دکتر قنبری:امامت نقطه تکمیل نبوت است/ حاج سعید حدادیان: تو را دارم چه غم دارم
مراسم عزاداری ایام فاطمیه در حسینیه فاطمة الزهرا(سلام الله علیها) با سخنرانی دکتر قنبری و مداحی حاج سعید حدادیان و کربلایی محمد حسین حدادیان برگزار شد.
وارث: مراسم عزاداری ایام فاطمیه در حسینیه فاطمة الزهرا(سلام الله علیها) با سخنرانی دکتر قنبری و مداحی حاج سعید حدادیان و کربلایی محمد حسین حدادیان برگزار شد.
در ادامه گزیده ای که سخنان دکتر حشمت الله قنبری را می خوانید:
![](http://vareth.ir/files/fa/news/1393/1/17/34649_817.jpg)
شأن والای تمام رسولان و انبیای برجسته الهی این است که امام شدند. امامت نقطه تکمیل نبوت است. جبرئیل بر پیامبر(ص) نازل شده و قرآن به ایشان وحی شده است اما برای علی(ع) که نباید جبرئیل بیاید. چون وقتی پیامبر(ص) هستند، نوبت به جبرئیل نمی رسد و پیامبر باید علی را معارفه کنند. جبرئیل خادم این آستان است. آن نوری که ملائکه را به سجده انداخت، کفو علی بود، این خود وحی است.
مرحوم علامه مجلسی در جلد25 بحارالانوار نقل کردند. راوی خبر انس بن مالک است. می گوید من روزی صبح قبل از همه در نماز پیامبر شرکت کردم. پیامبر(ص) وقتی وارد مسجد شدند مثل خورشید می درخشیدند به نماز ایستادند و همه آمدند و سنت ایشان این بود که پس از نماز در محراب رو به مردم بر می گشتند. تعبیر زیبایی کرده انس که هنگامی که پیامبر(ص) در محراب رو به مردم کردند انگار قرص ماه در دل شب می درخشیدند. مشخص بود که حال پیامبر خوش است و همیشه در این حالات ایشان سوالات سختمان را می پرسیدیم.
انس نقل می کند که آیه69 سوره مبارکه نساء من را حیرت زده کرده بود"وَ مَنْ يُطِعِ اللَّهَ وَ الرَّسُولَ فَأُولئِکَ مَعَ الَّذينَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ مِنَ النَّبِيِّينَ وَ الصِّدِّيقينَ وَ الشُّهَداءِ وَ الصَّالِحينَ وَ حَسُنَ أُولئِکَ رَفيقاً" از پیامبر جویا شدم ایشان فرمودند تمام انبیاء با هم یعنی من، دنبال جایی نروید. مشخص می شود که مخاطب پیامبر(ص) همه بودند و فقط مسلمانان نبودند. پیامبر ادامه دادند اما صدیقین یعنی هر کسی که به علی بن ابیطالب منصوب باشد. مراد از شهدا، حمزه سید الشهدا است که زمانی که در اطاعت از خدا و پیغمبر خوب شدید، با حمزه محشور می شوید.
اما در مورد صالحین فرمودند که مراد از صالحون فرزندم فاطمه زهراست و حسن و حسین.
در این میان انس می گوید دیدم عباس بن عبدالمطلب بلند شد و شتابان خود را به پیامبر رساند و عرض کرد که مگر من، شما، علی، حسن و حسین یکی نیستیم؟ از یک ریشه نیستیم؟ او حضرت صدیقه طاهره(س) را نام نبرد. پیامبر(ص) فرمودند این که شما می گویید را قبول دارم اما این چیزی است که در بین مشهورات عرب است اما آنچه را که من می گویم چیزی غیر از این است.
این موضوع اصلا مربرط به انتسابات و نسب هایی که شما می گویید نیست. عمو جان اینهایی که الان من می گویم برای زمانی است که آسمان و زمین و بهشت و جهنمی آفریده نشده بود. شما بعد از آن آمدید. در آن زمان که فضای آفرینش خلق نشده بود ما تسبیح گوی خدا بودیم در حالی که هیچ تسبیح کننده ای برای خدا نبود. و مبدا تقدیس خدا ما بودیم و بقیه از ما آموختند.
حضرت ادامه می دهند وقتی ذات اقدس الهی اراده اش به آفرینش جهان قرار گرفت، نور من را شکافت و از آن عرش را آفرید. سپس نور علی را شکافت و از آن ملائکه را آفرید و نور فاطمه را شکافت و از آن آسمان ها و زمین را آفرید. پس از آن نور حسن را شکافت و از آن ماه و خورشید را آفرید و نور حسین را شکافت و از آن بهشت و حورالعین را آفرید.
در ادامه حاج سعید حدادیان به عزاداری پرداختند:
![](http://vareth.ir/files/fa/news/1393/1/17/34654_772.jpg)
چه سان نعش تو بردارم
چه سان رو در حرم آرم
اباالفضل علمدارم
تو را دارم چه غم دارم
در این عالم چه کم دارم
اباالفضل علمدارم
/س113