نشان دادن فهم اصیل قرآنی با ابزار ادبیات
فقهی زاده گفت: هیچ منافاتی وجود ندارد که از ابزار ادبیات برای نشان دادن فهم اصیل قرآنی استفاده کنیم، با تفسیر اهل بیتی و نظرات اندیشمندان باید آموزه ها را بازسازی کنیم.
وارث:عبدالهادی فقهی زاده معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سه شنبه(۱۶مردادماه) در مراسم رونمایی از مجله قرآنی، ادبی و هنری «شبنم» که در سرای اهل قلم برگزار شد با اشاره به اینکه برای ما افتخار است که به لحاظ سازمانی و هم عشق و علاقه معاونت قرآن و عترت محور همه فعالیت های ما قرآن و عترت باشد، اظهار داشت: اولین اقدام ما در معاونت قرآن و عترت کار برای کودک و نوجوان است، از این رو انگیزه های جوان را در این مسیر استفاده کرده ایم.
وی ادامه داد: هیچ منافاتی وجود ندارد که از ابزار ادبیات برای نشان دادن فهم اصیل قرآنی استفاده کنیم، ما با تفسیر اهل بیتی و نظرات اندیشمندان باید آموزه ها را بازسازی کنیم، باید طوری حرکت کنیم که مخاطبان در پایان یک ماه دل شان برای این مجله تنگ شود.
معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد تاکید کرد: اگر در معاونت قرآن و عترت نمایشگاه، جشنواره و همایش های عریض و طویل برپا می شود نباید از چنین کارهای کوچکی غافل شویم، بایستی از زبان ادب استفاده کنیم تا در نگرش دیگران تغییر ایجاد کنیم.
فقهی زاده در پایان گفت: اخلاق و فضیلت دو موضوعی است که بیش از هرچیزی به آن نیاز داریم، به همین منظور عنوان های فرهنگی باید در این انتشار این مجله قرآنی ما را یاری کنند.
بنابراین گزارش در ادامه این مراسم حجت الاسلام محمد مهدوی راد دبیر علمی جایزه کتاب سال با اشاره به اینکه اهمیت تلاش و فعالیت برای موضوعی که مجله قرآنی شبنم حتما برای آن متولد شده است توجه به یک اثر عمیقی است اظهار داشت: نسبت به این اثر میتوان ادعا کرد این اثر تلاش کرده است که براساس آگاهی های گسترد برخلاف جریان ضد حق گسترده ترین تلاش خود را در این راستا انجام دهد.
وی ادامه داد: امروز فضای مجازی و رسانه ها باید با زبانی که مخاطب آن را درک می کند انتشار پیام کند، متاسفانه ما در دو بخش غفلت داریم، ابتدا برای مخاطب متوسط الحال خود کار فکری تولید نمی کنیم و این در فضای حقیقی و مجازی هم فرقی ندارد.
دبیر علمی جایزه کتاب سال تاکید کرد: برخی فکر می کنند برای کودکان و نوجوان اثر نوشت باید سطحی باشد در حالی که این امر اشتباه است، نوشتن برای این گروه سنی اتفاقا خیلی دشوار است، نویسنده کتاب های این گروه سنی باید به نحوی عمل کنند که از همین سن کودکان و نوجوانان به سمت خدا هدایت شوند.
حجت الاسلام مهدوی راد بیان کرد: پیامبر اکرم(ص) همیشه تلاش میکرد نگاه انسان ها را از خاک به آسمان متوجه کند، بنابراین ما هم باید به این سمت حرکت کنیم، درون مایه شبنم باید با زبان خود کاری کند که از آغاز یک کودک بداند هستی چیست و باید کجا را نگاه کند.
همچنین نیکنام حسینی پور مدیرعامل خانه کتاب با اشاره به اینکه سیاست های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم افزایی در معاونت های مختلف وزارت ارشاد و دستگاه های فرهنگی بوده است اظهار داشت: این سیاست به اینمنظور اتخاذ شده است که یک خروجی خوب فرهنگی را شاهد باشیم از این رو خانه کتاب به همه معاونت ها تعلق دارد و صرفا متعلق به معاونت فرهنگی نیست.
وی ادامه داد: براساس این سیاست امروز ما با معاونت های زیادی ارتباط داریم، هم افزایی ما با معاونت قرآن و عترت یکی از اقدامات ما در چهارچوب این سیاست بوده است، به همین منظور اثر مجله شبنم در این تعامل شکل گرفت.
مدیرعامل خانه کتاب تاکید کرد: در حوزه نشریات و فصل نامه ها تعدادی آثار در حوزه کودک و نوجوان داشته ایم اما با این وجود در این حوزه هرچقدر کار کنیم کم است، امروز بچه های ما تمام اطلاعات خود را از تلفن همراه می گیرند و اگر ما کودکان خود را هدایت نکنیم دیگران بر آنها نفوذ می کنند.
حسینی پور یادآو شد: کتاب های دینی ما زیاد تصویرگری و کارهای زیبا سازی ندارد اما در مجله شبنم این اتفاق به خوبی انجام شده است و خوب است که با انجمن تصویرگران ارتباط بیشتری وجود داشته باشد زیرا امروز اثرات تصویری در انتقال پیام بسیار تاثیر دارند.
ماهنامه قرآنی ،ادبی و هنری شبنم ، با رویکرد توجه و انتقال پیام های کتاب آسمانی قرآن و توصیه های پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت (ع) و آموزش فضیلت انسانی برای کودکان ٧-١١ سال به صورت ماهنامه منتشر می شود.