حجت الاسلام صمدی: شرط حسینی بودن آن است که، لوازم فکر امام حسین(ع) را بپذیریم

کد خبر: 23248
مراسم شعر خوانی " دردانه اشک و آیینه " با سخنرانی حجت الاسلام صمدی و شعرخوانی محمد سهرابی، محسن عرب خالقی، قاسم صرافان، کاظم بهمنی، مجید تال، مهدی رحیمی، حسین متولیان و محمدجواد پرچمی و با حضور حاج سعید حدادیان در تالار فردوسی دانشگاه تهران برگزار شد.

وارث:مراسم شعر خوانی " دردانه اشک و آیینه " با سخنرانی حجت الاسلام صمدی و شعرخوانی محمد سهرابی، محسن عرب خالقی، قاسم صرافان، کاظم بهمنی، مجید تال، مهدی رحیمی، حسین متولیان و محمدجواد پرچمی و با حضور حاج سعید حدادیان در تالار فردوسی دانشگاه تهران برگزار شد.

در ادامه متن سخنان حجت الاسلام صمدی را می خوانید

امام حسین علیه‌السلام می فرمایند: هر کس که نزد من می آید از چهار خصلت نباید خالی باشد! اینکه حضرت می فرمایند: هر کس که نزد من می آید یعنی چه؟ یعنی: کربلا می آید جلسه بر پا میکند، خرج می کند، خرج می دهد، گریه می کند، مشکی می پوشد، مشکی میزند؛ هر کس به طریقی زلفی با امام حسین علیه‌السلام گره زده است هر جای عالم است و توجهی به امام حسین علیه‌السلام دارد حضرت می فرمایند نباید از این چهار خصلت خالی باشد حتی اگر یکی از این خصلت ها را نداشته باشد حسینی نیست هر چهار خصلت را باید با هم داشته باشد همانند چهار چرخ ماشین که اگر چرخی نباشد ماشین حرکت نمی کند اولین نکته تفکرات و اعتقادات محکم است، اولین شاخصه فکری امام حسین علیه‌السلام توحید است یعنی شناخت خدا در دنیای امروز جنگ بر سر توحید است تلقی غلط از توحید است. اگر کسی توحید اهل بیت علیه‌السلام را بفهمد نمی تواند عاشق خدا نباشد حیات و مماتش با خدا می شود و در هر حالتی غرق راز و نیاز با خداست در سخت ترین شرایط با خداست بنده اعتقاد دارم بسیاری از مشکلات از شرک و نشناختن خدا و ضعف در توحید است تمام مشکلات اعم از مذهبی و فرهنگی و سیاسی و اقتصادی؛ از شاخصه ی دیگر فکر امام حسین علیه‌السلام دفاع از مظلوم است و فریاد بر ظالم. برخی تعجب بر انگیزند می گویند: ما خسته شده ایم چقدر بگوییم مرگ بر آمریکا 30 سال چهل سال چقدر بگوییم؟ کدام قسمت قرآن نوشته شده مرگ بر آمریکا؟ بگذارید نفس بکشیم! در حالی که آنها آمدند تا نفس بگیرند و در حالی که در قرآن خداوند فرموده مرگ بر آمریکا! برخی بی سوادند و فکر می کنند عبارت مرگ بر آمریکا باید تثبیت شده باشد، امام حسین علیه‌السلام فرمود: همانند من با همانند یزید تا قیا مت آبشان در یک جوب نمی رود، آیات قرآن هم اشاره دارد:قتل أصحاب الأخدود، اصحاب اخدود کسلانی بودند که مسلمانان را گروه گروه در چاله ای می انداختند و می سوزاندند. چطور می شود کسی امام حسینی باشد ولی لوازم فکر امام حسین علیه‌السلام را نخواهد بپذیرد در جای دیگر خداوند می فرماید: مرگ بر دروغ گویان خداوند دو مرتبه پی در پی می گوید: مرگ بر کسی که ضد اسلام طراحی می کند، امام حسین علیه‌السلام فکر حسینی می خواهد؛ امام حسین علیه‌السلام اخلاق حسینی می خواهد نه به این معنا که مدام گشاده رو باشد مدام بخندد و بذله گو باشد اخلاق به معنای تمام صفات اخلاقی، همت و غیرت و عفت و شجاعت و ادب و مروت امام حسین علیه‌السلام از ما توقع دارد که چنین باشیم. حضرت فرمودند: مردم چهار گروهند گروهی که خلق دارند ولی اخلاق اجتماعی ندارند با خانواده ادب و منش و گفتار زیبایی دارد ولی همان آدم در اجتماع بدترین برخورد ها را دارد، برخی هم اخلاق اجتماعی عالی دارند ولی با خانواده سفت و سخت هستند. امام حسین علیه‌السلام به روح آن خانه توجه دارد که اخلاقی خوب داشته باشند، برخی هم اخلاق خانواده و جامعه را با هم ندارند، حضرت علیه السلام فرمود: اینها بدترین انسان هایند.

 سومین شاخصه این است که برادر دینی یا همنشین قابل استفاده داشته باشیم. راه الهی را باید با دوست پیمود، سفر تنهایی مکروه است ابتدا رفیق راهت را پیدا کن سپس به جاده برو. شیطان ضعیف کش است و اگر تنها باشیم شیطان دخلمان را در می آورد. از حضرت مسیح علیه‌السلام سوال کردند: با که بنشینیم؟ حضرت فرمودند: با کسی که شما را یاد خداوند بیندازد، اگر صحبتی می کند به معرفت شما بیفزاید و عملش شما را یاد آخرت بیندازد.چهارمین شاخصه نشست و برخواست کردن با عالمان دین است. هر چیزی برای خود تخصص دارد دین تخصص نمی خواهد؟ از دین شناس باید دین را بخواهیم در حال حاضر زمانی است که عالم را مقابل عالم قرار می دهند این یک توطئه است.

کلیک کنید