10 میلیارد ریال زکات در ایلام جمع آوری شد

کد خبر: 6427
وارث: ˈعلی حسین احمدیˈ روز پنجشنبه در نشست شورای زکات شهرستان مهران افزود: درصد بالایی از این مقدار زکات از کشاورزان و دامداران استان جمع آوردی شده است.

وی پیش بینی کرد: با این زکات جمع آوری شده 53 طرح عمرانی در روستاهای استان ایلام تکمیل شود.

وی ادامه داد: این طرح ها در زمینه های مختلف بازسازی و ساخت مسجد، احداث مسکن محرومان، کمک به فقرا و نیازمندان و طرح های مختلف عمرانی در روستاهای استان اجرا می شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) ایلام اظهار کرد: گسترش فریضه زکات در جامعه مرهون تلاش و زحمت های اعضای ستاد زکات استان و همچنین استقبال و همکاری مردم در این زمینه است.

احمدی گفت: زکات به عنوان طرح و الگویی اسلامی و سازکار الهی در کاهش فاصله طبقاتی بسیار موثر است و خوشبختانه مردم استان ایلام به این واجب الهی توجه ویژه دارند.

وی افزود: شهرستان مهران امسال در موضوع زکات در رده نخست استان قرار گرفته و از همه شهرستان ها و مناطق دیگر ایلام موفق تر عمل کرده است.

رییس کمیته امداد مهران نیز در این نشست گفت: مردم این شهرستان امسال بیش از دو میلیارد ریال به عنوان زکات پرداخت کردند.

ˈمرتضی مرادپورˈ اظهار کرد: 270 میلیون ریال از این زکات به صورت نقدی و مابقی در قالب طرح های عمرانی، فرهنگی و مذهبی جذب و هزینه شده است.

وی همچنین از پرداخت 14 میلیارد ریال شامل مستمری نقدی، اشتغالزایی، درمان، آموزشی و تامین جهیزیه نوعروسان در سال جاری خبر داد.

رییس کمیته امداد مهران همه حامیان ایتام این نهاد را یک هزار و 484 نفر عنوان کرد و گفت: ماهانه از هر حامی یک میلیون ریال وصول می شود.