بازنویسی خط‌‌ نوشته‌های ائمه (ع)؛ ابتکار هنرمند هندی + عکس

کد خبر: 50141
یوسف حسین گوری، هنرمند خطاط و نقاش معروف مسلمان هندی خط‌نوشته‌های ائمه اطهار(ع) را که تا به امروز به یادگار مانده‌اند، بازنویسی می‌کند.

وارث : به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، یوسف حسین گوری، هنرمند خطاط و نقاش معروف مسلمان هندی، با حضور در خانه فرهنگ ايران در بمبئی با مهدی زارع‌بی‌عيب، رئيس اين خانه فرهنگ ديدار و گفت‌وگو كرد.

 
نماینده فرهنگی ایران در بمبئی در این ديدار ضمن قدردانی از خلق آثار هنری اسلامی و قرآنی، یوسف حسین گوری گفت: فعاليت برای قرآن و برگزاری نمایشگاه‌های قرآن، زمینه انس با کتاب الهی را فراهم می‌کند.

مهدی زارع‌بی‌عيب همچنين در بخش ديگری از سخنان خود گفت: هدف از نزول قرآن كريم اين بوده است كه این مصحف شریف وارد متن زندگی شود و یکی از راه‌های ورود به زندگی انسان‌ها از طریق هنر است. این روش باعث اقبال مردم نسبت به قرآن می‌شود و برگزاری نمایشگاه‌های قرآنی در مراكز فرهنگی، علمی و آموزشی، به ترویج فعالیت‌های قرآنی منجر خواهد شد.
 
در ادامه یوسف حسین گوری هم با اشاره به فعالیت هنری خود در زمینه‌های مختلف نقاشی و خط، گفت: هنر یکی از راه‌های ارتباط با مردم است و چون وجودم آکنده از عشق به هنر و کارم است، هر فعالیتی که باعث رونق این ارتباط شود، انجام خواهم داد.
 
وی همچنين با اشاره به الهاماتی كه از آثار اساتيد مسلمان كشورهای ديگر می‌گيرد، گفت: آثار استاد فرشچیان با موضوع وداع اهل بیت(ع) با امام حسین(ع) را مجددا به تصویر کشیده‌ام.
اين هنرمند متعهد هندی ادامه داد: یکی دیگر از کارها و هنر جدیدی كه به آن می‌پردازم، بازنويسی خط‌‌نوشته‌های ائمه اطهار(ع) است كه تا به امروز به جا مانده‌اند.
 
بنا بر اعلام اين خبر، یوسف حسین گوری، در رشته هنر خطاطی و نقاشی اسلامی مشغول به فعالیت است و در اين عرصه مطالعات و تحقیقات فراونی انجام داده كه از آن جمله می‌توان به مطالعه وی درباره فرهنگ اسلامی مردم سیاه‌پوست در ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی در سال 1998، تحقیق و مطالعه درباره هنر سنتی اسلامی در بین قبایل شمال هند (که از سال 2005 تاکنون به طول انجامیده است) اشاره كرد.
 
یوسف حسین گوری همچنین در سال 2000 ميلادی تحقیقاتی درباره رنگ‌های گیاهی در منطقه «Katchch» ایالت گجرات هند انجام داده است.

وی همچنين رئیس مرکز فرهنگ و هنر هند و رئیس مؤسسه هنر و خطاطی در شهر «Bharuch» در ایالت گجرات است. وی همچنین همکاری تنگاتنگی با اداره باستان‌شناسی و ابنیه تاریخی هند داشته است.

یوسف حسین گوری، نمایشگاه‌های مختلفی را در كشورهای مختلف برگزار کرده که از جمله می‌توان از برپایی نمایشگاه هنری هند در آفريقای جنوبی، برپایی نمایشگاه سلسله مغول در موزه بریتانیا، برپایی نمایشگاه هنر مینیاتور مربوط به دوره مغول در مرکز تاگور در آلمان و ... نام برد.

وی همچنين در خصوص فعاليت‌های هنری خود سفرهايی هم به كشورهای ایران، مصر، مالزی و کانادا داشته است.


بازنویسی خط‌‌نوشته‌های ائمه(ع)؛ ابتکار هنرمند هندی + عکس


/1102101305