عزاداری شام شهادت امام حسن عسکری(ع) در هیئت عبدالله بن الحسن(ع) برگزار شد +گزارش تصویری

کد خبر: 25004
مراسم عزاداری شام شهادت امام حسن عسکری علیه السلام با سخنرانی حجت الاسلام معتمدی و مداحی حاج سید حسین عرب، کربلایی حنیف طاهری و دیگر ذاکرین اهل بیت علیه السلام در هیئت عبدالله بن الحسن علیه السلام برگزار شد.

وارث: مراسم عزاداری شام شهادت امام حسن عسکری علیه السلام با سخنرانی حجت الاسلام معتمدی و مداحی حاج سید حسین عرب، کربلایی حنیف طاهری و دیگر ذاکرین اهل بیت علیه السلام در هیئت عبدالله بن الحسن علیه السلام برگزار شد.

در ادامه متن سخنان حجت الاسلام معتمدی را می خوانید:

اینکه می گویند دعا کنید و صدقه دهید و نیکی کنید بلاها رفع می شود در این است که بلایی برای شما نوشته شده که با اعمال خوبتان رفع می شود.

روایتی از امام حسن عسکری علیه‌السلام داریم، همان روایتی که زیارت اربعین یکی از نشانه های مومن است، که احتمالاً امسال بیشتر شنیدید و بیشتر هم تجلی کرد که این روایت در حد خودش روایتی سیاسی است البته سیاسی و عبادی است. یعنی در موقعیتی که جامعه مخلوطی از اهل تسنن که برخی از آنها عشری هستند برخی حنفی و بنی عباس و شیعیان هم هستند که در این جامعه امام چند نشانه می دهند که شیعیان را بتوان شناخت آنها خودشان هم بتوانند همدیگر را بشناسند و نمادهایی قرار دهند برای شناختشان. امام چند نماد معرفی می کند و پنج نماد گفتند که امروزه هم می توانیم به آنها استناد بکنیم ایشان می فرمایند: اول گفتن بسم الله با صدای بلند، اهل تسنن که بسم الله را اصلاً جز سوره نمی دانند و فقط بسم الله سوره حمد و نمل که وسط سوره است را می خوانند و ما بقی را جز قرآن نمی دانند و ما شیعیان اعتقاد داریم که بسم الله هر سوره برای همان استو لذا وقتی ما در نماز سوره ای را بدون بسم الله بخوانیم نمازمان باطل است ولی اهل تسنن می خوانند و مشکلی هم ندارند و دوم اینکه بلند گفتن بسم الله جز نمادهای شیعه است و دوم سجده بر خاک کردن که اهل تسنن بر هر چیز سجده می کنند و شیعیان فقط بر چیزهایی که از خاک درست شده اند و غیر از پوشاک و خوراکی ها و تزئینات مابقی که از زمین است به آن سجده می کنیم که مهم ترینش خاک است و انگشتر دست راست کردن چون نماد بنی امیه انگشتر انداختن در دست چپ است.روزانه 51 رکعت نماز خواندن که علاوه بر واجبات نافله ها را هم باید خوانده شود که این ها از نمادهای شیعه است.

جناب مسلم که به کوفه رفت و عبیدالله که آمد مسلم در خانه هانی رفت و عبیدالله شروع به گشتن کرد تا مسلم را پیدا کند، به غلامش دستور داد تا او را در مسجدی پیدا کند و به او راهنمایی کرد که چگونه شیعیان را بشناسد و گفت: وارد مسجد که شدی نگاه کن کسی که از همه بیشتر نماز می خواند حتماً شیعه است وارد مسجد می شود مسلم هم در حال خواندن نمازهای نافله اش بود آمد و کنارش نشست و دوستی کرد و خلاصه جایش را پیدا کرد که کاری نتوانستند بکنند و مکانش تغییر کرد. در شبانه روز حداقل یک نافله را بخوانید چون کامل کننده است، پنجمین نشانه هم زیارت اربعین است، بعد از اینکه متوکل ملعون می آید و ستم ها می کند این سنت شیعیان کم کم رو به مخفی شدن بود که امام زیارت اربعین را زنده می کند.

حضرت در روایتی می فرمایند: توصیه می کنم تقوا داشته باشید، در روایت دیگری می فرمایند:"اورع الناس منوقف عند الشبهة"ما حلالی داریم که حلال بودنش مشخص است و حرامی هم داریم که اینگونه است و ما بین مسائلی داریم که شبهناک است و مشتبه است گاهی مال است و گاهی نگاه کردن و صحبت هایی که می کنیم و گوش دادن و غیره که این تقسیم در هر چیزی وجود دارد یک حلال معلوم و یک حرام معلوم و یک مشتبه بین حلال و حرام؛ در مقابل حرام باید ترمز کنیم و این تقوا است که وقتی میدانیم حرام است و انجام دهیم کار خراب است و یک مشتبه که امام می فرماید: وقف، بایستید یا دنبالش بروید و حلالو حرامش را مشخص کنید و یا از او بگذرید و انجامش ندهید. خصوصاً در زندگی حال ما که دایره شبهناک ما رو به گسترش است و قطعاً برخی از آنها حرام است و کسی که بی مهابا به دل مشتبهات می رود قطعاً دچار حرام ها می شود اگر می خواهیم در حال حاضر سالم بمانیم نه تنها باید حرام را انجام ندهیم بلکه نباید نزد شبهات هم برویم و باید ترمز کنیم و از آن بگذریم.

در ادامه این مراسم؛ حاج سید حسین عرب، کربلایی حنیف طاهری و دیگر ذاکرین اهل بیت علیه السلام به روضه خوانی و سینه زنی پرداختند.