رجعت شهدای غواص لبیک به ندای رهبر بود/ جیب مردم خالی نیست، پر از عکس شهید احمدی روشن است
مداح و ذاکر برجسته خاندان اهل بیت عصمت و طهارت علیه السلام در ادامه با اشاره به اینکه شهدای انقلاب و دفاع مقدس از مرتبه و جایگاه بالایی برخوردرند اظهار کرد: شهدای غواص امروز به ندای امام خود لبیک گفته اند و به خاطر همین امر در بین ما حضور پیدا کرده اند.
وی بازگشت شهدای غواص عملیات کربلای 5 در این برهه از زمان را اتفاقی معنادار دانست و گفت: رجعت شهدای غواص لبیک به ندای رهبر انقلاب است.
حدادیان اظهار کرد: زمانی که مقام معظم رهبری صحبت کردند بدن این شهدای عزیز و بلند مرتبه به نشانه لبیک به ندای رهبری به تغزل در آمد.
مداح و ذاکر برجسته خاندان اهل بیت عصمت و طهارت علیه السلام در بخش دیگری از این گفتوگوی کوتاه و صمیمی اظهار کرد: همه مسئولین کشور بدانند امروز جیب مردم خالی نیست بلکه پر است از عکس شهید احمدی روشن و وصیت نامه شهدا گرانقدر 8 سال دفاع مقدس است.
منبع: بسیج مداحان
/ف.م214