توصیه آیتالله مصباح یزدی به شاگردان؛ سرباز و خاک پای رهبری هستم
حجتالاسلام صفدر الهیراد، عضو هیأت علمی گروه کلام و فلسفه دین مؤسسه امام خمینی (ره) ضمن تسلیت ارتحال آیتالله مصباح یزدی اظهار داشت: علامه مصباح یزدی علم و عرفان را با سیاست، اقتصاد و انقلاب گره زده بود. واقعاً سخت است که یک انسان فردی حماسی باشد، اما در عین حال رشد معنوی خود را حفظ کند و در میدان عمل کم نگذارد.
مهمترین توصیه آیتالله مصباح یزدی/ نظر عمار رهبری درباره انحراف برخی علما
وی با اشاره به مهمترین توصیه مرحوم آیتالله مصباح یزدی به همه افراد، افزود: ایشان خیلی متواضعانه همیشه به دو نکته تأکید داشتند: یکی رعایت اخلاق در همه امور و دیگری توجه به امام زمان (عج) حتی با ذکر صلوات.
حجتالاسلام الهیراد با بیان خاطراتی درباره تفکر آیتالله مصباح در زمینههای مختلف، گفت: گاهی برخی که حتی به درجه آیتالله رسیده بودند، از دین و انقلاب منحرف میشدند. در این هنگام وقتی نظر علامه را سؤال میکردیم، ایشان میگفت: «این تغییر نگرش ریشه در مسائل دنیوی و اخلاقی دارد». آیتالله مصباح معتقد بود که تعلقات دنیوی در انحرافات فکری مؤثر است.
تأکید علامه به بصیرت افزایی جوانان
وی با اشاره به تأکید آیتالله مصباح یزدی به برگزاری دورههای معرفتی برای جوانان و دانشآموزان، افزود: ایشان در چند ماه اخیر هم تصریح کرد: «تا میتوانید برای جوانان دورههای معرفتی برگزار کنید و حتی یک نفر را هم از دست ندهید. اگر به همان یک نفر توجه نکنید، محتمل کفر است». خودشان نیز به جای حضور در مراسم و تشریفات، بسیاری از وقت خود را به بصیرتافزایی دانشآموزان و دانشجویان اختصاص میداد.
نقش آیتالله مصباح یزدی در مبارزه با طاغوت
عضو هیأت علمی گروه کلام و فلسفه دین مؤسسه امام خمینی (ره) به هجمههایی که با آیتالله مصباح یزدی درباره نقش نداشتن در انقلاب شده بود اشاره کرد و گفت: ایشان دهه ۴۰ که حضرت امام (ره) برای مبارزه با طاغوت قیام کرد، نشریهای منتشر و علیه طاغوت افشاگریهایی میکند. حتی بیشترین امضای زیر بیانیهها علیه شاه بعد از آیتالله خلخالی، برای آیتالله مصباح یزدی است.
خط قرمز علامه مصباح یزدی، ولایت مطلقه فقیه بود/ افتخارم این است که سرباز و خاک پای رهبری هستم
وی با بیان اینکه بعد از انقلاب اسلامی نیز خط قرمز علامه مصباح یزدی، ولایت مطلقه فقیه بود، تصریح کرد: ایشان همواره به نعمت ولایت فقیه و وجود شخص حضرت آقا اشاره داشت و در هر جایی سعی میکرد از رهبر معظم انقلاب اسلامی دفاع کند و حتی چندین بار به ما تأکید میکرد که «من افتخارم این است که سرباز و خاک پای رهبری هستم». علامه مصباح یک بار که با آیتالله محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر رهبر انقلاب دیدار داشت، میگوید «من توفیق نداشتم تاکنون پای حضرت آقا را ببوسم. شما نزد ایشان مشرف میشوید به نیابت از من پای آقا را ببوسید».
حجتالاسلام الهیراد با اشاره به اینکه آیتالله مصباح کبریت بیخطر نبود، افزود: برخی علما تقوا و علم دارند اما در مواقعی سکوت میکنند. علامه مصباح آنقدر مدافع ولایت و اسلام بود که حتی یکی از سران موساد گفته بود تنها کسی که میتواند مانع تحقق دموکراسی در ایران شود، مصباح است. آیتالله مصباح به معنای واقعی کلمه بصیرت داشت؛ به طوری که حضرت آقا فرمودند «اگر خدای متعال به نسل کنونی ما، این توفیق را نداد که از شخصیتهایی مانند علامه طباطبایی و شهید مطهری استفاده کند، اما به لطف خدا این شخصیت عزیز و عظیم القدر (آیتالله مصباح) خلاء آن عزیزان را در زمان ما پر میکند».
عضو هیأت علمی گروه کلام و فلسفه دین موسسه امام خمینی (ره) با بیان اینکه هر کسی به هر جایی رسیده سربازی رهبر معظم انقلاب را مهمترین دلیلش میداند، گفت: خدا سال گذشته علمدار و مالک اشتر و امسال عمار رهبر معظم انقلاب را از ما گرفت. شهید قاسم سلیمانی که در چنین روزی به شهادت رسید، در وصیتنامهاش خود را سرباز میداند و سلوک علامه مصباح هم چنین بود، تا جایی که ما هر چه به ایشان نزدیک میشدیم، خود را به حضرت آقا نزدیکتر میدیدیم و بیشتر محب رهبر معظم انقلاب میشدیم.
منبع: فارس
افزودن دیدگاه جدید