حجت الاسلام الهی: اعتقاد داشته باشیم که برنامه زندگی ما خدایی است +گزارش تصویری
وارث: مراسم عزاداری شب چهاردهم صفر با سخنرانی حجت الاسلام الهی و مداحی حاج مهدی سماواتی(پیش منبر) و حاج ابوالفضل بختیاری در هیئت نورالائمه علیه السلام برگزار شد.
در ادامه متن سخنان حجت الاسلام الهی را می خوانید:
اگر معتقد شویم که برنامه زندگی ما خدایی است، نه برنامه ساخته شده به مغز انسان، برنامه ای که مستقیماً از خدا نشات می گیرد و وحی است و ما لحظه به لحظه تحت آن برنامه پیش می رویم آن برنامه در ما تاثیر دارد. مثلاً شما صبح جمعه در حال خوردن انار هستید، انار همانند پرتقال است و صبح جمعه هم همانند صبح شنبه است یکی از روزهای هفته است ولی وقتی شما صبح جمعه به دستور اهل بیت علیهالسلام عمل به سنت یک انار می خورید چهل روز شیطان با شما کاری ندارد این چه برنامه ای است؟ اگر کسی انار خورد و گفت این چنین نبود خیر اینگونه نیست. آن نفست است که برایت عادت شده، چون اگر شیطان کارت داشته باشد بیچاره می شوی و مطمئناً نفست است و شیطان دیگر وسوسه ندارد و این نفس توست. اگر روز جمعه غسل کنید در قبر جسمی سالم خواهید داشت! این برنامه ها چیست؟ چگونه است؟
در روایت داریم که شیطان چهره اش این گونه است: سیبیلی بسیار کلفت دارد و ریش هایش را هم زده است، کسانی که این چهره را دوست دارند ارتباطی با شیطان دارند. غیرت و عفت برای زن مومن است. برهنه بودن فحشا است. انسان باید برنامه پیدا کند و تحت برنامه زندگی و عمل کند و اگر چنین کند به درجات بالای قرب الهی می رسد.
خداوند می گوید: من خدا دین برخی ها را با پول حفظ می کنم و می دانم اگر پول نداشته باشند بی دین می شوند و می دانم اگر به برخی پولی بدهم ایمانش سست می شود! ما تحت برنامه ایم و برنامه بر ما مسلط است. ما فکر می کنیم که فرمان به دستیم و هر جا که بخواهیم می رویم با اینکه چنین نیست. از ساعت شروع به حرکت تا انتهای مسیر تحت برنامه هستیم و اگر چنین نباشد خدا چه جایگاهی دارد؟!
در روایت داریم که مومن می خواهد به دنیا بیاید، می آید با هر گونه جلوگیری. برنامه هایی که تحت آن هستیم را خود تغییر می دهیم! شما صبح صدقه می دهی و ظهر از تصادف احتمالی جلوگیری می شود. ما می توانیم برنامه های زندگی را با انجام دادن کارهای خیر، عوض کنیم.
اعمالی که انجام می دهیم اینکه ابتدای هر کاری را با نام خدا شروع کنیم یا هر عمل و کار مستحبی که انجام می دهیم نتایجش را خود متوجه نمی شویم و فکر می کنیم این اعمال ما بیهوده است و بی تاثیر در حالی که از کوچک ترین کارهایمان تا بزرگ ترینشان در کیفیت زندگی تاثیر گذار است.
در ادامه این مراسم؛ ذاکر اهل بیت علیه السلام حاج ابوالفضل بختیاری به روضه خوانی و سینه زنی پرداخت.