فعالیت مجدد کانال‌های منتسب به رهبر انقلاب در تلگرام تکذیب شد

کد خبر: 89371
دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در تاریخ 29 فروردین سال جاری با صدور اطلاعیه‌ای کلیه فعالیت‌های خود را در پیام‌رسان تلگرام خاتمه داده و از آن تاریخ هیچگونه فعالیتی در این پیام‌رسان ندارد.  
وارث

یک مقام مسئول در دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب اسلامی تاکید کرد همانطور که این دفتر در تاریخ 29 فروردین سالجاری با صدور اطلاعیه‌ای کلیه فعالیت‌های خود را در پیام‌رسان تلگرام خاتمه داده، از آن تاریخ هیچگونه فعالیتی در این پیام‌رسان ندارد.

یک مقام مسئول در دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به فعالیت برخی کانال‌های فعال در پیام‌رسان تلگرام با عناوینی مانند «رهبر انقلاب» و... ، انتساب این کانال‌ها را به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رد کرد.

وی افزود: همان طور که قبلا اعلام شده، دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در تاریخ 29 فروردین سال جاری با صدور اطلاعیه‌ای کلیه فعالیت‌های خود را در پیام‌رسان تلگرام خاتمه داده و از آن تاریخ هیچگونه فعالیتی در این پیام‌رسان ندارد.


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.