شیوه آموزش «مکالمه قرآنی» به حافظان/ ۳۰ نفر جذب نخستین دوره شدند

کد خبر: 72207
مدیر شعبه مؤسسه بیت‌الاحزان در جهرم با اشاره به اینکه برای به کاربستن قرآن باید کاربرد آیات را دانست و ترجمه لغات قرآن منجر به این هدف نمی‌شود، گفت: ۳۰ نفر جذب اولین دوره شدند تا کادر لازم برای تربیت ۵۰۰۰ حافظ توانمند در مکالمه قرآنی فراهم شود.
وارث: دوره مجازی مکالمه قرآنی «احسن الحدیث» که بیت‌الاحزان شعبه جهرم متولی آن است و به صورت سراسری برای حافظان بالای 15 جزء برگزار می‌شود، افتتاح شد.

به گفته صالح حیدری مقدم، مدیر شعبه مؤسسه بیت‌الاحزان در جهرم، 100 نفر متقاضی این دوره بودند که 30 نفر از آنها پس از آزمون ورودی پذیرفته شدند.

وی با اشاره به اینکه هدف از برگزاری دوره اول، کادرسازی برای ادامه طرح در سال‌های آتی است، گفت: تربیت 5 هزار حافظ قرآن در پنج سال پیش رو که توانایی گفت‌وگو با مردم با تکیه بر آیات قرآن را داشته باشند جزو اهداف ما است.

حیدری مقدم با اشاره به اینکه با الگوبرداری از شیوه‌های نوینی که در آموزش زبان‌های خارجی وجود دارد و با تکیه بر تجارب، به این نتیجه رسیده‌ایم که در حوزه به کارگیری مفاهیم قرآنی در زندگی، صرف آموزش ترجمه لغات و آیات قرآن نتیجه مطلوب حاصل نخواهد شد، افزود: برای توانمند شدن در به کاربستن مفاهیم قرآن، باید کاربردهای هر آیه را نیز بیاموزیم تا بتوانیم از آنها استفاده کنیم.

وی مدت زمان هر کلاس را در فضای مجازی یک و نیم ساعت اعلام کرد و گفت: 30 دقیقه اول کلاس به سرفصل‌های جدول زیر اختصاص دارد:


شیوه آموزش «مکالمه قرآنی» به حافظان/ ۳۰ نفر جذب نخستین دوره شدند

30 دقیقه دوم تصاویری به حافظان قرآن نشان داده می‌شود که در بردارنده موضوعات و مفاهیم متعددی است و حافظان قرآن باید آیاتی را که می‌شود با استفاده از آنها درباره مفاهیم آن تصاویر گفت‌وگو کرد، کشف کنند و 30 دقیقه سوم هم به صحبت‌های روزمره اختصاص دارد که حافظان قرآن باید در این بخش هم به دنبال آیات مرتبط با این صحبت‌ها باشند.

مدیر شعبه مؤسسه بیت‌الاحزان در جهرم در تشریح شیوه اجرای کلاس‌های این دوره آموزشی در فضای مجازی گفت: این کارگاه‌ها استاد محور نیست بلکه اساتید فقط راهنمای حافظان قرآن در یافتن آیات موضوعی برای استفاده در گفت‌وگوها خواهند بود.