نماز هدیه به ساحت امام عصر(عج)

کد خبر: 88379
سیدبن طاووس در «جمال الاسبوع» نمازی را برای هدیه کردن به محضر امام عصر(عج) ذکر کرده که به سهولت راه انس با حضرت حجت (عج) را هموار می کند.  
وارث

یکی از راه های ارتباط و انس با امام عصر(عج) هدیه و پیشکش کردن اعمال مستحب به ساحت مقدس آن حضرت(عج) است که می تواند مسیر دوستی با ایشان را هموار کند.

ازجمله اعمالی که برای هدیه به محضر آن حضرت(عج) توصیه شده، نمازی دو رکعتی است که سید بن طاووس، در «جمال الاسبوع» آن را ذکر کرده است و بدین شرح است:

این نماز مانند نماز صبح دو رکعت است اما فقط بعد از ذکر رکوع و سجده در هر رکعت باید سه مرتبه ذکر «صلّی الله علی محمّدٍ و آله الطاهرین» را بیان کرد.

همچنین، بعد از نماز عرضه می داریم: «اللّهمّ أنتَ السَّلام و مِنکَ السَّلام، یا ذَا الجلالِ و الإکرامِ صلِّ عَلَی محمّدٍ و آلِ محمّدٍ الطّیبین الطّاهرین الأخیار، و أبلغهم منّی أفضلَ التّحیّةَ و السلامَ.

أللّهمَّ إنّ هاتَینِ الرَّکعَتَیْنِ هَدیَّةٌ مِنّی إلَی عَبْدِکَ وابْنِ عَبْدِکَ و وَلیِّکَ وابْنِ وَلیِّکَ سِبْطِ نَبیِّکَ فی أرضِکَ و حجَّتِکَ عَلَی خَلْقِکَ، یا وَلیَّ المُؤمِنینَ، یا وَلیَّ المؤمنینَ، یا ولیّ المؤمنینَ.»

«بار خداوندا؛ تو سلامی (مایة سلامت و آرامش و ایمنی هستی) و سلام از جانب توست؛ ای صاحب بزرگی و احترام؛ درود فرست بر محمّد و آل محمّد که پاکان و پاکیزگان و نیکوکارانند، و بهترین سلام و تحیت را از طرف من به ایشان برسان.

خدایا؛ همانا این دو رکعت هدیه ای است از من برای بنده ات و فرزند بنده ات و ولیّ تو و فرزند ولیّ تو، نوة پیامبر و فرستاده ات در روی زمین تو و حجتت بر مخلوقات تو؛ ای سرپرست مؤمنان، ای سرپرست مؤمنان، ای سرپرست مؤمنان.»

*برگرفته از دانشنامه امام مهدی(عج)

منبع: شبستان


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.