«غدیر» ترسیم تحقق حکومت علوی در سیمای امام مهدی(ع) است

کد خبر: 80626
دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر با بیان اینکه غدیر آغاز است و ظهور حضرت مهدی (عج) پایان گفت: غدیر ترسیم تحقق حکومت علوی در سیمای حضرت مهدی (ع) است.


وارث:حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر و امام جمعه موقت تهران امروز در نوزدهمین اجلاس سراسرس غدیر با حضور شخصیتهای فرهنگی و علمی کشور برگزار در سالن اجلاس پیامبر اعظم وزارت کشور برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به آیۀ 54 سورۀ مبارکه مائده «یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنوا مَن یَرتَدَّ مِنكُم عَن دینِهِ فَسَوفَ یَأتِی اللَّهُ بِقَومٍ یُحِبُّهُم وَیُحِبّونَهُ...» گفت: خطاب خداوند متعال در این آیه یاران پیامبر اکرم (ص) است، زمانی برای این فراد شرایطی پیش آمد که دینشان با خطر مواجه شد و حتی پرچم دیگری را به عنوان دین بر افراشتند. خدا در این آیه درصدد اعلام این هشدار است که اگر چنین شود شما ضرر می‌کنید نه دین الهی، این خطری است که برای جامعۀ امروزی ما نیز وجود دارد.
دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر عنوان کرد: سوره مائده در آخرین سال حیات پیامبر نازل شده و گویا عصاره قرآن و مفاهیم مهم است. بلاتشبیه مانند وصیت سیاسی حضرت امام (ره) است که وقتی انقلاب را به سرانجام رساندند منشور انقلاب را در قالب وصیت ترسیم کردند. سوره مائده در نقش ولایت و آسیب‌های این عرصه داد سخن کرده و شاخص‌های لازم در این سوره آمده است. غدیر آغاز است و ظهور حضرت مهدی (عج) پایان. غدیر ترسیم تحقق حکومت علوی در سیمای حضرت مهدی (ع) است.

امام جمعه موقت تهران افزود: این آیه برای ما تعیین کننده است که اگر ما این چنین بودیم یاران غدیر و حکومت علوی و دین هستیم و اسلام ناب را احیا کرده ایم. مقابله با علی (ع) که در صدر اسلام می بینیم مقابله با اسلام ناب و خداوند و ارزش هاست و در واقع حرکتی سکولاریستی و یک کودتای نرم علیه دین خداست. یک کودتای به معنای واقعی کلمه است، اما بدون خون ریزی و جنگ ظاهری. در این کودتا شخصیتی به شهادت رسیده که همه عالم در برابرش قطره ای بیش نیستند. مقابله سکولاریسم با ولایت یک قربانی داشت اما با این قربانی اسلام بیمه شد و زمینه ظهور حضرت مهدی (عج) را حضرت زهرا (س) فراهم کردند.

وی عنوان کرد: انقلاب امام خمینی (ره) با آرم ولایت بود. ولایت فقیه استمرار ولایت امیر المومنین (ع) است. امام معجزه امیر المومنین است. عصای معجزه آسای حقانیت پیامبر خدا و امیرالمومنین است. همچنانی که موسی با عصایش فرعون زمان را به قعر دریا فرستاد، امام (ره) جریان فرعون زمان و استعمار را به قعر دریا فرستاد. محمدرضا شاه کسی نبود. در طول مدت مدیریت این وابسته آمریکا یک نماز جماعت در هیچ دانشگاهی برگزار نشد. دین زدایی هدف آمریکا و رژیم وابسته به آن بود. انواع مصیبت های مادی و معنوی را بر کشور تحمیل کردند.



بر پایه این گزارش به نقل از مهر، حجت‌الاسلام صدیقی افزود: امروز چون فضا مقداری سیاسی شده مردم فراموش کرده اند ویرانی ها و فقر ها و تنگنای اقتصادی که در آن دوران پیش آمده بود. در همین تهران به جز اطراف قصر شاه هر کجا می رفتیم ویرانه بود. برای کوچک ترین بیماری مردم باید به خارج می رفتند. نسل جدید باید برکاتی که به خاطر خون شهدا نصیب ما شده را متوجه باشد. قبل از انقلاب همه ایران را طعمه خود می دانستند و از آن بهره می‌بردند.

به گفته وی، متأسفانه امروز عده‌ای مرتد هستند. همان ارتدادی که بعد از رسول خدا (ص) در زمان علی (ع) پیش آمد. امروز جریان های خزنده ای به ولایت فقیه باور ندارند و هماهنگی و انقیاد با آن ندارند. در آموزش و پرورش ما ولایت فقیه مطرح نیست و در جوانان ما به صورت گفتمان جریان ندارد. یکی از رسالت های مهم بنیاد غدیر این است که علی زمان و غدیر زمان را و این که پرچم علی (ع) امروز در دست کیست را بشناساند. این بنیاد برای فرهنگ سازی و گفتمان سازی در جهت مدیریت شرعی و فساد ستیزی و ابتذال ستیزی باید قدم بردارد. این بنیاد با حرام خوار ها و نفوذی ها مصاف دارد.

حجت‌الاسلام صدیقی بیان کرد: امروز رسالت هر کانون دینی به ویژه اگر با نام امیرالمومنین عجین باشد معرفی اسلام ناب است. در این آیه سوره مائده چند خصیصه برای یاران حقیقی ولایت ارائه می شود. ما برای این هدف باید ابتکار عمل به خرج دهیم. جوانان را بسیج کنیم. باید آن ها را به حساب آوریم و به کار ببریم و دستشان را در دست امیرالمومنین بگذاریم. امامین ما حجت زمان هستند و امام عصر (عج) می‌فرماید که «فَإِنَّهُمْ حُجَّتِی عَلَیْکُمْ وَ أَنَا حُجَّةُ اللَّهِ». نام حجت را امام عصر (عج) بر اینها گذاشته است.

وی یادآور شد: نفس و خون امیر المومنین (ع) در خون امام و رهبر ما وجود دارد. این است که وقتی به بهانه اقتصاد شورش ایجاد می کنند هدف شان این است که علی (ع) را بزنند. مثل ربودن اشیا در زمان علی (ع) و این را اعلام کردن که علی ربوده است. می خواهند پرچم علی (ع) را که در زمان غیبت برافراشته شده پایین بیاورند و این ستون فقرات را بشکنند. ما چگونه می توانیم از این مسأله پاسداری کنیم و عمار و ابوذر زمان باشیم؟ باید این ویژگی ها را از این آیه استخراج کنیم و همواره نصب العین ما باشد.

دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر افزود: خدای متعال نعمت می‌دهد اما نعمت امتحان الهی است و اگر قدر نعمت را ندانستیم خدا آن را از ما می‌گیرد. رضا خان دیگری و حجاج بن یوسف دیگری می‌آید و خفقان حاکم می‌شود و به هیچ چیز رحم نخواهند کرد. بنیاد غدیر یک تشریفات نیست بلکه یک جهاد و خیزش و مقابله جدی با انحرافات از خطوط امامت است. خطوطی که امام (ره) آن را مطرح کردند در وصیت‌نامه‌شان خطوط را مشخص کردند تا خط گم نشود.

وی عنوان کرد: در دعواهای سیاسی دشمن فراموش می‌شود و مسیر حرکت ممکن است عوض شود. اگر چه رهبر ما دست امام زمان بالای سرش است و امدادهای غیبی را در جریانات خطرناکی مثل فتنه دیدیم. جنگ نرم دنیای غرب سخت‌تر از جنگ نظامی زمان امام بود، اما سید ما تاکنون کشور را در مسیر رشد و پیشرفت قرار داده و حرکت همچنان به سوی مقصد است. خیلی فرصت ندارم می‌خواستم مقایسه‌ای میان زمان حالا و دوران امام داشته باشم. چون جانبازی نزد من آمد و از من پرسید انقلاب امام ما چه شد؟



حجت‌الاسلام صدیقی اظهار داشت: فتوحاتی که امروز انقلاب ما در دنیا دارد کم نیست. پیروزی سوریه پیروزی انقلاب در مقابل استکبار، آمریکا، پول نفت عربستان و امارات و همه این وابسته‌ها بود. اگر بشار اسد سقوط می‌کرد نوبت ما بود. خیزش یمن معجزه است و از تولیدات حضرت امام (ره) است. ملتی که تحت محاصره است و انواع سلاح‌ها از کشورهای مختلف مقابل آنهاست اما این ها خاموش نشده و نخواهند شد. جریان یمن از مقدمات ظهور حضرت حجت (عج) است.

وی افزود: سیاهان آمریکا در تظاهراتشان تعابیر رهبر ما دیده می‌شود. آهنگ کلی حرکت دنیا بیعت با انقلاب ماست. این حوادث هزینه می‌برد برخی را به انحراف می‌کشد اما انقلاب ما شکست ندارد. بنیاد غدیر برای دمیدن احساس امید و سربلندی وظیفه دارد. بنیاد غدیر باید کفرستیزی و استکبار ستیزی را سرلوحه قرار دهد. جهان همیشه درگیر با فساد و ظلم است. تا گوینده لا اله الا الله هست دنیایی از کفر هم مقابل او هست و دست بردار نیستند. مدافع غدیر شهید محسن حججی و مدافعین حرم هستند. بنیاد غدیر می‌خواهد میثم تمارها را به امیرالمومنین تقدیم کند که حتی وقتی دست و پایش را قطع می‌کنند باز هم دم از علی (ع) می‌زند.

حجت‌الاسلام صدیقی گفت: خداوند شما را برگزیده که با علی (ع) بیعت کرده‌اید. نفوذ آماده است. یک زمانی به من می‌گفتند چون از ولایت حمایت می‌کنی پای منبرت نمی‌آیند اما امروز اینگونه نیست و همان ها با ما برخورد گرم دارند. باید بی مهری‌ها را تحمل کنیم که عاقبت صبر والله شیرین است. حضرت زهرا (س) با این که بچه‌اش را از دست داده بود و باید استراحت می‌کرد اما اولین کسی بود که برای آزادی علی (ع) از اسارت قیام کرد. این روحیه، روحیه غدیر مداری و غدیر یاوری است.

وی خاطر نشان کرد: باید عاشق به میدان آمدن بود. باید فرهنگ‌سازی کرد همانطور که امام حسین (ع) امروز در زندگی ماست و در طول سال توسل به او را در جامعه می بینیم. باید غدیر را با عاشورا پیوند دهیم. غدیر را عاشورایی و هفتگی و روزانه کنید. باید فرح مان علوی باشد و حزن مان حسینی باشد و اینها از هم جدا نشوند و نشاط علوی در جامعه داشته باشیم. جوان‌ها و دانشجویان مومن و متدین را باید در مسئولیتها به کار بگیریم و فرهنگ‌سازی از کودکان شروع کنیم. جوانان بیکار ما را دارند با فضای مجازی نابود می‌کنند. باید رسالت خود را در این عرصه انجام دهیم. امیدورام علاوه بر وزارت کشور وزارت خانه‌های دیگر هم پای کار بیایند تا کاری کارستان را شاهد باشیم.