چرا از مناجات با خدا لذت نمیبریم
قلب انسان با گناه در میآمیزد و اصرار به گناه میکند و در نهایت گناه بر قلب چیره شده و آن را وارونه میکند، انسانی که گناه میکند از لذت مناجات محروم میشود.
وارث: حجتالاسلام والمسلمین محمد حاجابوالقاسم دولابی در مراسم ترتیلخوانی قرآن کریم که در شبستان امام خمینی(ره) حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد، اظهار داشت: خیلی افراد در رکاب رسول خدا(ص) بودند اما بهدلیل آلودگیهای دنیا در برابر پیامبر(ص) و امام علی(ع) قرار گرفتند.
وی با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) گفت: قلب انسان با گناه در میآمیزد و اصرار به گناه میکند و در نهایت گناه بر قلب چیره شده و آن را وارونه میکند، انسانی که گناه میکند از لذت مناجات محروم میشود.
مدیر مرکز تخصصی فقه نظام شرک را سبب نابودی انسان دانست و گفت: توحید قلعه خداوند است و انسان در این قلعه احساس امنیت دارد، اختلاف و تفرقه از آثار شرک است و کسانی که در مسیر رضای الهی هستند از انسجام برخوردارند اما شرک سبب خواری و رسوایی روز قیامت میشود.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به آیه 33 سوره لقمان بیان کرد: خداوند فرمود ای مردم، تقوا داشته باشید چون فردای قیامت هیچ کسی بار کسی را به دوش نمیکشد، پدر بهجای پسر و پسر بهجای پدر عقوبت نمیشود، انسان باید مراقب باشد شیطان وی را فریب ندهد.
حاجابوالقاسم با اشاره به حدیثی از امام علی(ع) گفت: دنیا شما را نفریبد همان گونه که پیشینیان را فریب داد، دنیا سرای فریب است و هر روز با کسی ازدواج میکند و هرلحظه همسر خود را به قتل میرساند، دنیا همانند آب دریا است و هرچه انسان از آن بیشتر بنوشد بیشتر احساس تشنگی میکند.
استاد حوزه علمیه با اشاره به آیه 4 سوره احزاب بیان کرد: برای انسان دو قلب در سینه قرار ندادیم، هرقدر انسان به دنیا محبت داشته باشد علاقهاش به خدا و اهل بیت(ع) کم میشود و هرچه به خدا و ائمه(ع) علاقهمند باشد نسبت به دنیا بیتفاوت میشود.
مدیر مرکز تخصصی فقه نظام افزود: کسی که مدعی حرکت در مسیر امام خمینی(ره) است و با دشمنان امام راحل نشست و برخاست دارد نمیتواند ادعای تداوم راه امام خمینی(ره) را داشته باشد، کسی که زندگی اشرافی دارد و علاقمند به زیور دنیا است، نمیتواند مدعی باشد که حامی محرومان است.
وی بیان کرد: کسانی که موقعیت ویژهای دارند مسئولیت سنگینتری را عهدهدار هستند، هرقدر موقعیت انسان حساستر باشد مسئولیت وی سنگینتر است، مسئولین و خانواده آنها باید مراقب باشند که حوزه تأثیرگذاری آنها وسیعتر است و اگر رفتار پسندیدهای انجام دهند پاداش مضاعفی دارند و در مقابل بهخاطر رفتار ناشایست برخورد سختتری در انتظار آنها است.