دهم ربیع؛ سالروز ازدواج حضرت محمد (ص) و خدیجه کبری (ع)

کد خبر: 6210
دهم ماه مبارک ربیع الاول مصادف با سالروز پیوند آسمانی حضرت محمد (ص) خاتم پیامبران و حضرت خدیجه (س) است، ازدواجی که موجب تقویت دین خدا شد.

وارث: چشم های ملائک با لهجه ای بارانی شادباش می گویند این وصلت خوش آیند را. آسمان می خندد این اتفاق زیبا را و زمین هلهله می کشد این پیوند آسمانی را.
امشب شب ازدواج ملکه حجاز با کسی است که تمامی کائنات بهانه خلقت اوست و به طمع دیدار او هر روز طلوع می کند و خداوند او را رحمة للعالمین نامید و جهان را در ید قدرت پروردگار خویش درآورد.
پیامبر(ص) 15 سال قبل از هجرت با حضرت خدیجه (ع) ازدواج کردند که این پیوند آسمانی در نوع خود بی نظیر و مقدس بود.
25 سال از عمر گرانبهای پیامبر می گذشت که با برترین بانوی قریشی به نام خدیجه پیمان زندگی مشترکی را امضا و فصل جدیدی را شروع کردند.
آری خدیجه (ع) به خانه ای می آید که زینتی جز حضور ملائک ندارد، خانه ای که جز صدای محمد (ص) هیچ صدای دل نشینی را نمی شناسد.
حضرت محمد(ص) و حضرت خدیجه (ع) عاشقانه آمده اند تا مهربانی هایشان را نذر روزهای بی مهر حجاز کنند و عشق را با کیسه های شبانه نان میان مردم تقسیم و یکصدا یگانگی ذات احدیت را در هوای داغ حجاز منتشر کنند.
حضرت خدیجه (ع) از زنان بزرگ قریش بود که علاوه بر کثرت اموال و املاک و تجارتی که دارا بود، به عقل و کیاست نیز معروف بود.
خدیجه کبری شبی خواب دید که خورشید در بالای آسمان مکه چرخ خورد و در خانه ایشان فرود آمد و خواب او را چنین تعبیر کردند که به زودی با مرد بزرگی ازدواج خواهد کرد که شهرت او عالم گیر خواهد شد.
مهر و علاقه خدیجه (ع) به پیامبر بر محور ارزش های پاک انسانی استوار بوده به طوری که در زمان خواستگاری از مهر نبوت سؤال کرد که نشان دهنده علم و محبت ایشان نسبت به آل محمد است.
در کرامات و بزرگواری این بانوی با فضیلت همین بس که مادر صدیقه طاهره فاطمه زهرا (س) بوده است که مدت 24 سال با پیامبر(ص) زندگی کرد و تا زمانی که زنده بود پیامبر همسر دیگری اختیار نفرمودند.
حضرت خدیجه (ع) یکی از بزرگان تجار حجاز بود، به طوری که 80 هزار شتر اموال تجاری ایشان را حمل می کردند.
حضرت خدیجه تمامی ثروت خود را به پیامبر واگذار و پیامبر تمام ثروت همسر خود را در راه ترویج فرهنگ اسلام هزینه کرد.
این ازدواج خجسته بر عموم شیعیان جهان مبارک باد.

ر116