علویتهرانی:مجالس سیدالشهدا (ع) حرکتساز است+صوت
مراسم عزاداری مسجد حضرت امیر علیهالسلام در دهه اول ماه محرم شب گذشته سهشنبه سوم مردادماه با سخنرانی حجتالاسلام سیدمحمدباقر علوی تهرانی و مداحی حیدر خمسه و سیدمحمدرضا نوشهور برگزار شد.
تولی و تبری دو رکن اصلی مکتب اهل بیت است
حجتالاسلام علوی تهرانی استاد اخلاق در این مراسم به سخنرانی پرداخت و اظهار داشت: این مجالس اهل بیت(ع) و سیدالشهدا(ع) برای امام صادق(ع) ارزشمند است حتی اگر روضهخانگی با حضور ۵ نفر باشد. این مجالس تداوم حرکت و حرکتساز است.
این استاد حوزه علمیه گفت: بعد از پیامبر(ص)، دو مکتب اصلی در اسلام ظهور کرد. یکی مکتب اسلام اهل بیت که طراحی آن بر مبنای جانشینی بلافصل امامان ۱۲ گانه است که به حکم الهی و دست پیامبر معرفی شدند. جمهور و شورای خواص در آن نقش ندارند. دو رویکرد اصلی در این مکتب داریم که یکی تولی یعنی جانشینان پیامبر فقط این ۱۲ نفر هستند و غیر از آنان کسی حق این جانشینی را ندارد. از سوی دیگر تبری یعنی بیزاری از دشمنان آنان و کسانی که خود را جانشین پیامبر میدادند. این مکتب تداوم غدیر است.
وی افزود: دومین مکتب، اسلام خلفاست که پیدایش آن به خاطر سقیفه است که توطئهای از پیش تعیین شده که در سالهای نخست ظهور اسلام در مدینه گذاشته شد و طراحان هم ارتباط نزدیکی با یهود داشتند. یهود و نصارا آینده اسلام را میدانستند.
اهل سنت هر فرد حاضر در دوران پیامبر را صالح و عادل میداند
علوی تهرانی گفت: یکی از مهمترین مقومات این مکتب عدالت صحابه است یعنی هرکس در دوره پیامبر زندگی کرده است، عادل و صالح است. براساس این تفکر خلفا و حضرت زهرا(س) هم چون در زمان پیامبر بودند، اهل بهشت هستند. در این مکتب عنصر تبری ندارند و میگویند همه خوب است و کم و بیش نسبت به اهل بیت(ع) هم عرض ارادت میکنند.
این سخنران مذهبی تصریح کرد: در این مکتب خلفا با زور و تهدید، انتخاب و شورا انتخاب میشوند اما در مکتب اهل بیت، خلیفه الله و خلیفه الرسول به واسطه خدا و رسول انتخاب میشوند. تداوم این مکتب، مکتب سومی است که اسلام اموی است و معاویه راه انداخته است. به دستور معاویه احادیث زیادی برای خلفا زیاد جعل شده است. خصیصه اسلام اموی، بیزاری جستن از اهل بیت(ع) است.
معاویه ۴۰ سال، با ۶۰ هزار منبر، امیرالمؤمنین را لعن و سب کرد
وی تصریح کرد: معاویه دستور داد که هرکس فضیلتی از امیرالمومنین بیان کند، در امان نخواهد بود. دستور دوم این بود که به والیان گفت شهادت شیعیان و محبان را نپذیرید. ببینید او که بود؟ بعدها آمریکا گفت که سیاه پوستان حق شهادت دادن در دادگاه ندارند اما مبتکر اصلی این کار معاویه بوده است.
علوی تهرانی تصریح کرد: در سومین دستور گفت اگر درخصوص کسی با شاهد و دلیل اثبات شد که محب امیرالمومنین است، نام او را از دفاتر دولتی حذف کنید یعنی محروم از حقوق دولتی و شهروندی میشود. از نظر عملیاتی معاویه ۶۰ هزار منبر را تجهیز کرد تا روی آن امیرالمومنین و اهل بیت را لعن کنند. آنها تلاش کردند تا علی را منفور کنند. به مدت ۴۰ سال لعن و فحاشی به امیرالمومنین انجام شد.
روایاتی درباره جایگاه امیرالمؤمنین از اهل سنت
این سخنران مذهبی گفت: فردی به او گفت تو که دیگر خلیفه هستی چرا دست از لعن علی برنمیداری؟ او گفت تا زمانی که دشمن با علی در عقیده کودکان شکل نگیرد و آنها میانسال نشوند و سپس پیر نشوند و در نهایت نمیرند، من دست از این سب علی برنمیدارم. او سیاست یک روز و دو روز نداشته است بلکه بلند مدت فکر کرده بود.
وی افزود: در روایت اهل سنت داریم که پیامبر میفرماید: هرکس با تو مخالفت کند، با من مخالفت کرده است و هرکس با من مخالفت کند، با خدا مخالفت کرده است. در روایت دیگری از پیامبر دارند هرکس ولایت علی را داشته باشد، گمراه نمیشود و راه را گم نمیکند و اگر این نباشد دچار ضلالت میشوید زیرا پیمان و میثاق خدا، علی ابن ابیطالب است.
صوت کامل این سخنرانی را بشنوید
افزودن دیدگاه جدید