حضرت زینب کبری (س)، تالی تلو حضرت صدیقه طاهره (س) هستند
وارث: امروز باید بانوان و بلکه تمام مردم، سیره رفتاری حضرت زینب (س) را الگو قرار دهند و مانند حضرت در تمام عرصه ها ولایت مدار باشند؛ و در زمان حاضر، پیروی از ولی فقیه، مهمترین نشانه ولایت مداری است.
اشاره: آیت الله سیدرضا حسینی مازندرانی سابقه ای دراز در مبارزه با طاغوت و نشر و توزیع منویات امام خمینی رحمت الله علیه دارد. وی که دارای اجازات از بسیاری مراجع معظم تقلید از جمله آیات عظام خوئی(ره)، بروجردی(ره)، مقام معظم رهبری، گلپایگانی(ره)، مرعشی نجفی(ره)، شاهرودی(ره)، فاضل لنکرانی(ره)، مکارم شیرازی(ره)، نوری همدانی(ره)،علوی گرگانی و ... است، خدمات بسیاری قبل از انقلاب برای تعمیر و نگهداری تعدادی از مدارس علمیه تهران و مساجد کشور داشته است.
آیت الله سیدرضا حسینی مازندرانی مقدمات را از خدمت آیت الله کوهستانی(ره) در بهشر مازندران استفاده کرد و برای تحصیل سطوح عالی حوزوی و همچنین درس خارج عازم قم شد و در آن شهر مقدس، سطوح را از محضر آیات سبحانی، سلطانی طباطبایی بروجردی(ره)، مشکینی(ره)، ستوده(ره)، اعتمادی(ره)، و خارج را از آیات عظام امام خمینی (ره)، میرزا هاشم آملی(ره)، گلپایگانی(ره)، مرعشی نجفی(ره)، و ... بهره مند شد و تاکنون نزدیک به هزار طلبه برای ترویج و تبلیغ معارف و ارزش های اسلامی تربیت کرده است. در ادامه متن کامل گفتگو با مؤسس و مسئول مسجد و مدرسه علمیه امام حسین (ع) شهرری تقدیم میشود.
وی گفتگو با وارث را با نقل ماجرای نامگذاری حضرت زينب (سلام الله علیها) شروع کرد: هنگامى که حضرت متولد شد، مادرش حضرت زهرا (سلام الله علیها) او را نزد پدرش اميرالمؤمنين(ع) آورد و گفتند: اين نوزاد را نامگذارى کنيد، حضرت فرمود: من از رسول خدا(ص) در اين امر سبقت نميگيرم؛ در اين ايام پيامبر اکرم(ص) به مسافرت رفته بودند، اما بعد از بازگشت ايشان، اميرالمؤمنين(ع) به پيامبر(ص) عرض کردند که نامي را براي اين فرزند انتخاب کنيد، پيامبر(ص) فرمودند: من نيز در نامگذاري اين نوزاد بر خداوند متعال سبقت نميگيرم، سپس جبرئيل(ع) فرود آمده و سلام خداوند را به پيامبر(ص) ابلاغ کرد و گفت: نام اين نوزاد را زينب بگذاريد که خداوند متعال اين نام را براى او برگزيده است.
حضرت زینب کبری (س) تالی تلوحضرت زهرا (س) هستند
آیت الله حسینی مازندرانی با بیان اینکه حضرت زینب کبری (س) تالی تلوحضرت زهرا (س) هستند اظهار داشت: حضرت زینب (س) در خانه نبوت و ولایت و زیرنظر مادری چون حضرت زهرا سلام الله علیها و پدری چون امام علی (ع) تربیت شدند.
مسئول مدرسه علمیه امام حسین (ع) تصریح کرد: حضرت، عظیم ترین مصیبت را در روز عاشورا دیدند و البته از سنین کودکی شاهد مصیبت های بسیاری بودند که از جمله بعد از رحلت پیامبر (ص)، شهادت حضرت زهرا (س)، امیرالمؤمنین (ع) و امام حسن مجتبی (ع)، شاهد شهادت مظلومانه برادرشان، امام حسین (ع) بودند؛ برادری که حضرت زینب سلام الله علیها هیچگاه نمیتوانستند از ایشان جدا شوند.
حضرت زینب (س) پیامبر انقلاب کربلا بودند
وی با اشاره به اینکه بعد از رحلت پیامبر (ص)، دین دچار تحریفاتی شد و برای اصلاح این وضعیت، امام حسین (ع) قیام کردند و حضرت زینب (س) رسالت رساندن پیام این انقلاب به جهانیان و نسل آینده را عهده دار شدند، گفت: حضرت زینب کبری (س) در جریان کامل وقایع کربلا بودند به ویژه که در روز عاشورا از بالای تل مشور به تل زینبیه شاهد شهادت همه خاصه برادرشان بودند؛ و با این وجود، با شجاعت و ولایت مداری ای که از مادر به یادگار داشتند، پیام عاشورا را برای جهانیان در طول تاریخ منتقل کردند.
این استاد حوزه با بیان اینکه حضرت زینب (س) توانستند در مرکز خلافت دشمن، خطبه های قرائی بیان کنند، خاطرنشان کرد: حضرت دارای شخصیت عظیمی بودند که توانستد با تحمل مشقات و مصایب بسیار، پیام عاشورا را منتقل کنند که: کربلا در کربلا می ماند اگر زینب نبود!
حضرت زینب کبری (س) تربیت یافته خاندان عصمت و ولایت هستند
وی افزود: با اشاره اینکه وقتی حضرت در شام و کوفه صحبت کردند مردم فکر میکردند علی در حال صحبت است و این مطلب نیز مؤید این سخن است که حضرت تربیت یافته خاندان عصمت و ولایت هستند.
آیت الله حسینی مازندرانی با تأکید بر اینکه حضرت شباهت بسیاری به امام علی (ع) داشتند، اظهار داشت: برای نمونه هر وقت ایشان صحبت می کردند مردم فکر می کردند علی (ع) در حال صحبت است و زهد و تقوی پدر را نیز به ارث بردند.
مسئول مدرسه علمیه امام حسین (ع) ادامه داد: حضرت در شام وفات یافت و امروزه قبرشان، زیارتگاه شیعیان است و البته برخی محل دفن حضرت را مصر دانستند هرچند نقل مشهور بر این است که آرامگاهشان در سوریه است.
تأسی به سیره حضرت زینب (س)، طریق سعادتمندی در دنیا و آخرت است
وی با بیان اینکه حضرت زینب (س) پرستار کودکان و امام سجاد (ع) بودند و همچنین از کودکی، پرستار پدر، مادر، پدر و برادر بودند، خاطرنشان کرد: به همین دلیل، سالروز ولادتشان به عنوان روز پرستار نامیده شده است و اگر بانوان به ایشان تأسی کنند در دنیا و آخرت سعادتمند میشوند.
این استاد برجسته حوزه تصریح کرد: امروز باید بانوان و بلکه تمام مردم، سیره رفتاری حضرت زینب (س) را الگو قرار دهند و مانند حضرت در تمام عرصه ها ولایت مدار باشند؛ و در زمان حاضر، پیروی از ولی فقیه، مهمترین نشانه ولایت مداری است.