از گردآورنده، دارای دیباچه ای از جواد هاشمی (متخلص به تربت) نیز هست که در خلال این مقدمه به اندیشه شکل گیری «شب شعر علوی» برای بیان فضایل و مناقب حضرت امیر (ع) اشاره می کند و آن را به گردآورنده کتاب نسبت میدهد. بر اساس این پیشنهاد، فضیلتهای حضرت علی (ع) به عنوان سرخط شاعران مطرح می شود و آنان بر اساس هر یک از این فضیلت ها، یک شعر بلند و جامع می گویند.
این کتاب با ۹۵ صفحه، شمارگان هزار نسخه و قیمت ۵ هزار تومان منتشر شده است.