حجت الاسلام ماندگاری: اگر بخواهیم فرزندمان اهل دفاع و نصرت اهل بیت(ع) باشد، چه کنیم؟
کلید ورود به بهشت التزام و اعتقاد به ولایت است. علاوه بر اعتقاد، التزام هم نیاز هست. التزام در مرحله عمل است مثلا گفته میشود کسی التزام عملی به ولایت ندارد یعنی در عمل پیرو نیست. درب ششم دغدغه ی ما نسبت آخرت است حتی حضرت فاطمه سلام الله علیها نگران شب اول قبرش بود و در واپسین لحظاتش رو به امام علی علیه السلام فرمودند: یا علی جان مرا که در قبر گذاشتی زود نرو در کنار قبرم بمان و کمی بالای سرم قرآن بخوان.
حتما به قبرستان بروید و خانه ی ابدی خود را ببینید و نگاه کنید جایی که عرضش نیم متر و طولش دو متر و ارتفاعش تا سنگ لحد. نه پول دار ترین باکفن بهتری میرود و نه فقیرترین بی کفن. قبر دو حالت دارد یا باغی است از باغ های بهشت، یا چاله ای است از چاله های جهنم. هرکسی میخواهد قبرش دل باز باشد مسجد بسازد، هرکسی میخواهد جاندارهای زیر خاک بدنش را نخورند، مسجد بسازد. خدا با همه معامله میکند هر که میخواهد آخرتش زیباتر باشد باید سختی بیشتری در دنیا بکشد. قاعده ی آخرت با قاعده ی دنیا فرق میکند.
معمولا آن مسجدی که مردم پول میگذارند و خودشان میسازند، محبوب تر و با ارزش تر است. مسجد نماینده ی آخرت ماست. مسجد مخارج فرهنگی دارد اگر دست امام جماعت پول باشد آن مسجد بسیار موفق خواهد بود زیرا او می تواند کودک را باجوایز، جوان را با ازدواج و متاهل را با اشتغال به مسجد جذب کند. مردم بیایید خانه آخرتمان را قسطی درست کنیم اگر برای ساخت مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام از روز اول همه ی مردم بگویند ماهی ده هزارت ومان قسط خانه آخرتم را میدهم.
احادیث قدسی آمار گرفتند زمان جبهه و جنگ 97% اهل جبهه اهل مسجد بودند و85%کسانی که به زندان افتادند اهل مسجدن بودند. هرکسی که میخواهد فرزندش اهل دفاع ونصرت اهل بیت علیهم السلام باشد باید با مسجد آشنا باشد.
مسجد من را به خدا نزدیک میکند. بعضی از جوان ها میگویند ما اهل شب نشینی هستیم. باید به آن ها بگویم درمسجد هم می شود شب نشینی کرد شب ها ی جمعه میشود در مساجد احیا گرفت صحبت کرد. دانشجویی که اهل مسجد باشد در مقابل شبهات مقاوم است و دفاع میکند. احیای مسجد یعنی ساختن آن. مسجدی آباده که سه وعده نماز در آن خوانده شود همیشه نمازش پابرجا باشد یادمان باشد وظیفه ی ما جذب جوانان به این محیط هاست.