برنامه مناجات‌خوانی حدادیان و سلحشور در ماه رمضان

کد خبر: 101001
سعید حدادیان و مهدی سلحشور دو مداح اهل بیت (ع) نیز امسال همچون سال‌های گذشته در ماه رمضان جلسه مناجات‌خوانی برگزار می‌کنند، با این تفاوت که امسال به دلیل ویروس کرونا، برنامه مجازی خواهد بود.
وارث

امسال در شب‌های ماه رمضان هیأت‌ها و مداحان مشهور جلسات مناجات‌خوانی را برگزار خواهند کرد اما امسال این مراسم‌ها به جهت شیوع ویروس کرونا و توصیه‌های مسئولین پزشکی بدون حضور جمعیت و در قالب حسینیه مجازی برگزار خواهد شد.

سعید حدادیان و مهدی سلحشور دو مداح اهل بیت (ع) نیز امسال همچون سال‌های گذشته در ماه رمضان جلسه مناجات‌خوانی برگزار می‌کنند، با این تفاوت که امسال به دلیل ویروس کرونا، برنامه مجازی خواهد بود.

* مناجات‌خوانی در مهدیه امام حسن مجتبی (ع)

سعید حدادیان مداح اهل بیت(ع) همچون سال‌های گذشته در ماه رمضان به مناجات‌خوانی خواهد پردخات که در دهه اول از جمعه ۵ اردیبهشت‌ماه از ساعت ۲۳:۳۰ این مراسم آغاز خواهد شد و از سایت Valasr.ir/live و صفحه آپارات Aparat.com/Valasr.ir/live پخش خواهد شد.

همچنین این مراسم از صفحه اینستاگرام razmandegan_gharb_tehran نیز پخش زنده می‌شود.

* ۳۰ شب مناجات‌خوانی سلحشور در شبکه قرآن

برنامه مناجات‌خوانی شبکه‌ قرآن و شبکه استانی نور در ماه رمضان نیز به سخنرانی حجت‌الاسلام سیدحسین مومنی و مناجات‌خوانی مهدی سلحشور اختصاص دارد که از امشب جمعه ۵ اردیبهشت‌ماه به مدت ۳۰ شب از ساعت ۲۴ آغاز می‌شود.

این مراسم همچنین از صفحه mahdisalahshur۱ در اینستاگرام نیز پخش زنده می‌شود.

منبع: فارس


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.