مراسم قرائت زیارت پیامبر(ص) در حرم رضوی برگزار می‌شود

کد خبر: 26142
معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی اظهار کرد: مراسم قرائت زیارت پیامبر اکرم(ص) در پاسخ به اهانت به ساحت پیامبر اعظم(ص) با حضور امام جمعه مشهد در حرم رضوی برگزار می‌شود.
وارث: حجت‌الاسلام سیدجلال حسینی، معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی  اظهار کرد: نظر به هتک حرمت به ساحت پیامبر اعظم(ص) مراسم قرائت زیارت پیامبر اکرم(ص) با حضور آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد، شامگاه شنبه چهارم بهمن‌ماه بعداز نماز مغرب و عشاء در رواق امام خمینی(ره) حرم رضوی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام حسینی به برگزاری سراسری این مراسم معنوی در کلیه مساجد و اماکن و بقاع متبرکه ایران اسلامی اشاره کرد و گفت: این برنامه در پاسخ به اهانت وقیحانه و سازماندهی شده استکبار صهیونیستی به ساحت مقدس عصاره خلقت، نبی مکرم اسلام(ص) که در حقیقت توهین به همه مقدسات و اهانت به همه ادیان الهی به شمار می‌رود، تدارک دیده شده است.

وی اظهار کرد: این برنامه در بخش‌های متنوعی به منظور آگاهی‌بخشی و روشنگری به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی تدارک دیده شده تا دست‌های پنهان و پشت پرده این نقشه وقیحانه روشن شود و زائران و مجاوران حضرت رضا(ع) با شرکت در مراسم معنوی، این حرمت‌شکنی را محکوم کنند.

حجت‌الاسلام حسینی در ادامه ابراز کرد: معاونت تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی ضمن محکومیت این اقدام شنیع و ناپسند، مراسم قرائت زیارت پیامبر اعظم(ص) را با قرائت قرآن به وسیله حمیدرضا احمدی وفا، قاری بین‌المللی کشورمان، قرائت زیارت به وسیله محمود کریمی، ذاکر اهل بیت(ع) برنامه‌ریزی کرده است.

معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی همچنین ابراز کرد: در این مراسم آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد به تبیین معارف نبوی و تشریح ابعاد و زوایای پنهان و آشکار این اقدام وقیحانه دستگاه استکبارستیزی و نظام سلطه خواهد پرداخت.

حسینی در پایان اعلام کرد: بعد از نماز پرصلابت جمعه سوم بهمن‌ماه نیز نمازگزاران مشهدی جهت اعلان انزجار و محکومیت این اقدام مذبوحانه، راهپیمایی با شکوهی را از باب‌الجواد حرم مطهر به سمت خیابان خسروی و چهارراه شهدا برگزار می‌کنند.

/س.ب215