جنگ های آخرالزمان/ آگاهی مردم، زمینه ساز ظهور می شود
وارث: مراسم هفتگی هیئت فداییان حسین علیه السلام با سخنرانی حجت الاسلام جدیدی و مداحي سید رضا نریمانی در اصفهان، مسجد محمدیه برگزار شد.
هدف خلقت چیست؟
هدف خلقت هدایت و مهدویت است. طبق آیه 50 سوره طه، " رَبُّنَا الَّذِي أَعْطَىٰ كُلَّ شَيْءٍ خَلْقَهُ ثُمَّ هَدَىٰ" خداوند پروژه مهدویت را از ابتدای تاریخ آغاز کرده و قرار است با دوره ظهور حضرت ولیعصر هدایت مخلوقات به اوج خودش برسد و ما وارد عصر عبودیت الهی شویم و در انتهای این عبودیت وارد عصر قیامت و آخرت شویم.
برای اینکه تمدن الهی و تمدن مهدوی در دنیا پیاده شود یکی از کارهایی که باید انجام دهیم این است که موانع تشکیل حکومت مهدوی را از میان برداریم. به همین دلیل نیاز است که ما به حوزه دشمن شناسی ورود پیدا کنیم و دشمنان هدایت الهی و مهدویت را بشناسیم و تلاش کنیم با حذف جریان های معاند هدایت الهی زمینه تشکیل حکومت حضرت ولیعصر(عج) را فراهم کنیم.
وظیفه اصلی قبل از ظهور حضرت ولیعصر(عج)
در روایات اشاره شده است قبل از ظهور حکومت زمینه ساز شکل میگیرد، چه حکومت ما چه حکومت صفویه و چه هر حکومت دیگری که قبل از ظهور شکل گیرد، وظیفه اصلی آن زمینه سازی برای ظهور حضرت ولیعصر(عج) است.
زمینه سازی یک بعد ایجابی دارد، شما باید دین و معارف دینی را تبیین کرده و مردم را با آن آشنا کنی، تا زمینهاجرای دین توسط حضرت آماده شود.
یک رویکرد سلبی دارد، یعنی باید جریان های معاند با حضرت ولیعصر(عج) و جریان مهدویت را شناخته و آن ها را حذف کنیم تا تشکیل حکومت حضرت ساده تر شود و حضرت بتواند حکومت را در دست بگیرد.
عموم انسان ها باید با دشمن شناسی و تبری آشنا شده و موانع ظهور حضرت برداشته شود.
در بحث تبری:
1. باید دشمن را بشناسیم (خود شیطان، جنود شیطان و حزب شیطان(یهود) را باید بشناسیم)
2. مقابله با دشمن
3. اتحاد در مقابل با دشمن ( ولایت پذیری)
4. روش دشمن را بشناسیم ( روش شناسی در حوزه دشمن شناسی یکی از مهمترین مسئله ها است.)
در حال حاضر ما در حال جنگ در 120 حوزه جنگی با یهود هستیم. این جنگ ها به سه روش صورت میگیرد:
1. روش سخت ( شامل جنگ های نظامی و امنیتی، که سلاح جنگ، میدان جنگ و کشت و کشتار را میبینیم)
2. جنگ نیمه سخت ( نه شدت جنگ سخت را دارد، نه مثل جنگ سخت سلاح دارد و نه مثل جنگ نرم است، بینابین اینها ست. فشار و سختی و مشکلاتش را حس میکنیم، مثل جنگ اقتصادی.)
3. جنگ نرم ( جنگ اصلی همین جنگ نرم است. رهبری فرمودند: جنگ عظیم نرم. جنگی که اعتقادات و باور مردم را تغییر می دهد و به مرور زمان رفتار مردم تغییر میکند. جنگ پنهانی که بسیار پیچیده است، تلفات را نمیبینی. تاز زمانی که جامعه حوزه های این جنگ را نشناسد آسیب پذیر است.)
حوزه های جنگ نرم چیست؟
در حوزه امنیتی، اطلاعاتی، جنگ علمی، جنگ بیولوژیک، جنگ طب، جمعیتی، تغذیه، اخلاقی، آموزشی، معماری، هنری و ... درگیر هستیم. در جنگ علمی باید بدانیم علومی که در جامعه به ما یاد میدهند، دین محور و خدا محور است؟
علم باید باعث هدایت جامعه شود. باید در جنگ نرم نیروی اتشهادی جذب کنیم که شناخت پیدا کنند و جامعه را آگاه کنند. در این عرصه هم شهید خواهیم داشت( ترور بیولوژیک).
یکی از حوزه های جنگ نرم، جنگ ترکیبی است. یعنی همزمان ایران را با چند جنگ درگیر کرده اند. همین که شیعه هنوز با وجود اینهمه حوزه های جنگی پا برجا است از معجزات حضرت ولیعصر(عج) است.
چرا سرطان، سکته، دیابت و ... زیاد شده است؟ اینها جنگ بیوتروریسم است. یک شاخه آن مربوط به نخبه های علمی می شود. این روش یهود است. این رویکرد سخت است.
در رویکرد نیمه سخت یک ویروس را وارد کشوری می کنند و مردم را از بین میبرند، مثل ویروس وبا در یمن.
ما الان درگیر بیماری هایی هستیم با نام بیماری های خود ایمنی، که این هم نمونه ای از همین رویکرد نیمه سخت بیوتروریسم است.
جنگ تغذیه
در رویکرد نرم بیوتروریسم در حوزه آب، هوا، تغذیه ورود کردند و آن را آلوده کرده و نتیجه ان بیماری مردم می شود. هزینه این جنگ را خودمان میدهیم، خودمان این مواد را می خریم و می خوریم، در قرآن چقدر آیه درباره تغذیه است، طیبات بخور تا عمل صالح انجام دهی، چرا در جامعه ما حیا و غیرت کم شده است؟ عمل صالح کم شده است؟
پایه آن در تغذیه است.
انسانی که غذای حرام وارد شکم او وشد در مقابل ولی می ایستد، جریان کربلا و امام حسین علیه اسلام نمومنه ای از آن است.
اقتصاد یهودی مردم را مبتلا به ربا می کند، تغذیه یهودی مردم را مبتلا به حرام و شبهه میکند در نتیجه آن چه می شود؟ مردم اسما مسلمان هستند ولی عملا یهودی زندگی میکنند.
کپسول هایی که در درمان بیماری ها استفاده می شود از ژلاتین درست می شود که اگر خارجی باشد از خوک درست می شود و خوردن همین کپسول ها به اسم دارو غیرت و حیا را از بین میبرد.
ما یک غذای طیب داریم یک غذای خبیث، تفاوت اینها در چیست و چه تفاوتی با حلال و حرام دارد؟
ممکن است غذایی حلال باشد اما طیب نباشد یعنی ارزش غذایی آن پایین باشد. مثل چای، گوجه فرنگی، سیب زمینی که طبع سرد دارد و جامعه ای که طبعشان به سمت سرد و بلغمی برود تابع می شود و راحت تحت تاثیر قرار میگیرد. همه اینها با برنامه است.
در حوزه جنگ تغذیه ای ظروف غذا، مواد غذایی، روش پخت و روش خوردن غذا را تغییر دادند.